Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tinwap.com - Mobilus naršyklinis žaidimas [ Išsamus aprašymas ]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3548 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

fbebf46b0bfab1a2c3ec3b83b3cd1ab5331.png

 

 

Sveiki, taigi pristatau šį karinį, strateginį bei politinį žaidimą - Tinwap . Šis naršyklinis žaidimas yra skirtas tiek mobiliesiems telefonams, tiek kompiuteriams. Tinwap pradėjo gyvuoti nuo 2008 metų, tai buvo pirmasis tokio pobūdžio žaidimas pritaikytas mobiliesiems telefonams.

 

 

 

 

!Informacija apie žaidimo gentis bei informaciją!

 

 

 

Šiame žaidime yra trys pagrindinės gentys :

 

 

Romėnai - Žaidimo stilius - Agresyvus/Pasyvus, stiprūs pėstieji kariai tiek gynyboje, tiek atakoje, raiti kariai ganėtinai brangūs, gali statyti vieną resursų lauką ir vieną pastatą vienu metu, karių gaminimas labiausiai reikalauja resurso - geležies.

 

Germanai - Žaidimo stilius - Agresyvus, skirtas patyrusiems žaidėjams, kariniai vienetai labai pigūs ir yra puikūs grobikai, nes gali pagrobti 2/3 slėptuvės slepiamų resursų, tačiau yra labai silpni gynyboje. Daugiausia išlaidų reikalaujantis resursas gaminant karius - Medis/Geležis.

 

Galai - Žaidimo stilius - Pasyvus, labai taiki gentis, kariai gynyboje labai stiprūs, greičiausi raiti kariai ( Raiti Perkūnai ), slėptuvė dvigubai talpesnė nei kitų genčių. Daugiausia išlaidų reikalaujantis resursas gaminant karius - Molis.

 

( Kiekviena iš šių genčių turi tam tikrų privalumų bei trūkumų, išsamesnę informaciją apie kiekvieną gentį galite rasti prisiregistravę bet kokiame serveryje, ir pasirinkę skiltį "Žinynas" galite atrasti informaciją apie karius, pastatus, žaidimo taisykles )

 

 

 

!Informacija apie žaidimo serverius!

 

 

 

Šiuo metu žaidime yra aktyvūs 4 serveriai su skirtingais greičiais.

 

 

x3 - Skirtas turintiems mažai laiko ir galintiems praleisti  iki valandos per dieną.

x6 - Skirtas galintiems praleisti prie serverio daugiau nei valandą per dieną

x0 ( MIX ) ( Skirtingi statymo, karių gaminimo, keliavimo, resursų gamybos greičiai ) - Skirtas galintiems praleisti kelias valandas per dieną.

x100 - Kol kas greičiausias serveris žaidime, skirtas praleisti daugiau nei kelias valandas per dieną.

 

 

 

!Pradžiamokslis naujokams!

 

 

 

Genties išsirinkimas

 

 

Iš savo asmeninės patirties Tinwap pasaulyje, galiu drąsiai teigti, kad žaisti už agresyvią gentį naujokui yra labai sunku, tad vietoj jūsų rinkčiausi Romėnus arba Galus. Kodėl?

Romėnai yra geri puolime ir gynyboje, tad nepavykus žaisti agresyviai visada galite pradėti žaisti pasyviai.

 

Galai - jų slėptuvės talpina daug resursų, gynyba labai gera, tad pabodus žaisti pasyviai taipogi galima pradėti agresyvų žaidimą, tačiau tai padaryti yra žymiai sunkiau nei romėnui.

 

 

Pirmosios dienos / savaitė

 

 

Pirmosiomis dienomis nepatariu leisti resursų ant jokių pastatų, nes už tuos resursus kuriuos galimai išleisite pastatų statybai, galite išleisti resursų gavybai kuri su kaupu atsipirks jums ateityje, o pastatai stovės kaip stovėję, iš jų beveik jokios naudos.

 

Taigi.. pasikėlėte resursų laukus minimaliai, iki (5 - 10lvl ) ir nenutuokiate ką toliau daryti? Aš pasiūlyčiau jums pasistatyti kareivines, jei žadate pradžioje patirti nemažai nuostolių gindamiesi arba galite surizikuoti plėšdami kitų žmonių kaimus, arba tiesiog pasistatyti porą slėptuvių ( Kurios apsaugos jūsų sandėlį nuo plėšikų taip neleisdami jiems išsinešti nei vieno resurso ) ir toliau plėsti resursų laukus, kol galėsite iš savo ekonomikos gaminti karius ir tuo pačiu metu statyti įvairius pastatus nepatirdami didžiulių nuostolių laiko atžvilgiu.

 

Per tas pirmąsias dienas taipogi patariu susidraugauti su kuo daugiau žmonių, susirasti tvirtą bei patikimą alyjansą, kuris jums padės gintis nuo priešų.

 

 

 

!Žaidimo privalumai ( Auksas )!

 

 

 

Auksas - Tai vienetas, už kurį galite įsigyti valandinių resursų, gamybos padidinimą, puolimo/gynybos bonusą, neliečiamybę ar net atostogas! Auksinius galite įsigyti "Auksinis Tinwap " skiltyje.

 

Neliečiamybė - nusipirkę šią paslaugą, tris dienas jūsų niekas negalės pulti, jei jūs užpulsite ką nors, kol neliečiamybė dar yra aktyvuota - ji dings be galimybės sugrįžtį ( Nebent pirksite paslaugą per naują ) Paslaugos kaina - 15 Auksinių, neliečiamybė truks 3 paras.

 

Atostogų paskelbimas - nusipirkę šią paslaugą, jūsų niekas negalės pulti, tačiau jums nesigamins resursai, bei nesitreniruos karinės pajėgos, atostogas atšaukti galima ankščiau laiko. Paslaugos kaina - 20 Auksinių, atostogos trunka dvi savaites.

 

Slapyvardžio spalvos keitimas - galite pasikeisti savo spalvą, kuri bus rodoma statistikoje, komentaruose, spalva išliks visam laikui. Paslaugos kaina - 10 auksinių.

 

Moderatoriaus statusas - Užsisakę šią paslaugą, jūs gausite 5 lygio moderatoriaus statusą, su kuriuo galėsite tildyti žaidėjus, nemokamai keisti topic, tikrinti ar žaidėjai nepažeidžia taisyklių ir t.t Paslaugos kaina - 160 auksinių savaitei. ( Detalesnė informacija skiltyje )

 

Daugiau paslaugų galite rasti "Auksinis Tinwap " skiltyje.

 

 

 

!Naujovės!

 

 

 

Sidabras - tai naujovė, kurios pagalba jūs galite užsidirbti sidabrą nesutelkdami dėmesio į pačio žaidimo esmę - kariauti, statyti, plėšti.. Sidabras uždirbamas rašant žinutes komentaruose, galima bus rasti naršant žaidime, dalyvaujant rengiamose akcijose ir panašiai. Sidabrinius galima išsikeisti į auksą santykių 100:1

 

Komentarai ( Chat'as ) - Tai nėra naujovė, tačiau kituose tokio pobūdžio žaidimuose retai pamatysite tokią funkciją, kuri leistų laisvai bendrauti su kitais serverio žaidėjais.

 

Tarptautinis Turgus - Šio turgaus dėka, jus galite pirkti bei parduoti savo turimus resursus ( Ateityje bus galima parduoti ir karius ) už auksą, tačiau reikės visuomet sumokėti mokestį 1 auksinį tiek perkant, tiek parduodant resursus, tad visuomet atsidėkite vieną auksinį mokesčiams.

 

Aukcionas - Atrodo gan nuvalkiotas dalykas, žinomas Travian versijoje, tačiau šiame žaidime, jo pobūdis yra visai kitoks, atimtos registracijos už tam tikrus nusižengimus yra patalpinamos administracijos į aukcioną, ir už tam tikrą auksinių sumą galima tą paskyrą nusipirkti, perkamoje paskyroje išlieka viskas, kas priklausė tai registracijai, pradedant nuo resursų ir karių, baigiant auksiniais.

 

Gyvenamojo pastato patobulinimas - Tai naujovė, kurios metu turint didesnį gyvenamojo pastato lygi nei 10, galėsite nugriauti statinius iš karto, tačiau reikės sumokėti 8 auksinių mokestį, arba, nugriauti pastatą galėsite po vieną lygį, tačiau tai užtruks nemažą laiko tarpą.

 

Apdovanojimas už lojalumą - Prisijungęs vis kiekvieną dieną ( Skaičiuojama nuo 00:00 ) Jūs gausite po 1 auksinį kiekvieną dieną.

 

 

 

!Administracija bei susisiekimas!

 

 

 

Šio žaidimo pagrindinis administratorius ir vienintelis savininkas yra enerce, su juo galite susisiekti pačiame žaidime, susiradę per statistiką žaidėją vardu "enerce", arba tiesiog parašyti jam į gmail - [email protected]  .

 

Taipogi, kadangi projektui reikia plėstis, įgyvendinti naujas idėjas, padaryti naujas sistemas, yra ieškomi programuotojai, bei seo specialistai, kreiptis taipogi aukščiau pateiktuose kontaktuose.

 

 

http://ad.tinwap.com

 

 

 

 

 

Sėkmės! Jei reikės pagalbos, visuomet klausk, padėsiu - Fresh.

Redaguota , nario EdvinasFresh
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3548 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...