Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sweiki taigi nusprendziau viska tai mesti T.Y. sampa ir kitus zaidimus.Kodel meciu,ogi todel nes as nebe mazas vaikas ir as jau metuose ir noriu uzsiimti rimtu gyvenimu . Reikia dirbti ir ant vasaros darbo dafiga pradedu 8H baiginsesiu ant 20-23H tai va matot patys projekto nebutu su tokiu lankomumu . Taigi parduodu tik Hard-life.lt domena uz 40LT Banku :) o visi mano skipe platinimo bei velniuko skipe su 900 kontaktu panasiai, bus paplatinti kai tik projektas bus nupirktas , bei platinsiu visus gamemode hard-life kurie buvo pradeti kurti kurie buvo nedabaigti ir kurie dabaigti . Taigi rimtai esu pasiryzes viska mesti :) Kartoju kaina 40LT bankiniu pavedimu :) domenas galioja iki 2014 metu dar ilgai, taigi jei kas yra rimtai pasiryzes pirkti tai man i skipe : srg.pagalba1

Primenu gamemode bei skipe bus platinami tik po pardavimo . Laukiu jusu siulymu , temoje arba skype.

• Teigiamai 4
Guest Ernish
(redaguota)

Perku domena. sms tiktai ir jeigu akcija padarytum iki 30

Redaguota , nario Ernish
Guest Ernish
(redaguota)

Banku negaliu sms

Redaguota , nario Ernish
Guest Ernish

Andriau paimsiu skype tavo ir domena už sms

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...