Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Darbas su TVS, tinklapių kodavimas, programavimas(HTML, CSS, PHP, MySQL), programavimas C++ kalba

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Mano skelbimą dėl teikiamų paslaugų galite rasti čia - SPAUSK!

Temoje galite rasti atliktus darbus!

Tačiau norėčiau čia aprašyti vieną dalyką, kuriuo užsiimu - VVP, pagrindinių puslapių(naujienos ir panašiai) programavimas. Sekite aukščiau parodytą temą, dėl platesnės informacijos. Taip pat pigiai instaliuoju įvairius TVS(Turinio valdymo sistemas - phpBB, php-Fusion, IPBoard, Wordpress, DLE, MightMedia ir kt.), padedu sukonfiguruoti, sutvarkyti tinklapį ir paruošti jį pilnam naudojimui.

Tiesiog viskas, ko reikia gero SA-MP serverio tinklapiui :)

Redaguota , nario Vidžius

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Susisiekimas skype vidzius12

(redaguota)

Neturiu gyvo pavyzdžio šiuo metu, prie vieno dirbu, kai tik atsiranda laiko, bei vienas yra mano redaguotas - sutvarkytos klaidos, įdėtos naujos funkcijos. Klientams galėčiau asmeniškai parodyt :)

Redaguota , nario Vidžius

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Skirk kodavimą nuo programavimo. Ačiū :)

Man programavimas labiau asocijuojasi su programomis :) C, C#, C++, PAWN, Pascal ir panašiai, o kodavimas - su tinklapiais, įskaitant HTML, CSS, PHP, MySQL, JScript, JQuery ir kt.

Beto, galite man parašyti dėl kitų darbų su tinklapiais, galbūt galėsiu ir juos atlikti :) Nebijokit pasidomėt. Bei programuoju C++ kalba, jeigu būtų darbų ir ja - praneškit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...