Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki as pradedu nuo 0 tai gal galetumet man pamoku ? pvz pas mane nera gamemodes/data ar kitu dalyku kuriuos ziurejau ten o as noriu pradeti nuo 0 pvz : parasai ir tik mato tas zmogus kuris yra tik salia , o ne pvz as prie FC ir esu SF ka parasai ir matosi . Pvz padekite idekite kokiu scriptu paaiskinkite ( naujokas as ) patarkite kas geriau da + jei as parsisiunciu gm LTG ane koki ir kaip man ta mapp'a ikelti y MTA ? kad jy editinti galeciau

Redaguota , nario Dovisxxx

Tu net nesugebi tinkamai suformoluot minties... Visiškai nieko neišmanai, man atrodo netgi jeigu ir pradėtų tave kažkas mokinti, tai po kiek laiko susinervinęs apvadintu tave visaip.. Nes tu rašai kaip pirmokas...

Nu tiesa gal ir sakai . :D greitai rasiau nes turejau varyt pvz parsisiunciau GM ir kaip man jy ikelti y MTA zinai?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4882 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...