Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi noriu pasidalinti su jumis "Libery-City gm" Jau šis gm buvo patalpintas.Dabar pasakysiu visą tiesą apie libery-city.lt serveri.

Taigi.libert-City buvo kuriamas,jie pradėjo " Kurti " Nors tai yra,Real-City gm. Aišku jie pakeitė teksto spalvos daugiau info paraše per randommsg. ir t.t. Kai atėjau i serverį atpažinau ši modifikaciją.Taip pat atpažino ji SanCio.Taigi jie sako kad pas ju yra unikalus serveris.Bet kaip galima sakyti unikalus,jai jis atsiustas??? Jie reklamavo sanfierro.lt svetainėje.Ir sako kad musu sanfierro.lt eilinis.Jie net nematė kas skripteris,ir kokios sistemos padarytos. SanFierro.LT skripteris yra: Brightas,ir jie daro sako kad serveris eilinis...Gailą man tu vaiku,bet ka jau padaryti.

Beto jau rašau čia,tai prašom apsilankyti www.sanfierro.lt.

Liberty-City (Real-City) gm atsiusti:

http://www.failai.lt/tafg56fnvnfh/real-city_gm_LS.rar.htm

Beto nedekit man -rep,kad gm su virusu.Taip gm su virusu,ir galite nesiustis sakau iškart.Galite atsiusti ir nutrinti virusasa ten tada gal viskas okey bus.Bet vistiek sakau kad virusas yra..

Na visa tiesą apie Libert-City. :)) Man tiesiog gaila tu žmoniu kurie žaidžia ten.

(redaguota)

[quote name=Lukas_Ramonas (luxas98) :P' timestamp='1360245299' post='627941]

Platintas jau šitam forume, aš dar keliems žmonėms daviau atrištą nuo MYSQL modifikaciją. Taip, tai nesiskiriančios modifikacijos, tik galbūt liberty city padarė porą atnaujinimu, bet jie durnai daro, jog bando įtikinti, kad daro nuo GRP4.. Begėdžiai :/

Platintas,bet parašiau tema tam kad visi suprastu kad tai yra Real-City gm.

Taip padarė atnaujinimu,bet atnaujinimai vaikiški,kaip pass tik su SendClientMessage Funkcija ir t.t.

Redaguota , nario ocbslim

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...