Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

c3ae55bc0de40c957b6a380387498093364.png

Sveiki taigi NSFG.eu pradeda savo veiklą internete. Na ką modifikaciją kuriame nuo 0 tad nežinome tikslios starto datos. NSFG.eu savininkai esu aš Whisky_Jack ir mano draugas Deividas_Fiesta taigi mes ruošiamės labai kaip ir išpopuliarintį šį projektą, beabejo jis nebus koks SA**.lt ar koks lm*.lt mes norime, kad serveryje žaistu bent 20 žaidėjų [pastoviai] beabejo čia labai didelis reikalavimas, bet me slabai stengsimės tai įgyvendinti.. Forumas nėra įspudingas, nes ne nuo jo viskas priklauso. Kolkas žadame daryti atrankas į Direktorių, administratorių bei forumo prižiūrėtojus vėliau rinksime VIP bei kitus prižiūrėtojus.

Na šiam kartui tiek..

Su pagarba NSFG.eu Administracija

Redaguota , nario GrantW
  • Teigiamai 3

t2LXeG1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...