Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Mass Effect


instruction

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_684688m_3d2deed.jpg

Galaktika yra įviliota į spąstus nesibaigiančiame išnykimo cikle. Kas 50 000 metų, senovinės mašininės lenktynės užgrobia galaktiką. Su negailestingu efektyvumu, mašinos iššluosto visą pažangią organinę civilizaciją. Jie palieka tiktai išmėtytus technologijos griuvėsius, sunaikindami visą jų egzistavimo įrodymą. Nedaugelis tiki šia senovine legenda. Jūs, tačiau, žinote, kad tai teisinga. Kova, kad sustabdytų šį išnykimo atvejį tapo svarbiausia misija galaktikoje.

Įpatybės:

Masinis Padarinys leidžia jums sukurti jūsų savą customizable Vado Shepard versiją (ar panaudoti iš anksto sukurtą charakterį) ir nardinti save į epinės mokslinės fantastikos istorijos centrą. Pasirinkite savo būrio pagalbininkus, savo ginklus, įgūdžius ir gebėjimus, ir pritaikykite savo transporto priemones, apsišarvavimą ir pasirodymą - jūs esate užbaigtoje jūsų patirties kontrolėje.

Jūsų misijos metu privalote sustabdyti mašininę invaziją, jūs galite nuspręsti sekti kelią kareivio, technologijos specialisto, ar bio-specialisto, iš kurių kiekvienas atneša arsenalą unikalių dar lygiai galingų gebėjimų panaudoti prieš priešą. Valdykite daugybę ginklo tipų su tikslumo tikslumu, panaudoja jūsų techninį įgūdį, kad pasuktų priešo karines mašinas prieš jų kūrėjus ar sukeltų pilną artileriją prieš jūsų priešininką su nusiaubiančiais padariniais.

Vaizdai iš žaidimo:

f_139724MassEm_47225e8.jpg

f_masseffect2m_c6a7628.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

nu optionsu dar neziurejau bet reiks paziuret,o su pagalbininkais tj bishki keistai,bishki paejau,vienas mire,dar bishki paejau 1-na prisijunge :D ish pradziu tj 2 draugus turi,bet man jie nereikalingi,mirsta greit :D,ten gali netik pasirinkt ka busi,pvz soldier,M.A.G.E(kazkoks ten panasus),sniper rifle...bet gali pasirinkt kjp tavo veidas atrodys ir kjp tu gyvenaj gimes,pvz tavo tevus ishzude kaj tau buvo 7 metai poto dirbai aliancui arba tu rizikavai savo givybe kad ishgelbetum savo draugus ir tau pavyko,uzh tai gavai medalius ir dabar tu esi "heroic" arba tavo tevus ishzude kaj tu buvaj 16m. poto 2 metus tarnavai alliancui,bet tavo draugai nelabai pasitiki tavimi(kjp tu vadovauji)...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...