Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 60
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Jei pats dūxas, tai nereikia reikštis čia per daug, ir kitų tokiais pačiais laikyt. Išsisukinėju? Neturiu laiko beprasmiams įrodymams, kam įrodyt? Juk ir taip visi žino.

kas tie visi? 90% šio forumo yra degradavę vaikai, kurie visą dieną sėdi prie pc, kelia savo nevykusius darbus ir pisa protą. Aiškiausias jų pavizdys: PAWNO, Pooh, Harkow, Sork ir dar daugelis kitų, kuriems kažką reiškia šitas forumas. Matai, yra dalykas toks, jog tu neturi parodyti, kur mane kas uždūxino, todėl dabar mėtai nevykūsius atmazus. :)

kas tie visi? 90% šio forumo yra degradavę vaikai, kurie visą dieną sėdi prie pc, kelia savo nevykusius darbus ir pisa protą. Aiškiausias jų pavizdys: PAWNO, Pooh, Harkow, Sork ir dar daugelis kitų, kuriems kažką reiškia šitas forumas. Matai, yra dalykas toks, jog tu neturi parodyti, kur mane kas uždūxino, todėl dabar mėtai nevykūsius atmazus. :)

Debilui neišaiškinsi. Nevykusius? Tai jeigu tau kažkas nepatinka tai nahui tu čia išviso lankaisi? Reputaciją gadiniesi ir tiek. Pats prisimeti rep'o ir tipo kietas, matęs aš tokių, na kelia nevykusius darbus, kurie yra žymiai geriau padaryti, negu tavo, tai tu tik nepavydėk, juk kada nors išmoksi taip ir tu ;) Nereikia čia verkt, bei rietis kiekvienoje temoje. Degradavę vaikai? Kad pats dar vaikas, už mamos kojos užsikabinęs tai galbūt patylėk. Duosiu aš tau kaip durniui kelią, gali čia su savim rašinėtis, neteršiu temos, nesigadinsiu nuotaikos.

www.l2archangel.eu Lineage2 interlude chronikos pvp-custom serveris

www.sco-mu.lt Mu-online Season 3 episode 1 serveris

---------------------------------------------------------------------------------------

Debilui neišaiškinsi. Nevykusius? Tai jeigu tau kažkas nepatinka tai nahui tu čia išviso lankaisi? Reputaciją gadiniesi ir tiek. Pats prisimeti rep'o ir tipo kietas, matęs aš tokių, na kelia nevykusius darbus, kurie yra žymiai geriau padaryti, negu tavo, tai tu tik nepavydėk, juk kada nors išmoksi taip ir tu ;) Nereikia čia verkt, bei rietis kiekvienoje temoje. Degradavę vaikai? Kad pats dar vaikas, už mamos kojos užsikabinęs tai galbūt patylėk. Duosiu aš tau kaip durniui kelią, gali čia su savim rašinėtis, neteršiu temos, nesigadinsiu nuotaikos.

Viską pasakiau praeituoju postu, jog tu esi nevykėlis dūxas. Daugiau neverta su tavimi dar ką nors aiškinti, nemėgstu kartotis 10x .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...