Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sweiki man iskilo tokia problema su tuo mma260.amxx. Man neveikia si pluginas kai ikeliu tas dainas man groja bet kitiem negraja ir ziuriu , kad kitiem net nesiuncia tu dainu vienoi temoi maciau buvo ten tas pluginas bet, nespejau parsisiusti nes ja uzrakino kas galetu ikelti peredaguota taip kad, veiktu nes as jau siunciaus is keliu puslapiu ta plugin bet neveikia tik man girdisi dainuos plz padekit :(

Radau 1 , bet sitas be menu .

sikelkite plugina i savo serveri ir amxmodx/config kataloge sukurkite music.ini . Eikite i /cstrike/sounds kataloga ir sukurkite music kataloga. Tenais sukelkite dainas kokias noresite, kad grotu jusu dainas. Beje pavadinkite kokiais paprastesniais pavadinimais pvz: daina-nr1.mp3, daina-nr3.mp3, kad adminams butu lengviau paleisti dainas. Atkreipkite demesi, kad yra 10 dainu limitas, bet pasiredagavus plugina galima nusistatyti ir daugiau. Taigi kai susikelete dainas i music kataloga, surasykite ju pavadinimus i music.ini faila, kuri sukurete amxmodx/configs kataloge. Beje, butinai kiekvienos dainos pavadinima rasykite is naujos eilutes ir padekite tarpa.

Na stai dabar adminai turintys q flaga gales paleisti dainas su amx_play komanda, o sustabdyti su amx_stopplay. Zaidejei gali isjungti dainas bet kuriuo metu parase i chata /stop.

It's nice to be important , but it's more important to be nice .

Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons!

76561197996776212.png

zinau ta buvau surades,bet man neveikia kai meginau as noriu, kad visi girdetu muzika ce tik sau girdisi per si plugina ar kai radija iskarto isijungia kai ieini i servri koki pawerhitredios, kad visi girdetu ta viena radijos stoti toks plugin butu geras as ir pats db iskau viska su muzikos [pluginais ,bet tik rasdavau , kad tik man girdisi muzika, bet nekitiems man tiktu radios kur rasiau ar tas mma260 paredaguotas kaip fsapelsinas.lt deatrun servery. O jei rasi galetum linka imesti parsisiuntimu plz pade :(

-- Papildyta --

Kas bent gali cs-1-6-pluginai/bgm-music-menu-advance-t440.html is sios temos ta plugina ideti linka toki peredaguota bent plz pedekit :(

-- Papildyta --

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=102782

ce linkas ten sma falias bet kasnors ji peredaguokit taip kaip kitoi temoi buvo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5554 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...