Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jūs su sancio, gal dar kartu vienoje lovoje miegat ? :funny:

Jezus, kokios tau mintys kyla, gal ne tos pakraipos būsi, vaikine? Žinojai, kad galima ir su bahūrais bendraut? Tu gal tarp panų visą laiką, kaip pydariukai?

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Susisiekimas skype vidzius12

(redaguota)

Haha, žinok už grašinima laužimu laisvai parašyčiau į policiją :) Ir dar, visvien pagausiu IP kaip bandysi ką nors laužti :) Nežinai tu su kuom esi susidures vaikėlis :)

Ai beje už grasinimas eik parašyk pareišikima, paredaguosiu savo pranešimus ir fsio :DD Asilas total esi, čia internetas *Myliu SuperGames.lt* tu *Myliu SuperGames.lt*.. O jei ir screen padarysi tai pilną teisę turiu teigt kad tai klastota info :)

Tai ok jau gali rašyt kad ir 500 tų pareiškimų vistiek ne su savo IP laušiu ir tu nieko neįrodysi, taip kad pats nežinai ant ko užsirovęs esi ir beje palauksiu dar ir kitų tavo projektųųųų!!!! :bebe:

Redaguota , nario MariukasR

Eik tu metode, juokus mėgsti matyt, davai jau gali pasiruošt gaudyt, nes greit pradėsiu atakuot, kai pabaigsiu dizainą paišyt...

Vien dėl tokių tavo komentarų nesinaudočiau paslaugomis, kadangi išvis bendravimo manierų nėra, o ką klientui žinot, kad įmesi kokį shellą jam į tinklapį? Tokiais "laužėjais" pasitikėt negalima :)

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Joo, ne vagis? Ane? Hah, o kas klientą nupise, ir jam neviska padare? SFStories.LT nupisai pas manę, nors 3kart geriau padaryčiau, tu net nesugėbėjai padaryti SKAITYTI PLAČIAU, ką daugiau sakyt apie tave? Teisiog esi nevykėlis... Jis išmano savo darbą? Yeah, stop joking. Paema iš googlo koki nors kodą, išverčia tekstus ir biški pakoregtuoją, va jo darbas..

Čia nulis tiesos, kadangi tu manęs net nepažįsti o tik žinai tą kad pritaikiau dizainą prie vvp ir čia kažkokius vėjus išsimastai su tais skaityti plačiau mygtukais ir t.t. Matosi kad neapykanta tau ant manęs didelė, vien dėl to kad aš daugiau sugebu negu tu, va kur yra tikroji teisybė.. Ir beje pasigailėjau kad sukūriau temą apie paslaugas šiame supporte, nes kituose supportuose, mane parekomendavo temose, o čia netiesiogine prasme apipylė šūdų, jeigu ir taip toliau mėginsite konkuruoti tarp programavimo, tai nemanau ar būsi tikras programuotojas... Beje iš sancio.eu nesimato kad tu rimtas programuotojas, nes SQL klaidą išgauti labai paprasta, o čia ir yra didžiausia programavimo klaida, ir čiuju tu naudoji dar mysql_ funkcijas, kurios jau pasenusios ir nesaugios, kai yra PDO... na bet žinai nesuprastum tu to PDO dar, nes jei formos nemoki sukurt tai geriau apie PDO patylėkim... Tai tiek to, teks prašyt administracijos kad ištrintu šią temą, nes čia tokie kaip sancio ir dar vienas jo draugas, matyt koks kaimynas ar šiaip lytišku santykiu draugas dar jam pritaria ir bando tipo mane sužlugdyti šioje srityje.. Man nuo šiandien bus gaila jūsų abiejų....

Taip būtent ikišiu šhellą kad valdyt kliento webą :DD Pasiimi pinigus už paslaugą ir valdai webą :DD Normaliai čia išmastęt, neveltui abu urodai :DD O apie bendravimą tai gal jūs paskaitykit sancio antrą parašytą post, ir pažiūrėkima kas čia ką iš kantrybės išvedė :)))

Reikia būt šaltų nervų, avinėli :) Beto, nevadink taip, nes poto neatsakysi į komentarą, kaip ir pirmai. Nemėgstu pykčių, tačiau negražu taip, negražu :) Ar matei nors vieną komentarą, kuriame būčiau pradėjęs ant tavęs stumt pirmas? Ir tai tik 1 komentaras, buvo, į kurį neatsikirtai. Žinok, galima prigalvot su tais shell'ais visko, kas žino, kas tokia "hackeriui" į galvą šaus.

Reikia būt šaltų nervų, avinėli :) Beto, nevadink taip, nes poto neatsakysi į komentarą, kaip ir pirmai. Nemėgstu pykčių, tačiau negražu taip, negražu :) Ar matei nors vieną komentarą, kuriame būčiau pradėjęs ant tavęs stumt pirmas? Ir tai tik 1 komentaras, buvo, į kurį neatsikirtai. Žinok, galima prigalvot su tais shell'ais visko, kas žino, kas tokia "hackeriui" į galvą šaus.

Tau iš vis patylėt reiktu šioje temoje, nes tu totalus rudnosiukas, žinok čia visi tą pastebės ;)

Čia nulis tiesos, kadangi tu manęs net nepažįsti o tik žinai tą kad pritaikiau dizainą prie vvp ir čia kažkokius vėjus išsimastai su tais skaityti plačiau mygtukais ir t.t. Matosi kad neapykanta tau ant manęs didelė, vien dėl to kad aš daugiau sugebu negu tu, va kur yra tikroji teisybė.. Ir beje pasigailėjau kad sukūriau temą apie paslaugas šiame supporte, nes kituose supportuose, mane parekomendavo temose, o čia netiesiogine prasme apipylė šūdų, jeigu ir taip toliau mėginsite konkuruoti tarp programavimo, tai nemanau ar būsi tikras programuotojas... Beje iš sancio.eu nesimato kad tu rimtas programuotojas, nes SQL klaidą išgauti labai paprasta, o čia ir yra didžiausia programavimo klaida, ir čiuju tu naudoji dar mysql_ funkcijas, kurios jau pasenusios ir nesaugios, kai yra PDO... na bet žinai nesuprastum tu to PDO dar, nes jei formos nemoki sukurt tai geriau apie PDO patylėkim... Tai tiek to, teks prašyt administracijos kad ištrintu šią temą, nes čia tokie kaip sancio ir dar vienas jo draugas, matyt koks kaimynas ar šiaip lytišku santykiu draugas dar jam pritaria ir bando tipo mane sužlugdyti šioje srityje.. Man nuo šiandien bus gaila jūsų abiejų....

Tai davai, ko dar neisilaužėi į mysqlą? Nevykėlis, kiek mačiau tau nieko neišėjo padaryti su SQL Injekciją,p ats esu praskanaves savo svetainė, ir radau tik 2warrningu del formų..

Tau iš vis patylėt reiktu šioje temoje, nes tu totalus rudnosiukas, žinok čia visi tą pastebės ;)

Tu nors supranti, dėl ko tavęs nemėgstu aš, SanCio? Bei, aš nei jo kaimynas, nei kas. O tu, supistas mažvaiki, turėtum į lauką išlyst, galvą pravėdint, radiaciją išspinduliuot, gal atsigausi. Kiek tavo komentarų yra, kur tiesiog ieškai pripiskių? Jeigu tu nori būt ramiai, tai pats būk ramus. Niekas net ant tavęs nešoktų, jeigu nebūtų iš tavęs tokių komentarų, kaip pavyzdžiui http://www.supergames.lt/topic/101579-darbas-su-tvs-tinklapiu-kodavimas-programavimashtml-css-php-mysql-programavimas-c-kalba/#entry644072 . Ką tu bandei tuo įrodyt? Koks avinas esi? Mygtukus spaudinėt labai patinka, taip bandant "vartyt" kitus?

Tu nors supranti, dėl ko tavęs nemėgstu aš, SanCio? Bei, aš nei jo kaimynas, nei kas. O tu, supistas mažvaiki, turėtum į lauką išlyst, galvą pravėdint, radiaciją išspinduliuot, gal atsigausi. Kiek tavo komentarų yra, kur tiesiog ieškai pripiskių? Jeigu tu nori būt ramiai, tai pats būk ramus. Niekas net ant tavęs nešoktų, jeigu nebūtų iš tavęs tokių komentarų, kaip pavyzdžiui http://www.supergame...ba/#entry644072 . Ką tu bandei tuo įrodyt? Koks avinas esi? Mygtukus spaudinėt labai patinka, taip bandant "vartyt" kitus?

Krč paka bičas, žinai ką tau pasiūlyčiau??? Paprašyt mamos kad tau internetą atjungtu, arba teks man pačiam atjungt, o jei nežinai kaip tai galima padaryt, tai google daug informacijos ;))) Sėkmės, galit rašyt ką norit, vis tiek paliekų šį site nesubrendusių vaikų!!! Tokių kaip tu ir sancio. Beje ramiai jums naršyti neleisiu.. Sėkmės ūrodai užsipisk-it!!!!!!!!!

SANCIO, beje nebijok su tavim šitaip nepaliksiu :funny:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...