Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

DomantasL prisistato!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Jau esu šioje bendruomenėje nuo 2011 metų. Nesu žmogus, kuris aktyviai reiškiasi forume, esu labiau mėgstantis paskaitinėti ir išbandyti tai, kas yra siūloma. Užsiregistruoti sugalvojau tada, kai labiau pradėjau domėtis IT ( informacinėmis technologijomis ). Iš pradžių, tai buvo vienas ar du apsilankymai per savaitę, vėliau noras augo, kartu ir skaičius.. Šiuo metu lankausi kasdien, atrandu vis įdomesnių temų, kurios verčia eksperimentuoti.

Esu paauglys, kuriam 17 metų. Esu 11-okas "Kuršėnų Lauryno Ivinskio Gimnazijoje", (taip iš Kuršėnų, galbūt ne daugeliui girdėtas šio miestelio pavadinimas, bet jis randasi netoli Šiaulių ). Labiausiai traukia programavimas, negaliu vadintis patyrusiu, bet kuo toliau, tuo labiau norisi tobulėti, o vėliau ir sieti ateitį su IT.

Nuo 12 metų kuriu internetinius puslapius.. Toks ten ir tas kūrimas būdavo, eilinis TVS įrašymas, dizaino redagavimas, svarbių įskiepių įrašymas. Tiesiog paprastas paruošimas darbui, ar įskiepių testavimui. Šie bereikšmių puslapių kūrimai atnešė patirties, kuri pravertė gyvenime. Keletos litų uždirbimui, ar tiesiog pagalbai.

Esu žmogus, kuris supranta tiek juodą humorą, tiek "šviesujį". Mėgstantis bendrauti, dalintis patirtimi, išbandyti kažką naujo ir paleisti į internetinį pasaulį.
Netolimiausoje ateityje kužda mintis, kad reiktų pradėti kurti paprastus žaidimukus. Tiek išmaniesiems telefonams, kompiuteriams. Tikiuosi nenuleisti rankų ir užbaigti tai ką pradėjau..


Jeigu kas įdomu, klauskite. Su mielu noru atsakysiu į visus Jūsų rūpimus klausimus.

Redaguota , nario DomantasL
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...