Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Eilinį kartą pasimokiau, jog aš neesu žmogus kuris moka vadovauti ir viską laikyti savo valdžioje. Taigi, ieškau projekto. Pats esu skripteris, turiu gan plačią patirtį projektuose ( kurie užsidarydavo dažniausiai ) arba tiesiog būdavau pašalintas. Kiaurių pasiūlymų kaip eiti į papraščiausią GRP serverį skriptinti - nenoriu. Projekto privalo:

• Turėti domeną ( .lt galūnę )
  • Pradėtą modą ( kad nebūtų taip, jog man pačiam reikėtų rašyti nuo 0 )
  • Surinktą komandą ( reklameriai, photoshoperiai, remėjai ir t.t )

Savo atliktus darbus galėsiu parodyti per skype.

Rimtas Žmogus Priimk Skype :)

Guest Hubis_Smitch

Jeigu nesulauksite praneškite.

Guest Hubis_Smitch

Nu va mldc radai taip ir žinojau sekmės tau.

• Parašė po 11 mėnesių...
  • Parašė po 4 mėnesių...

Nesupratau sako Rimtas žmogus. Iš ko sprendžiat? iš teksto?:D pakviečiu brolį suaugusį parašo rimtai, o pats esu apgavikas bet koks kokie eiliniai žmonės :D

Per daug tu nori. Viską turėt, gm jau turi būt pradėtas, tai kas tu per skripteris.. Ir dar čj norėsi 50 proc pelno.

Cia jau yra ne tavo reikalas, kiek ko as noriu.

Nesupratau sako Rimtas žmogus. Iš ko sprendžiat? iš teksto? :D pakviečiu brolį suaugusį parašo rimtai, o pats esu apgavikas bet koks kokie eiliniai žmonės :D

Nemanai, kad jie mane pazysta? 

random_number.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...