Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4467 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau pakviesti jus į privatų FTB serverį. Aišku už jį reikėtų mestis pinigus, nebandyti griefinti ir bent turėtu supratimą, kad šis serveris būtų kuriamas galbūt įdomumo, malonumo tikslais. Keičiantis daiktus, demonstruojant naujus pasiekimus ar net kuriant video. Šiame serveryje, jeigu jums labai rūpi žaistų ir pats MineIrCraft ir kitokie video kūrėjai. Serveris būtų paleistas ant FTB Ultimate mod pack'o. Jeigu norite registruotis būtina turėti 14 metų, nuo tokio amžiaus žmogus tampa kažkiek atsakingas ir gali naudotis banko kortelės funkcijomis.

Šiuo metu komandą sudaro vos keli žmonės kurie įdės visą "širdį" į šį serverį ir rūpinsis juo vidumi ar klaidomis. Galbūt pavyks išplėsti šį serverį iki visos bendruomenės, jeigu bus per mažai dalyvių tiesiog atšauksiu registracija. VPS'as bus imamas iš VPSnet.lt .

Jeigu norite registruotis tiesiog išpildote šią anketą ir siunčiate man į AŽ arba rašote į skype (tadas-vilmux) .

1. Jūsų vardas -
2. Jūsų skype adresas -
3. Jūsų amžius -
4. Ar kuriate video? -
5. Ar bent kiek nutuokiate apie Minecraft modifikacijas? -
6. Dėl kokios priežastis norite būti serverio dalimi?
7. Ar sutinkate paremti serverį prisidėti prie jo lėšomis (Man neatiteks nė cento, viskas bus išleidžiama VPS. Didžiausia suma kurią gali tekti prisidėti yra 30Litų, taipogi ir aš mokėčiau) ? -
8. Ar sutinkate nenaudoti jokių papildomų programų? Vogti iš kitų žmonių daiktus? (Viskas būtų tikrinama per LOG istoriją, jeigu kažkas dingtų) -
9. Ar sutinkate būti išbanintas, išmestas iš serverio visam laikui, be pinigų grąžinimo jeigu būsite pagautas nusižengiant (Už rankos nepagautas, nevagis)? -
10. Kodėl turėtumėme išsirinkti jus, parodykite savo stiprų norą žaisti su komanda ir dalintis pasiekimas.
11. Kiek laiko žaidžiate MineCraft? -
12. Ar jūs esate legalus? -
13. Nereikės jums aiškinti kaip prisijungti prie serverio ar gauti Cracked FTB versiją? -
14. Kiek laiko esate žaide FTB ar kitokį mod packą? -
15. Ar neveluosite susimokėti ir nebandysite išsisukinėti? -

Na, laukiu jūsų anketų ir tikėkimės patiks žaisti su rinktine grupe :)

Lyderis būsiu aš VilmuX (Tadas) ir MineIrCraft (Darius http://youtube.com/MineIrCraft)

Jeigu kuriat su MineIrCraft, tai neatrodo, kad jis turėtu turėti pinigų uždirbtų iš youtubės? (Turiu vieną pažystamą, už ~300 subų į mėnesį gauna po 20 eurų). Čia tik mano nuomonė, bet jeigu kursite serverį, tai elitą atrinkti labai sunku, nes gali būt taip, kad susipyksit ir viską išgriefins. Sėkmės su serveriu.

Jeigu kuriat su MineIrCraft, tai neatrodo, kad jis turėtu turėti pinigų uždirbtų iš youtubės? (Turiu vieną pažystamą, už ~300 subų į mėnesį gauna po 20 eurų). Čia tik mano nuomonė, bet jeigu kursite serverį, tai elitą atrinkti labai sunku, nes gali būt taip, kad susipyksit ir viską išgriefins. Sėkmės su serveriu.

Na čia jau bloga informacija, už subus nei vienas partner shipas už sub'us pinigų neduoda. Svarbiausia yra peržiūros. O Machinima pakeitė savo Terms Of Use Lietuvių nenaudai ir dabar Darius gauna vos 100-120Lt per mėnesį.

Na čia jau bloga informacija, už subus nei vienas partner shipas už sub'us pinigų neduoda. Svarbiausia yra peržiūros. O Machinima pakeitė savo Terms Of Use Lietuvių nenaudai ir dabar Darius gauna vos 100-120Lt per mėnesį.

Aš nesakau kad už Subus, tas pažystamas taip pat sudaręs sutartį su kažkokiu tai partnershipu. Na, bet jeigu tik 100 litų per mėnesį.. Tai čia yra LABAI mažai, dabar suprantu dėl ko jūs ieškote paramos. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4467 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...