Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • E-sportas – nuo ​​Dendy iki milijoninių užmokesčių

    supergames
    • 240
    • Šaltinis: SuperGames

    Dar visai neseniai buvo sunku susieti 8 bitų Dendy konsolę su tokiu dideliu žodžiu kaip virtualūs žaidimai ir ypač e-sportas. Tuo metu galimi vaizdo žaidimai buvo pagrindiniai, kasetės buvo brangios, o atlyginimai maži. Dabar e-sportas turi oficialų statusą daugelyje pasaulio šalių, todėl ši disciplina gali atvirai pritraukti aistringus žiūrovus, kurie stato už savo mėgstamą komandą ir stebi žaidimą su jauduliu. Lažybų gerbėjams svarbiausia nesuklysti su platforma, kuri sąžiningai ir skaidriai priima statymus e-sporto turnyruose. Taigi, GGBET lažybų agentai siūlo geriausius koeficientus disciplinoms.

    Kada džiaugsimės Dota ir Contra? Pirmieji 2024 metų mėnesiai aktyviai rodo e-sporto vystymąsi ir populiarumą pasaulyje. Pagrindinis žaidimų/e-sporto sezonas prasidėjo šių metų vasario mėnesį. Pagrindinės varžybos apėmė debiutinį pagrindinį Counter-Strike 2 žaidimą, kuris vyko Danijoje, Rainbow pasaulio čempionatą ir kelių sporto šakų renginį „Ateities žaidimai“ Kazanėje.

    Populiarūs žaidimai / el. sporto renginiai 2024 m. antrąjį pusmetį

    Šiandien e-sportas pamažu virto rimtu verslu su didžiuliais laimėjimais ir apyvarta. Mažai kas iš pradžių galėjo pagalvoti, kad vaizdo žaidimai taps tokia didžiule, pelninga industrija ne tik žaidimų programinės įrangos kūrėjams, bet ir patiems žaidėjams.

    Populiariausi ir rimčiausi turnyriniai renginiai yra Counter Strike ir Dota 2. Jie sulaukia milijonų žmonių susidomėjimo visame pasaulyje. Na, o kas negirdėjo apie Counter-Strike, turbūt visi, jauni ir seni, yra apie tai girdėję, net tie, kurie visai nemėgsta žaidimų. Projektas turi ilgą istoriją ir nepraranda populiarumo dėl kūrėjų nuopelnų.

    Liepa - rugsėjis paruošė daugybę top įvykių, tarp kurių verta paminėti Saudo Arabijos projektą su rekordiniu priziniu fondu apie 50 mln., bet kol kas tai tik gandai, nes informacijos apie rungtynes yra nedaug. Didelis įvairių sporto šakų turnyras-festivalis apima ne tik patį žaidimą, bet ir šaunią koncertų, konferencijų, parodų ir kitų įdomių renginių programą. Taip pat antrąją rugpjūčio ir  rugsėjo pirmąją dekadą, ruošiami pasaulio čempionatai „Valorant“ ir „Dota 2“.

    Prizinis fondas: kurie renginiai užima aukščiausias vietas pagal piniginį atlygį

    Ne paslaptis, kad e-sporto žaidėjai uždirba gana daug pinigų. Jų pajamas sudaro priziniai pinigai iš turnyrų. Kiekviename e-sporto žaidime prizų fondas gali labai skirtis ir tam įtakos gali turėti keli veiksniai vienu metu. Prizinių fondų skaičiumi tarp e-sporto žaidimų, žinoma, pirmavo vaizdo žaidimas „Dota-2“. Jos laimėjimas siekė 314 670 801 JAV dolerių. Taip pat TOP‘e nenusileidžia ir tokios disciplinos kaip Counter-Strike, Fortnite, League of Legends (LoL) ir PUBG Mobile su atitinkamai 138 584 258, 117 948 397, 102 754 545, 84 604 990 JAV dolerių prizais. Vienas iš populiariausių e-sporto žaidimų pagal žiūrimumą yra „League of Legends“ (LoL), kuris savo populiarumo viršūnėje pritraukė 2 656 938 gerbėjus.

    Tarp geriausių kibernetinių žaidimų, be abejo, yra ir „Counter-Strike“, kuris savo lyderio pozicijų nepalieka nuo 2016 metų lapkričio. Ši disciplina turi daugiau nei 6 tūkstančius aktyvių komandų. Taip pat tarp lyderių yra „Rocket League“, „League of Legends“, „Valorant“, „Dota 2“.

    E-sportas gali pasigirti turtinga istorija, kupina garsių žaidimų akimirkų, rekordų ir sėkmių. Taip pat beveik kiekvienoje sporto šakoje pasitaiko netikėtų akimirkų ir incidentų. Žinodami visas disciplinos aplinkybes ir momentus, galite sąmoningai atlikti statymus dėl e-sporto ir atsižvelgti į visą galimą įtaką jo rezultatams. Tačiau kartu neturėtume pamiršti, kad ne visada įmanoma iki galo nuspėti konkurso rezultatą tik remiantis praeities įvykiais.

    Šiais laikais daugelis žiūrovų jau stebi daugumą e-sporto disciplinų, tokių kaip Europos profesionalų lygos 17 sezonas, ESL Challenger League 47 sezonas – Europa ir kitos, kurias siūloma stebėti iš modernių prietaisų ekranų. Tačiau yra ir tokių, kurie suteikia susitikimo formatą neprisijungus. Taigi tarp populiarių šių metų balandžio varžybų galima pažymėti:

    ● LCK Pavasaris 2024;

    ● MPL Indonesia 13 sezonas;

    ● LEC 2024 m. pavasaris;

    ● PUBG Mobile Global Open 2024;

    ● VCT 2024: Amerikos lyga – 1 etapas.

    Iš jų LCK pavasaris 2024 tapo žiūrimiausiu e-sporto renginiu.


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Svečias
    Ši naujiena yra užrakinta.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...