Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Naujas Realus Gyvenimas

http://nrgyvenimas.lt/

Naujas Realus Gyvenimas. Tai ne šiaip eilinis GRP serveris Los Santos mieste. Tai tarsi jūsų antras gyvenimas.. Jeigu tikrame gyvenime jūs neesate pareigūnas , o esate tik skirtukų nešiotojas , čia galėsite šitą dalyką pakeisti. Mūsų projektas nesieke verslo , mes kuriame dėl jūsų. Daug sa-mp serveriu siekia pasidaryti verslo , bet mes ne tokie.

Mūsų internetė svetaine yra http://nrgyvenimas.lt/ Joje dabar vyksta konkursai , atrankos, žaidimai. Mūsų žaidime jūs pradėsite givenimą būdami neturtingais , nepatyrusiais mestiečiais, o savo likimą pasirinksite tik jūs patys. Galėsite būti gaujos vadeiva, direktoriais , paprastais žmonėmis , ar verslininkais. Jeigu turi įdėju , ar gražiai mappinini , parodyk ką sugebi mūsų serveryje. Serveryje vyrauja graži aplinka, geri žmonės,naujos vietovės. Mes mielai kviečiame į savo žaidimo šalį. Serveryje vyksta Intro konkursas , dalyvaukite jame . Prizai tikrai geri . http://nrgyvenimas.lt/ Pajusk Naują Realų Gyvenimą... Forume jau 79 žaidėjai !

Redaguota , nario Salvatore_Maranzano
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 2

Neprasiau, duomenu paklausiau ar reikia maperio seip nes, Neturejau ka veikti ir nebuvo atsirades Arnas, ir tada norejau pradeti mokintis ir mokinausi gavosi geraj, Ir arnas atejo ir man viska pradejo rodyti ten buvo, Serveris taisomas as atejau nuejom toliau su Benas_Pukelis prie gaisrininku paklausiau ar reikia jis sako ne nereikia viska turime, Ir as jam sakau galetum taxi drk, Dave ir nueme parasiau nu duok ta taxi drk, Parase [Eik *Myliu SuperGames.lt*] Ir, jis mane uzbanino nu bet tiek to sekmes.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Mano pasiekimai.

GTA-LVG.lt Buves - Savininkas. Su Supergames.lt Jau -1Metus. Surinkes Rep'U Ant Supergames - 50Rep. Paplatines GameModu neplatintu - 94 Sukures Serveriu pragyvuojusiu bent 3Savaites: 179,

Benas_pukelis paprasiau drk ir tolin nuejom paklausiau reikia maperio pasake ne viska turime, Paklausiau gali duoti taxi drk tas dave nuejo prie zmoniu parasiau Dq jis man nueme sakau Dwj duok jis parase [Eik n*] Ir mane ban.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Mano pasiekimai.

GTA-LVG.lt Buves - Savininkas. Su Supergames.lt Jau -1Metus. Surinkes Rep'U Ant Supergames - 50Rep. Paplatines GameModu neplatintu - 94 Sukures Serveriu pragyvuojusiu bent 3Savaites: 179,

Neprasiau, duomenu paklausiau ar reikia maperio seip nes, Neturejau ka veikti ir nebuvo atsirades Arnas, ir tada norejau pradeti mokintis ir mokinausi gavosi geraj, Ir arnas atejo ir man viska pradejo rodyti ten buvo, Serveris taisomas as atejau nuejom toliau su Benas_Pukelis prie gaisrininku paklausiau ar reikia jis sako ne nereikia viska turime, Ir as jam sakau galetum taxi drk, Dave ir nueme parasiau nu duok ta taxi drk, Parase [Eik *Myliu SuperGames.lt*] Ir, jis mane uzbanino nu bet tiek to sekmes.

Benas_Pūkelis? Nerasta.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...