Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar matėte zero 2 ?  

17 balsai

1. 1. Ar matėte zero 2 ?

• 1. Mačiau
      11
    • 2. Nemačiau
      2
    • 3. Žadu žiūrėt
      3
    • 4. Aik tu kancare su tokiu filmu
      1

Recommended Posts

Svečias

Maciau bet 2 dalis filmo tai jau nelabai idomu buvo bent man

Frazes tai gal :funny:

O jaigu Ciurka karatistas kaip jackis canas

KOks dar jackis canas

tu b l filmu neziuri gal?(tas aktorius su savo balso akcentu :funny: kaip ir apie papus pirmoj daly :DDDD kokie papai :DDD)

maciau, ir man antra dalis daug labiau patiko nei pirma, dabar bent kazkoks cenarijus yra :)

ir visiems, kurie nemate ir zada ziureti iskarto sakau, ziurekit i tai kaip i komedija, o ne kaip i veiksmo filmo, nes pasiziuri zmones ir verkia, levas filmas, efektai neitiko ir pan, cia lietuviska komedija su daug keiksmazodziu, nenorekit perdaug :) tai vot, kaip lietuviskai komedijai tikrai neblogai, uz kokia "5 dienu avantiura" daug geriau, na cia zinoma, tik mano nuomone, nepersu jos :)

Maciau ziauriai geras filmas :D 1 ir 2 dalis tep pc turiu :D 2daly tai man juokingiausi0s dalys: vovos reakcija kai sapranauskas nup*sa jo drauga persauta k0ja, kai rudokas kinieciu restorane su ta merga bazarin, kai rudokas suzin0 kad mafij0s b0so zm0nai papus ispj0we gera reakcija, o pirm0j daly kai ramanauska nutrenkia juokingiausia :D Beja gal zin0t kaip daina wadinas kur gr0ja zer0 2 film0 pradzi0j,?

Maciau ziauriai geras filmas :D 1 ir 2 dalis tep pc turiu :D 2daly tai man juokingiausi0s dalys: vovos reakcija kai sapranauskas nup*sa jo drauga persauta k0ja, kai rudokas kinieciu restorane su ta merga bazarin, kai rudokas suzin0 kad mafij0s b0so zm0nai papus ispj0we gera reakcija, o pirm0j daly kai ramanauska nutrenkia juokingiausia :D Beja gal zin0t kaip daina wadinas kur gr0ja zer0 2 film0 pradzi0j,?
gal tu nerašyk one.lt aukų kalba ?
gal tu nerašyk one.lt aukų kalba ?

a tave jibiot :mucha: as tai pvz dejau ir tegul nors birka sau....

ironpumper.gif

Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando pasitikslinti tautybę. nono.gif

Mačiau ir tikrai nepasigailėjau pamates, zero2 kaip ir pirmasis nenuvyle... Pasirodė gal šiek tiek komercinis,tačiau man tai nesutrukdė, reikia juk gi paremti, kad tokių projektu būtų ir daugiau. Dėl tesinio as esu beveik garantuotas, kad jis tikrai bus. Ir jis bus nesusijęs su kitomis dvejomis serijomis,tai tiek.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...