Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

[APKLAUSA] Ar norėtumėte kaimelių edito?  

47 balsai

1. 1. Ar norėtumėte kaimelių edito [nematyto , mano kurto]?

• Taip .
      41
    • Ne .
      4
    • Man Neįdomu .
      2

Recommended Posts

Neplatink mano manymu, kas išto? paplatinsi ir visi vaikai susirinks tą modifikacija pasileidinės aišku gerai, kad kažką žais, bet manau tau tos modifikacijos nevertą platint čia mano nuomonė, sekmės su sekančiais editais....

Na aš ir masčiau platint ar ne , bet kažkaip pagalvojau padarysiu tų editų aš dar , lai dabar žaidžia kiti su kitų modifikacijomis :) Aš tikiu kad vaikai prisiims modifikaciją ir leis , bet taip jau visada.. :)

Sveiki. Tai gi aš nemažą laiką jau editinau Kaimeliai-rp.eu modifikaciją ir joje yra 2 reikšmingi bugai . Pirmas - Nevisada išsaugo žaidėjų pinigus . 2. Po kiek laiko vis pradingsta vartai darbų. Tai gi mano editinamojoje kaimelių modifikacijoje šis tas naujas :

_____________________________________________________________________________________________________________________

* Labai daug mapp darbų , permapinti visi miesteliai , visiškai viskas atnaujinta [mappais] , nemeluoju viskas.

* Vip komandos naujos padarytos /ginklai ir t.t + /vt 1 /vt 2 /vt 3 /vt 4 [teleportuoja su mašinomis ]

* Admin LVL sistema patvarkyta kadangi nebuvo einama skirti admin serveryje , dabar lengva tą komanda isidėti , nepamenu ar įdėjau.

* Padaryta Direktorių prižiūrėtojo sistema [ atskira nuo superadmin / nuo admin / vip prižiuretojo ]

* Padaryta Admin / Vip prižiūrėtojo sistema [ atskira nuo superadmin / nuo DPKT ]

* Permappintos visos darbų bazės .

* Sukurtas darbas - Apsauga [ visos komandos sudėtos ]

* Išimtos abi gaujos. [ grove ir ballas ]

* Transporto užvedimas,kapotas,šviesos,bagažinė,signalizacija valdoma įlipus į mašiną ir paspaudus 2.

* Pakeisti visi užrašai rašant per /s administratoriui /v vipui

* Įdėtos komandos direktorių prižiūrėtojui /dispeti /sdyriku

* Įdėtos komandos admin / vip prižiūrėtojui /aispeti /vispeti

_____________________________________________________________________________________________________________________

Modifikacijos darbai su pakvietimais :

Taksi | Mechanikai | Policija | Medikai | Apsauga | Dyleriai

Jei norite kad patalpinčiau savo modifikacijos editą [ beveik mano visa , tik ne pagrindas ] spauskite + REP [nebūtina kol nėra video]. Ir prabalsuokite. Laukiu iki 2013.03.25

P.S Jei yra klausimų skype - pinky-z1

P.S Jei kažką prisiminsiu daugiau darašysiu :)

Kaimeliai neįdomu įdomiausias dalykas san-fierro. :)

4e4f24dd59eeee057dcd2a53eb8d170a483.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...