Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na atsiprašau kad taip sakau, bet mano manymu iš šito projekto nieko gero neišieis.

1. Svetainės hostingas pirktas už 1 LT (arba daugiau nu duodu max 3 LT)

2. Svetainės dizainas atsisiūstas iš interneto ir paredaguotas.

3. Svetainės headeris tai.....

4. Svetainė net nėra pilnai išversta į lietuvių kalbą.

5. Serveris unikalumu tikrai nepasižymi.

• Neigiamai 1

Šiandien jiem staigmena parengiau, RSP reklamino pas mane, o jie gaus nuo manęs didelę dovaną, tikėkimės prisimins ilgam.

Gerai Renai, koks tau skirtumas koks jų yra projektas, ar RSP, ar koks ten Rihana.lt, čia nėra tolko tai daryti. Pagal mane tegul jie kuria tuos projektus bent vienas gal pasiseks, o tu kaip visados nieko gero nesukuri, tik mėgsti šmeižti kitus projektėlius. Manau neesi bandęs kažką daryti ir vaidini kietu? Šiaip čia tavo pagal viską kritika nėra įdomi, tu pirma parodyk ką pats sugebi o tada rašyk , atsimink tu tą savo projektą ne tu skriptini, o Brightas, tai koks tau tolkas didžiuotis kad tavo projektas geresnis negu RSP? Aš galvoju, kad atvirkščiai būtų, kad jiems pasisektu o tau ne. Manau eitum paverkti, arba darytum vėl niekam tykusį grįžimą. Tu pirma kažką pats naudingo padaryk o tada kritiuok. Dabar gąsdinii kad jiems kažkas bus? Atsimink, nėra išleistos 0.3x versijos objektų, jeigu būtų išleista tai čia prasidėtu lūžimai toliau serverių. Paprasčiausiai šio projekto narys paprašys sutvarkyti modifikacija, aš ją paiimsiu ir sutvarkysi, bet tokiems kaip tau tikrai išsilieti ant kitų projektų neišeis. Čia savęs nevaidink didvyriu kur galėtum su 1 piršteliu nulaužti kažkokį tai nors serverį. Matau esi dėjas čia ir gyriesi kad tavo projektas bus geras, pagal mane tavo projektas šūdų šūdas, eilinis projektėlis gyvuos 1 savaitėlę MAX. Jeigu kuri dar ypač su Brightu tai patikėk, projektas keturių dienų, arba užsilengsit dar greičiau, ir rašynėsite forume, serverį laužė, čia prasidės dydieji jūsų atmazai.

Sekmės RSP.tt.LT

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...