Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Bayside.lt | Judėk į priekį su mumis!


Hupisss

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Adios serveriu. Vos 4-6 žaidėjai žaidžia ir tai savaitgalį. Serveryje dar pradžioje veiklos yra, bet po to nieko įdomaus nematau.

 

 

Vsio, jau žlugot. Po šešis žaidėjus į dieną. w0w

Na Jūsų nuomonė yra Jūsų. Kada serveris žlugo nuspręsime savininkai, jeigu žaidžia, kaip sakot, 4-6 žaidėjai(Na buvo tokių pora dienų), Tai visgi dar yra gerai, nes jie kažko laukia ir tikisi. Pripažinsiu, dabar tikrai sunkus metas, kadangi po starto mano kolega koduotojas labai apsileido ir iš jo pusės nebuvo matyti jokių veiksmų. Aš kibau į paieškas, o šiais laikais koduotojo, kuris būtų patikimas ir sugebėtų tai, ką turi sugebėt, rasti tikrai nelengva. Vieną atradau, apie jį šiek tiek žinau, nuomonė nebuvo labai gera, tačiau kai susipažinome ir pradėjome dirbti jau antrą dieną šiek tiek nudžiugau, nes matau, kad žmogus moka dirbti ir darbą atlieką tvarkingai ir iki galo. Dabar mokomės dirbti kartu, suprasti vienas kitą ir manau netrukus įsivažiuosime.

Ir apie žaidėjus. Pastarosiomis dienomis serveryje vienu metu prisijungę būna vidutiniškai 15-20 žaidėjų, Ryte iki 10, vakare iki 35.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Apgailėtina... Savininkai papirkinėja žaidėjus, reklamuoja kituose forumuose... Atėjau į servą atėjo kažkoks Mark sako žiek prikolas ir nušovė su minigunu (savininkas)....

Ką tu čia išsigalvoji ? Serveryje beveik manęs nematyt, prisijungiu visada, tačiau būnu A.F.K kam kokios pagalbos serveryje reikia parašo į skype ir ateinu į serverį. Susirinko iš west-city, kad man protą papist, nepavyks seni.

 

Projektas puikus, dar kai neturėjau pareigų žaidžiau šiame serveryje, kuo pasižymi projektą tai unikaliais mapp darbai prie kurių Karolis tikrai daug praleido, modifikacija nėra kažkokia tobula ar išskirtinė, tačiau viską savam laike, ruošiamas užsiėmimas naujokams, nes kol kas serveryje nėra ką veikti, todėl ir tas didelio susidomėjimo tai kogi nėra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Blogos nuomonės apie save, tamsta. Galbūt kai tėvai nebemuš ir nebesislėpsi palėpėje viskas pasitaisys.

 

Net neidomu skaityt kokius šūdus čia rašinėji, iškart tėvai ir t.t. Eilinio vaiko mastymas, jei nori kažka daugiau papasakot tai į ts einam, išsišnekėsi ;] 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...