Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ;) Tai va . Nusprendžiau sukūrti DRIFT clana . trupučiuka apie ji

Web'a mes jau kuriame . Web'o startas turėtu būti 2013.04.01

Paintjob'as Jau visai į pabaigą liko pora decalu

Dėl serverio naujienu pakolkas nelabai yra :/ Mano ipas yra vidinis o pinigų mokėti už hostą nelabai norisi

Kas norėtu į clana rašykite man i skype lukasastrauskas

+ reike tryout'o

Redaguota , nario Mjauksius'
  • ,

Galit nebefreepostint nepatinka nežiūrėkit ;)) Driftinam normaliai turim savo PJ ir jau esam laimėja 2 drift batlus .. Dbr galvojam mest iššuky pačiam drift-controleriui tai apsispreskit prieš freepostindami

Na dabar kai jų klanas jau pasikeitęs ir nebėra Evozo tai gal ir negautumėt sauso kokio 4:0. Gal būtų koks 2:1 ar pnš..

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Galit nebefreepostint nepatinka nežiūrėkit ;)) Driftinam normaliai turim savo PJ ir jau esam laimėja 2 drift batlus .. Dbr galvojam mest iššuky pačiam drift-controleriui tai apsispreskit prieš freepostindami

Maladec, varom 1x1 pažiesim ką mokat :D Nors aš jau metus nedriftinau xdddddddd o tas dc clanas dabar nieko gero, kai be Ev0.

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...