Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi susidūriau su šiokia tokia probleme. Tai vip sistema. Mano admin pack'o users.ini failiuke yra nurodytas pavyzdys,kad jeigu dedu vipą žmogui,tai jam suteikti "bit" teises,aš vienam žaidėjui suteikiau šias teises,bet jam vistiek neveikia vip'as... Jeigu žaidėjui uždedu super adminą,tada būna ir admin'as ir vip'as... Tai nesuprantu kame šaknys. Kas galite padėti? Ačiū iš anksto. :)

Redaguota , nario Aurimas_Silver
(redaguota)

Atsisiusk ir ikelk sita admin pack tikrai neturiesi problemu o jeigu turiesi rasyk man padesiu kuom galiesiu

mano skype: Jemaika-

download pack: http://www.supergame...ck-by-knawerny/

paiskinimas: nueik ten kur yra plugins.ini users ir t.t tiklsiai nepamenu kur dabar eit ir ten pasimk users.ini ir isidek sau tikrai veikiantis padejau? rep

Redaguota , nario Jemaika

SFRP.LT - Tvarkomi bugai.

Atsisiusk ir ikelk sita admin pack tikrai neturiesi problemu o jeigu turiesi rasyk man padesiu kuom galiesiu

mano skype: Jemaika-

download pack: http://www.supergame...ck-by-knawerny/

paiskinimas: nueik ten kur yra plugins.ini users ir t.t tiklsiai nepamenu kur dabar eit ir ten pasimk users.ini ir isidek sau tikrai veikiantis padejau? rep

Taigi aš lygiai tokį patį turiu,dar būtent iš tos pačios temos forumo ir iš to pačio čiūvo siunčiausi šitą admin pack'ą,čia gi jo admin pack'as man patrūko :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...