Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sweiki vel platinu LTSFG serveri.Visi mano kad ten LTG gamemodas eilinis aisku buvo bet dabar tikrai ne.Labai daug atnaujinimu bizniai.Samdomi zudikai gali surist zaideja ir siodinti ji i masina.Komanda kliutis pd.Adminai gali duoti kitam zaidejui gun.Idejau i /mac komanda deagle.Superadminams komanda /sginklai ir tttt.Bsk paklausem zaideju pasakymu.Dabar serveryje dalinam tik po 5 k xp.O i dyrikus reikia pildyti anketas.Kaip jas pildyti ogi paprasati.Nueini i weba ten matysite mano skype pakvieciate ir paprasote anketos.As ja parsiunciu ir kai jus ja uzpildot atgal man ja.Taigi serverio darbu as nesakysiu platinti praitoje temoje.Serverio ip: gta-host.lt:6008 Webas: http://naujaslietuvosgyvenimas.webs.com/ gal dar web ir ne toks geras bet mes ji tik pradejom kurt tai gerinam.Bet jei jus esate tokie kad prasote daug xp dyriku be anketos ir tttt.Tai galite net nebandyt eiti nes neduosime patys turite uzsikelt xp nes kitaip bus neidomu losti.

Jei prisiregistruosite prie webo mes jums duosime 1 k xp bet registruotis turite su samp nicku.Aciu uz demesi.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...