Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai stpdv, čia RSP garbei jie kuria šitą serverį, Serveryje gros Jų dainos :D

Eilinis ir tiek

Eiliniau tu eiliniau, daraisi kaip pats eilinis. Tiesa sakant RSP man patinka grūpė, taip pat šio projekto sąvininkams. Tas pavadinimas nėra reikalingas geras kuriant projektą, pavadinimas šiaip ir galėtu būti tavo projekto www.sudas.lt, nes manau tokį sukurtum, kitaip sakant dar visai nesukurtum, nes bandai įlysti renui į subinę, kažką bandydamas primesti kietas. Eik pabandyk pakurti kažką pats geresnio jeigu sugebėsi, nebent pakeisi spalvas, arba pasiimsii skriptą iš interneto ir sakysi : "Vau čia katik žėk sukūriau", tiesa sakant per tas tavo rašysenos pagailo manęs, nes pats kaip matau daraisi eilinis žmogelis, su eiline SA:MP galvos smegenų ląstelę. Atsigauk biški su tais eiliniais ir panašiai. Jeigu tas žmogus nori kurti projektą tai tegul kuria, gal jiems pasiseks gal ne.

• Teigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Eiliniau tu eiliniau, daraisi kaip pats eilinis. Tiesa sakant RSP man patinka grūpė, taip pat šio projekto sąvininkams. Tas pavadinimas nėra reikalingas geras kuriant projektą, pavadinimas šiaip ir galėtu būti tavo projekto www.sudas.lt, nes manau tokį sukurtum, kitaip sakant dar visai nesukurtum, nes bandai įlysti renui į subinę, kažką bandydamas primesti kietas. Eik pabandyk pakurti kažką pats geresnio jeigu sugebėsi, nebent pakeisi spalvas, arba pasiimsii skriptą iš interneto ir sakysi : "Vau čia katik žėk sukūriau", tiesa sakant per tas tavo rašysenos pagailo manęs, nes pats kaip matau daraisi eilinis žmogelis, su eiline SA:MP galvos smegenų ląstelę. Atsigauk biški su tais eiliniais ir panašiai. Jeigu tas žmogus nori kurti projektą tai tegul kuria, gal jiems pasiseks gal ne.

VAU. Pagaliau normalų žmogų matau čia, nes iš tiesų tas troped ir ir kiti bando pavaidinti kažką ir tiek, o manau, kad patys ne ką geriau kažką pakurtu, kaip sakoma kas kaip moka tas taip šoka.

Gerai Renai, koks tau skirtumas koks jų yra projektas, ar RSP, ar koks ten Rihana.lt, čia nėra tolko tai daryti. Pagal mane tegul jie kuria tuos projektus bent vienas gal pasiseks, o tu kaip visados nieko gero nesukuri, tik mėgsti šmeižti kitus projektėlius. Manau neesi bandęs kažką daryti ir vaidini kietu? Šiaip čia tavo pagal viską kritika nėra įdomi, tu pirma parodyk ką pats sugebi o tada rašyk , atsimink tu tą savo projektą ne tu skriptini, o Brightas, tai koks tau tolkas didžiuotis kad tavo projektas geresnis negu RSP? Aš galvoju, kad atvirkščiai būtų, kad jiems pasisektu o tau ne. Manau eitum paverkti, arba darytum vėl niekam tykusį grįžimą. Tu pirma kažką pats naudingo padaryk o tada kritiuok. Dabar gąsdinii kad jiems kažkas bus? Atsimink, nėra išleistos 0.3x versijos objektų, jeigu būtų išleista tai čia prasidėtu lūžimai toliau serverių. Paprasčiausiai šio projekto narys paprašys sutvarkyti modifikacija, aš ją paiimsiu ir sutvarkysi, bet tokiems kaip tau tikrai išsilieti ant kitų projektų neišeis. Čia savęs nevaidink didvyriu kur galėtum su 1 piršteliu nulaužti kažkokį tai nors serverį. Matau esi dėjas čia ir gyriesi kad tavo projektas bus geras, pagal mane tavo projektas šūdų šūdas, eilinis projektėlis gyvuos 1 savaitėlę MAX. Jeigu kuri dar ypač su Brightu tai patikėk, projektas keturių dienų, arba užsilengsit dar greičiau, ir rašynėsite forume, serverį laužė, čia prasidės dydieji jūsų atmazai.

Sekmės RSP.tt.LT

Gerai.. Dabar pažiūrėk ką aš parašysiu. Atsirado dar daugiau šūdinų serverių lietuvoje, kurie siunčias modus iš neto, pakeičia tekstus ir skaitos, kad GM jau kurtas nuo 0. Pripažinsiu turėjau tik 1 nenusisekusį projektą. Tai yra RNG. Jo įstorija daug kas žino, tad nėra reikalo pasakoti. Turėjau projektus tik kokius 2.. Pirmas buvo su SFG senu GM kurį tobulinau ir gavau mano širdžiai norima žaidėjų skaičių. Tai buvo - 36 žaidėjai. Mąstydamas kurti dabartini savo projekta ( www.sanfierro.lt ) , landžiojau pro visus supportus ir ieškojau atitinkamo domeno, bet prisiminiau, kad Čiliukas ir Erpis turi sanfierro.lt domena. Na nusipirkau jį. Ždž ieškojau skripterio, na Brightas pasitaikė ir pasiemiau. Pagal rekomendacijas, viską apžiūrėjau. Ždž, viska sumąščiau kaip ką daryti. Tuom ir skiriasi unikalumas, kad ilgai brandintas projektas gali pasiekti didžiulių rekordu. Savo projekto nelaikau VIENU GERIAUSIU. Man mano projektas geras, kaip kitiem nežinau. Man asmeniškai noriu padaryti, taip, kad lietuvoje neliktu eiliniu serverių, mano nuomonės niekas NEPAKEIS.

• Teigiamai 1

Guess who's back

Gerai.. Dabar pažiūrėk ką aš parašysiu. Atsirado dar daugiau šūdinų serverių lietuvoje, kurie siunčias modus iš neto, pakeičia tekstus ir skaitos, kad GM jau kurtas nuo 0. Pripažinsiu turėjau tik 1 nenusisekusį projektą. Tai yra RNG. Jo įstorija daug kas žino, tad nėra reikalo pasakoti. Turėjau projektus tik kokius 2.. Pirmas buvo su SFG senu GM kurį tobulinau ir gavau mano širdžiai norima žaidėjų skaičių. Tai buvo - 36 žaidėjai. Mąstydamas kurti dabartini savo projekta ( www.sanfierro.lt ) , landžiojau pro visus supportus ir ieškojau atitinkamo domeno, bet prisiminiau, kad Čiliukas ir Erpis turi sanfierro.lt domena. Na nusipirkau jį. Ždž ieškojau skripterio, na Brightas pasitaikė ir pasiemiau. Pagal rekomendacijas, viską apžiūrėjau. Ždž, viska sumąščiau kaip ką daryti. Tuom ir skiriasi unikalumas, kad ilgai brandintas projektas gali pasiekti didžiulių rekordu. Savo projekto nelaikau VIENU GERIAUSIU. Man mano projektas geras, kaip kitiem nežinau. Man asmeniškai noriu padaryti, taip, kad lietuvoje neliktu eiliniu serverių, mano nuomonės niekas NEPAKEIS.

Kiekviena diena atsiranda apie 50 serverių, su platintais modais. Tas RSP nesvarbu ar platintas modas bus ar ne. Šio supporto vos nevisi administratoriai yra kaušai, kurie nesugeba palaikyti formos to forumo, taip pat ir tvarkos. Kiek būvo siūlyta naikinti tuos GameModes skiltį, bet visiems pofik. Mūsų vadinamieji skripteriai yra lopai, kurie platina čia modifikacijas, o paskui zyze kad pas juos nėra žaidėjų, matau jiems geriau +R3P, negu pereiti į RPG styliaus žaidimą. Vienu žodžiu tas supportas yra gaidiškiausias iš visų, nes nebesinori čia lankytis.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Kiekviena diena atsiranda apie 50 serverių, su platintais modais. Tas RSP nesvarbu ar platintas modas bus ar ne. Šio supporto vos nevisi administratoriai yra kaušai, kurie nesugeba palaikyti formos to forumo, taip pat ir tvarkos. Kiek būvo siūlyta naikinti tuos GameModes skiltį, bet visiems pofik. Mūsų vadinamieji skripteriai yra lopai, kurie platina čia modifikacijas, o paskui zyze kad pas juos nėra žaidėjų, matau jiems geriau +R3P, negu pereiti į RPG styliaus žaidimą. Vienu žodžiu tas supportas yra gaidiškiausias iš visų, nes nebesinori čia lankytis.

Aš lankausi čia tik šiaip sau, kadangi nėra ką veikti. Ir tie supisti eiliniai serveriai labai nervina.

Guess who's back

Sveiki!

Skatinu jus ateiti į naujausią,ir geriausią eVLG.us.lt serverį.

TIK ČIA YRA NAUJAUSI ATNAUJINIMAI IR SUMAPPINIMAI BEI KITA,

TIK ČIA TU SURASI NAUJŲ DRAUGŲ!

TIK ČIA TU ATRASI SAVO SA-MP TAIP SENIAI IEŠKOTĄ SERVERĮ!

TIK ČIA TU BŪSI LAUKIAMAS BELEKOKIU LAIKU!

TIK ČIA YRA TAVO ŠANSAS BŪTI LAIMINGAM!

TIK ČIA RENKASI GERIAUSI IŠ GERIAUSIŲ!

TAI eVLG.us.lt ŽAIDĖJAI!

MUMS NESVARBU JŪSŲ BALSAS,IŠVAIZDA AR KITOKIOS JŪSŲ SAVYBĖS.

MES TAVE VISADA PALAIKYSIME,IR TIK TADA SUPRASI,KAD SURADAI TĄ VIENINTELĮ SERVERI!!!

ATEIK Į eVLG.us.lt SERVERIO ADRESAS: 77.241.202.3:7010 SERVERIS JAU STARTE !

**************************************************************************************************???????

MES TIKIME,KAD JŪS ATEISITE!

PRISIJUNK , IR BŪK GERIAUSIAS eVLG.us.lt ŽAIDĖJAS/ŽAIDĖJA!

**************************************************************************************************

eVLG TAI TAVO SA-MP ŠILUMA!

PaGaRbIaI LaUrA_LaDyY ;*

**************************************************************************************************

Kodėl verta ateiti į šį serverį,pajusi vos vos prisijungęs prie serverio ;*

Serverio FORUMAS http://evlg.us.lt/ SERVERIS SU PAČIU GALINGIAUSIU HOST.

BŪK SERVERIO DALIMI!!!

SEKMĖS , TAU LINKI VISAS eVLG.us.lt SERVERIS !!!!

SERVERIO PAGR.ADMIN SKYPE : elitesanex (JIS VIENINTELIS SERVERIO PAGR.ADMIN.)

DAR PLAČIAU APIE SERVERĮ SUŽINOSI PRISIREGISTRAVES PRIE SERVERIO FORUMO!

Serveris naudoja TeamSpeak programą tss.ax.Mano skype : laura.lady4

SERVERIS VEIKIA KIAURIĄ PARĄ!!!

• Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...