Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki.Norėčiau paklausti.Ar būna tokių dalykų kaip...Na: Battlefield 3 Premium Codes generator? Aš jų jieškojau.Bet kai surasdavau.Būdavo su passwords arba surveys.Aišku kai kuriuos surveys eina nuimt.Bet kur rasdavau...Niekaip.Kodel aš rašiau multiplayer? Dėl to kad,aš to premium noriu tik dėl multiplayer.Nes,draugas žaidė ir davė man palošt.Nu ir taip dabar noriu šito žaidimo.Parsisiuntęs buvau iš torrentų šitą bf3.Bet be multiplayer :( Buvo tik Campaign, options,quit. Tai va.Nežinau man reikia to kodo.Kur galima.Butu aktyvuot jį ir parsisiūst.Sakė draugas taip: Pas mus klasėje buvo toks vaikas.Jis priėjo prie manęs ir sako.Klausyk žinai battlefield 3 ? aš sakau: Jo.Tai jis sako : Norėtai premiumo už 5Lt? Aš sakau jo.Nu galvoju negaila čia man tų 5LT dėl to imu.Pasižiūriu viskas veikia premiumas viskas okey.Tai va.Tas kur jam davė tai buvo paskutinis.Dėl to.Aš JUSU ŽIAURIAI PRAŠAU.DUOKIT LINKĄ KUR GALĖČIAU GAUTI BATTLEFIELD 3 CODE ( aišku nemokamai) ir bėje Kam man tas code? jį reikia vest į origin ir gali tada parsisiūst tą žaidimą.Arba dar gal žinot kokių būdų kaip panaikinti greitai.WinRaR passwordą? Tik neduokit man tu recover ir kitokiu nes jie labai ilgai viską daro :(.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...