Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Labas vakaras,

taigi šitą gamemod'ą radote jau paplatintą senokai. Aš nuo jo editinau savo serveriui, bet jau nebekuriu taigi atiduodu jums. Ką aš pakeičiau:

• Išėmiau pickupus prie įėjimų, nes jie bugindavosi interjieruose.
  • Permapinau stoti ir degalinę.
  • Sumažinta pinigų vertė, pamažintos mašinų, motociklų kainos.
  • Padaryta VIP sistemą, ji paprasta, bet kažko man ji buginasi kai neužsidedu vip parašai bet kokią komandą parašo kad tokios komandos nėra, kai užsidedi, neparašo. Jei reiks - pasitvarkysit
  • /gkomandos padarytos su gui lentele.
  • Padaryta kai tik prisijungi kad nekristu sniegas, bet jį ijungt eina su komanda /sniegas
  • Įdėjau komandą /ispėti direktoriams, su ja direktoriai galės įspėti darbuotoją, surinkęs 3 įspėjimus darbuotojas neteks darbo. Viskas pilnai veikia.
  • Įdėtas naujas spidometras.

Aprašymas:

Atnaujinta daugelis funkcijų bei sistemų, ko PAWNED beveik nelietė tai yra Namų sistema, ji yra kaip ir visuose serveriuose, su gui lentelėmis, tačiau senoji namų sistema, be jokių raktų ar panašiai.

Taip, serveryje galėsite tūrėti 2 transporto priemones, čia yra mašinų GUI salonas, yra Sportinės mašinos, Paprastos Mašinos bei Motociklai.

Transporto valdymas komandoje /masina o greičiau /atrakinti [2] /uzrakinti [2].

Direktoriams idėta naudinga komanda [ /DC ] direktorių pokalbiai, šį pokalbį matys tik direktoriai.

Visi tie autopilotai ( [ /AP] ) greičio matuokliai, viskas yra.

Viskas labai gražiai padaryta, darbai nekopijuoti iš kitų serverių kaip daro kiti žmonės, aš kituose serveriuose net nežaidžiu ir neesu matęs kas ten darosi .

Labai daug darbų nekūriau nes kažkada svajojau pajungti savo serverį, tačiau jo kaip ir nekūriau, nes nėra laiko prie kompiuterio sedėti.

Yra sniegas /sniegas ir pradeda snigti, tikru sniegu, ( nuo 0.3e versijos ).

Darbai kuriems reikalingi direktoriaus pakvietimai - tai yra

Policija nuo 4500XP

Medikai nuo 3000XP

Taksi nuo 2700XP

SWAT nuo 12500XP

Toliau eina darbai kuriems nereikia direktoriaus pakvietimo...

Autobusų vairuotojai nuo 0XP

Traukinio mašinistas nuo 0XP

BMX nuo 500XP

Čili picų išvežiotojas nuo 1300XP

Kelių prižiūrėtojas nuo 2100XP

Visi darbai, tiek su pakvietimu tiek be pakvietimo turi darbo racijas [ /R ]. Tikriausiai kyla klausimas kodėl tiek mažai darbų? Gi reikėtų kokių 20 darbų su pakvietimais ir kokių dar 6 gaujų kaip corleone ar kitokios .

Atsakysiu paprastai - Visų pirma susikurkite populiarų serverį, kad tūrėtumėte 20 direktorių ir darbuose būtų bent po 30 darbuotojų tuomet kurkite tiek daug darbų, aš kūriau projekto startui tai žinojau kad daug nebus, maniau kad užteks 4 darbų su direktoriais.

O taip kas naudingiau darbams tai

Policija tūrės galimybę užsidėti 0.3c objektus t.y Liemenę, šalmą, INF akinius ir t.t. Taippat policija garaže turės "Cheetah" transporto priemonę, į ją isėsti bus galima tik gavus direktoriaus leidimą [ /LEID ].

Tai SPEC policijos priemonė tik kritiškam atvejui. Paspaudus H raidę užsidės švytūrėliai bei kita... ( Taip, pinigai kils kaip dirbant su paprasta mašina ).

SWAT tūrės galimybę užsidėti skydą bei panašiai....

BMX galės užsidėti BMX šalmą savo namelyje, taippat BMX tūrės savo triukų zoną, tai bus sunki trasą, jos iš pirmo, antro ar trečio karto pereiti neįmanoma .

Visos funkcijos yra pilnai sukurtos kaip daugelis ieško kad būtų viskas, tai nuo auto algų iki veikiančių navigacijų viskas yra, viskas veikia, vairavimo mokykla su teorija bei taškais, laikymas tik vienas - miesto važiavimas.

5 Administracijos lygiai

1 Lygis

2 Lygis

3 Lygis

4 Lygis (Padejėjas)

5 Lygis (Sąvininkas)

Sukurta daugelis naudingų komandų tokių kaip /transportas (kaip pvž...)

/Transportas - 1 mašina - 2 mašina.

Pasirenkate mašiną ir rodo kokią jūs turite mašina, ar ji užrakinta bei kiek degalų joje yra.

Darbas "Čili Picų išvežiotojas" yra su Chekpointais, už vieną nuvežtą picą berods nuo 15 iki 60LT bei 1XP.

SWAT turi aukštesnį lygį nei policija todėl policijai neis naudoti savo komandų prieš SWAT.

Policija/SWAT naudoja žvaigždutę esančia policijos garaže, seniau policininkas norėdamas nusiimti žvaigždutes tūrėdavo prašyti bendradarbių [ /IST ] o dabar uždėjus ant žvaigždutės rašys jūs esate POLICININKAS arba jūs esate SWAT žvaigždutės bus panaikintos bei gausite artileriją.

Taippat kaip rašiau apie mašinas, čia nebus galima nuvaryti mašinų su čytais, vos įsėdus į užrakintą transporto priemonę iškarto gausite KICK.

Idėta ginklų apsauga nuo čytų, jaigu išsitrauksite neleistiną ginklą per čytus gausite BAUDĄ, IEŠKOMUMO LYGĮ BEI MIRSITE.

Paprastuose modifikacijose kuras pasibaigdavo ir gaudavote Freeze (Užšaldavo vaizdas) o dabar transporto priemone su tusčiu baku tiesiog užges, norėdami pabandyti užkurti naudosite komandą [ /VARIKLIS ], jaigu bakas tusčias rašys kad nėra degalų.

Taippat transporto priemonės saugos savo gyvybęs (pvž. jūsų mašina dūmins, jūs atsijungiate, prisijungiate jūsų mašina toje pačioje vietoje, vistiek rūksta, jums ją reikia sutvarkyti).

Transporto priemonės savo poziciją išsaugos automatiškai.

Transporto priemonės išsaugos savo nuvažiuotą RIDĄ.

DOWNLOAD : http://www.failai.lt...2_final.rar.htm

Gero naudojimo

Bet nesamonė, nėra gaujų jokių tik teisesauga ...

• Parašė po 1 mėnesio...

Sveiki susiduriau su tokia problemele gal galite padeti meta Warning.?

eilute 2272

if(playerDB[playerid][adminlvl] == 1 || playerDB[playerid][adminlvl] == 2 || playerDB[playerid][adminlvl] == 3 || playerDB[playerid][adminlvl] == 4 || playerDB[playerid][adminlvl] == 5)// Administratorius 1 lygio. Taèiau jos veikia aukðtesniam rangui.

C:\Users\salvis\Desktop\GRP 1.1.2 final\gamemodes\rGame.pwn(2272) : warning 225: unreachable code

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Warning.

Modifikaciją kūriau

Aprašymas yra mano išskyrus eilutę apie namų sistemą.

Jis nieko needitino, tas pats ką kūriau aš, nieko nepakeitęs nebent kreditų užrašus (kūrėjo)

GM'o tikrai neliesiu bet galiu pasakyti kad esi šaunuolis kuris turi laiko kitiems tvarkyti modus už dyka ir dar juos taip tvarkingai aprašyti.

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Modifikaciją kūriau

Aprašymas yra mano išskyrus eilutę apie namų sistemą.

Jis nieko needitino, tas pats ką kūriau aš, nieko nepakeitęs nebent kreditų užrašus (kūrėjo)

tavo tavo tas modas, jį radau lygtais pawno.lt svetainėj, bet šitus:

Išėmiau pickupus prie įėjimų, nes jie bugindavosi interjieruose.
   Permapinau stoti ir degalinę.
   Sumažinta pinigų vertė, pamažintos mašinų, motociklų kainos.
   Padaryta VIP sistemą, ji paprasta, bet kažko man ji buginasi kai neužsidedu vip parašai bet kokią komandą parašo kad tokios komandos nėra, kai užsidedi, neparašo.    Jei reiks - pasitvarkysit
   /gkomandos padarytos su gui lentele.
   Padaryta kai tik prisijungi kad nekristu sniegas, bet jį ijungt eina su komanda /sniegas
   Įdėjau komandą /ispėti direktoriams, su ja direktoriai galės įspėti darbuotoją, surinkęs 3 įspėjimus darbuotojas neteks darbo. Viskas pilnai veikia.
   Įdėtas naujas spidometras.

tikrai aš dariau, taipogi iš ten ir aprašymą ėmiau, tai jei nori kad niekas tavo modo nenaudotų, *Myliu SuperGames.lt* platini?

• Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...