Peršokti į turinį

IamU

Narys
  • Pranešimų skaičius

    743
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    65 +Pervesti

IamU paskutinį kartą laimėjo Rugsėjo 3 2015

IamU turėjo geriausiai įvertintą turinį!

2 sekėjų

Apie IamU

  • Gimtadienis 11/02/1867

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    -
  • Pomėgiai: -
  • Steam ID
    -

Paskutiniai lankytojai

2113 profilio peržiūros

IamU pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Senbuvis
  • Veteranas

Neseniai gauti ženkliukai

127

Reputacijos taškai

  1. Gera diena. Turiu lenkišką elektroninę parduotuvę ir reikia kažkaip pratestuoti atsiskaitymus joje. Atsiskaityti priema tik lenkiškas banko sąskaitas. Gal kažkas turit lenkišką banko sąskaitą? Sumokėčiau už kelių pavedimų atlikimą
  2. Sveikučiai, planuoju vėl naują svetainę kepti, bet reikėtu, kad būtų elektroninė parduotuvė, su paysera integracija ir visais tais reikaliukais. Lietuviškos įmonės suteikia pakankamai gerus dizaino įrankius? Jeigu taip, ką rekomenduojat? Ar tiesiog su ecommerce wordpress bandyti kepti?
  3. IamU

    Kas svarbiausia SEO'ui?

    Vo geras, net nežinojau, kad yra teikiama tokia paslauga. Kaip suprantu labai plati tai tema, tai reiks samdytis manau žmogų. Dėkui visiems.
  4. Sveikučiai, susikūriau tą svetainę su dizaineriai.lt dizaino įrankiu ir žodžiu neranda visiškai manęs googlėj (netgi įrašius (pavadinimas).lt). Tai klausimas, gal galėtumėt patarti kaip visgi pakildinti tą mano svetainę? Žinau, tik tai, kad raktažodžius reikia svetainės pavadinime, aprašyme ir paveikslėliuose dėti, ir paskui, kad būtų kituose puslapiuose mano nuoroda įklijuota ir fsio. Kokie dar svarbūs faktoriai yra gal patartumėt? Dėkavoju.
  5. IamU

    Paprastos svetainės kūrimo kaina

    Edit pasiūlymai gauti.
  6. IamU

    Paprastos svetainės kūrimo kaina

    Dėkui, pasidomėsiu
  7. Sveikučiai, kas apsiimtų sukurti paprastą prekių katalogo svetainę su maždaug 5 prekėm su aprašymais ir po 20 nuotraukų ant produkto? Nereikia jokių atsiskaitymo sistemų ar kažko panašaus, tik reikia, kad pagal visus teisinius reikalavimus būtų sukurta svetainė. Kokia kaina tokios mini svetainės būtų? Čia ateičiai kol kas, reikia žinoti ar profesionalą samdytis ar čia atsiras auksarankių.
  8. IamU

    Iš kur atsisiųsti nemokamai Microsoft Word?

    Nežinau ar čia tokiais linkais dalintis galima, bet parizikuosiu. Atsisiunti uTorrent programą, ir susirandi norimus torrentus iš pirateproxy.live svetainės. Ten yra visko ko tik širdis geidžia. Tik parsisiuntus išjunk seed'inimą, o kitaip galėsi apžiūrėti vietinio policijos departamento ofisus ir patikrinti ar patogios pas jų kėdės(Iš patirties čia).
  9. Sveiki, toks klausimas iškilo. Esu visiškai žalias ant tų visų svetainių kūrimo, tai klausiu jūsų auksarankių. Yra nemažai domenų, kurie jau užimti bet visiškai nenaudojami, norėčiau perimti nors vieną verslo reikalams. Kaip įmanoma atrasti savininko kontaktus pagal domeną ar čia jau nelabai įmanoma?
  10. Žinot gal kas kur lietuviai susirenka Dark webe? Ar nors kažkas kažką Lietuvoje pardavinėja, kad per muitus neitu?
  11. IamU

    Puslapio perdirbimo kaina?

    Nu tai programuotojau kaip sekasi tau žaidimus kurti? Jau čj kokiam Rockstar games įsidarbinęs esi. Smagu dar pas tėvų gyventi? Mažiau prisikabinėk prie tokių šūdu. Dėkui visiems kas atsakė, turiu kelis kontaktus, galim rakinti temą.
  12. IamU

    Puslapio perdirbimo kaina?

    Oba ponas .Ignas? Visdar kaip supratau dūra stumdai ir namuose kimarini be darbo Smagu matyti, kad visdar gyvenime nieko nenuveikiai Realiai vyrai manau, kad naudosiu žmonių kurie sukūrė šią svetainę pagalba. Tik norėjau paklausti kainos, kad neapipistu stipriai manęs. Jei ką matau keli žmones parašė, susisieksiu su jais.
  13. Gera diena vyrai, įdomu kiek kainuotu perdirbti šita puslapį : https://formlita.lt/stakles/cnc-plazminio-pjovimo-stakles/ Kad tipo normaliai rašytu visas specifikacijas gražiai, daugiau nuotrauku būtu, ždž, kad būtu normalus puslapis produkto pardavimui Grubiai tariant kažką panašaus : https://www.stylecnc.com/plasma-cutter/cnc-plasma-cutter-sheet-metal.html Neturiu visiškai jokios patirties su puslapiu kūrimu, tai įdomu, kokia kaina šitokio darbelio
  14. IamU

    Card Hog - naujas mano žaidimas (Android, Steam)

    Smagu matyti, kad vis dar kuri žaidimus. Atsimenu 2015 metais šitam forume visiems žaidimų kūrėjams pakėlei kartelę su savo žaidimais. Džiaugiuos žaidimų kokybėmis ir tikiuosi išvysiu kokį labai populiarų žaidimą iš tavo rankų. Sėkmės!
×
×
  • Sukurti naują...