Peršokti į turinį

Jumpgate Evolution


Shatas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi,sveiki. Norėjau pasidalinti(informuoti) apie labai laukiama, bent jau manęs Scfi-mmorpg action žaidimą, JUMPGATE EVOLUTION. Nepasakosiu aš jum čia epinių istorijų, kad jus sudominti, tiesiog žaidimas yra kaip ir closed beta(uber uzdara) stadijoje, gaila buvo jau 3 atidėjimai jo paleidimo i oficialia closed/open beta stadija, dėl suprantamu priežasčių, kadangi kūrėjai nenori skubotai paleisti žaidimo pilnai jo nesutvarkius ir susilaukti nesėkmės... yra pavyzdžių(AoC , so on...) Tikimasi, kad šių metų vasara žaidimas bus paleistas.Esmė žaidimo yra užkariauti kosmosą,korporaciju(klanu) intrigos,politika,karai,kita... žmonės kurie pamena toki žaidimą kaipFreelancer(google it)(or EvE) bus labai stipriai pamaloninti, senų gerų prisiminimų kosminiuose mūšiuose ir panašiai. Pagrindinis dalykas kuris mane kabliuoja šiame žaidime, kad valdymo sistema bus real-time(realiu laiku), tikrąją ta žodžio prasme valdysite laivą ir taškysite aplinką >.< Taigi... Oficialus tinklapis, http://eu.jumpgateevolution.com/

Keli movie,

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=2aVQjB_TthE[/youtubecom]

Screen, google->jumpgate evolution

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Esu tikras, kad didelio populiarumo nesusilauks. O jei asmeniškai, neapkenčiu sci-fi. Ir tie atidėliojimai Closed Betų jau iš dalies yra fail, nes kūrėjai iš anksto neplanuoja. : ) Pastebėjau pradeda rodytis, kaip tu išsireiškei "real time" tipo žaidimai, o tas yra didelis pliusas.

Jei bus galimybė gal ir išbandysiu. : )

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dėl tu atideliojimu tai dviprasmiškas reikalas, iš vienos pusės jie gerai daro, kad skubotai neleidžia žaidimo ir po to žmonės nusivilia susitike su absurdiškomis žaidimų sistemomis ir panašiai, kaip ir minėjau AoC buvo išpustas burbulas,o po to failino. Arba su tuo pačiu Aion(nors pats žaidžiu) tačiau stipriai nuvylė, ir galime palyginti, kas buvo pačioje pradžioje kai buvo 3k žmonių eiles, kai tik išleido žaidima ir ka turime dabar per serverį <1k max (ir tai cia per daug dar) ... taigi gryžtant prie JGE, gal ir protingai neskubėt. Kitas dalykas, šiek tiek domėjausi visa ta situacija ju, pasauline krize paveike ir juos,teko atleist dali personalo, aisku progresas suletejo tuo momentu, to pasekoje ir gavosi atideliojimai. Taciau siais menesiai yra kalbos tokios, kad jie susilauke investiciju is rimtu kompaniju ir manau, kad labai sauniai jie cia prasisuks. Aišku tie atideliojimai truputėlį(gal ne visai truputeli) sukėle toki nusivylima galbut, ir didele žmoniu dalis tiesiog apmiršo sita zaidima. Bet aš vistiek linkes tikėt, kad sitas žaidimas sulauks neblogo populiarumo,bent jau tokio, kad būtų idomu žaisti ir neskraidyti solo kosmose :) O kas liečia sci-fi, aš asmeniškai irgi neesu labai didelis fanas, labiau megėjas medieval style žaidimukus, aion/l2(4eva) ir panašius... Bet padarau,kaip kuriems žaidimams išimtis :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...