Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Minecraft + download and install.


leser91

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiek tiek atnaujinsiu pamoką. Aišku aprašysiu viską labiau, bet nedėsiu nuotraukų taigi pradėkime.

„I“ žingsnis. [ Medžio kirtimas, jo apdirbimas, vietovės ieškojimas ]

Taigi, atsiradę naujai sugeneruotame pasaulyje apžiūrėkite vietove, ar tinka gyventi. Ar yra akmens, žemės, smėlio, vandens, medžių ( svarbiausia ) geriausia būtų dar ir kalnų, nes paskiau žadu atskleisti vieną pasalptį. :) Taigi įvertinę galimybes ir radę tinkama vietą gyvenimui pradedam kurtis. Surandame medį ir jį kertame su ranka ( nebijokit nelūž, čia žaidimas ) užteks apie 7medžio. Kai turime medžio jį apdirbame padarome „Planks“ ( apačioje visi receptai bus ) kagi, iš apdirbto medžio darome pagaliukus, bet aišku pasiliekame ir svarbujį apdirbtą medį. :D Susirandame kur norėsite statytis būstą, išsikasame mažą erdvę, pradžiai užtektų 5x5 štai tokį namuką stačiau aš kaip pradžiai man tikrai užteko. Nuotrauka. kadangi lengva apšviesti tokį plotą ir naujokui gerai gaudytis žaidime. :) Kaip ir sakiau išsikasame mažą plotelį, mano nuotraukoje naudotas 5x5 blokų t.y metrų plotas ir kaip matot pilnai užtenka. DĖMESIO - atkreipkit į namo kampus jie labai negražūs ir statyti iš purvo, kadangi taip speceliai padariau, kad mažiau naudotusi resursų pradžiai. Aišku jūs galite statyti ir iš medžio ar dar ko ir paskiau daryti apdailas ar dar ką sugalvosit.

„II“ žingsnis. [ Urvas ]

Taigi taigi, išgyvenote savo „kietame“ namukyje netgi vieną naktį, o tai jau neblogai. :D Dabar galime prieiti prie gyvenimo, susirandame akmens turėtumėt atpažinti išsikertame gal apie kokia 30 su mediniu kirstuvu ( receptai apačioje ) tada pasidarom akmeninius įrankius jie daug kokybiškesni, taip pat pasidarom ir kardą ( receptai apačioje ) aha dabar galime pasipriešinti! :D Na nesvarbu, pereikime prie temos. Pasidarę akmeninius įrankius, galime pereiti prie „kieto“ resursų rinkimo t.y einame po aplinką ir ieškome vertingų resursų tokių kaip „medis,akmuo,smėlis,anglis“ pradžiai užteks suradę bent kiek iš šių dalykų galime per dieną pasigražinti namus, juos praplėsti ar ką tik sugalvosit. Gerai, atėjo naktis? Imk kardą ir varyk daužyt tuos žalius iškrypelius! Ai ne palauk, dar nelaikas tu per silpnas grįžk! O va grįžai, na gerai. Laikas dabar gauti geresnių resursų nei anglis, reikėtų geležies arne? Būtų kur kas geriau! Eime ieškoti geležies ar dar ko, savo praplėstame name pasidarome, kelių blokų urvą į apačią, kasamės, aišku nekaskit aklai 1x1 nes jei bus apačioj urvas - jūs mire. Taigi po truputį į visas puses ir ieškom urvo, geriausiai urvą ieškoti su „F3“ mygtuku, jei paspaudę matysit skaičiukus kur nors toli, kaskitės ten, ten aišku bus monstras bet vis dėl to ten urvas. :D Taigi prisikasę urvą einame ir ieškome vis „kietesnių“ resursų.

„III“ žingsnis. [ Gyvenimas ]

So, gavot bent kiek resursų? NE? Tai ką ten veikėt? Na nesvarbu, einame prie reikalo. Išlinde į dienos šviesą kur tikrai šviesu, galime toliau plėsti namą, jei mums to nereikia renkamės sprendimą „stiklas į namus“ susirandame smėlio ( apie jį rašiau antrame žingsnyje ) pasidarome furnance ( receptai apačioj ) įdedame į apatinį laukelį anglies, o jei neturit anglies dedame medį ( apdirbta ) taigi viršuj dedame smėlį, kepam, kepam nuobodu tiesa? Nieko, tuoj bus tikrų nuotykių! Jei kepate daug, tuo metu eikite ieškoti ir žudyti karvių juos meta odos, iš odos galime darytis šarvus, o to mums labai reikės! Na ką, lyg turim ir odos daug ir stiklo, stiklą įstatom kaip interjerą ir papildomą šviesą namuose, o iš odos pasidarome šarvus ( receptai apačioj ) taigi pasidarę šarvus turime ir kardą, jei turite geležies, lydikite geležį taip pat kaip lydėte smėlį tada darykite įrankius ( svarbiausia kardas ) atėjo naktis? NEBIJOK stok į kovą prieš tas pabaisas ir užkariau MINECRAFT pasaulį! :pyks: Sėkmės! :song: Tau jos prireiks. :D

Receptai.

DĖMESIO, gidas gali būti kiek nesuprantamas arba neaiškus, nes šiandien tikrai ne tokia diena, kad daryti gidus ar pamokas. Todėl aš ją padariau, jei rasite klaidų ar nesąmonių parašytą prašau praneškite! Gidą rašiau šiek tiek su humoro jausmu. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...