Peršokti į turinį

Master4Džo

Narys
  • Pranešimų skaičius

    607
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie Master4Džo

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Klaipėda.

Paskutiniai lankytojai

1741 profilio peržiūros

Master4Džo pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

177

Reputacijos taškai

  1. LTU STARS - tai strateginio žaidimo (Clash of Clans) klanas. Šis klanas yra naujas,todėl rašau norėdamas išplėsti šį klaną,kad prie jo prisijungtų bent 15 asmenų,kad galėtumėme pradėti dalyvauti klanų karuose. Klanas įkurtas šiandieną, todėl nieko ypatingo kolkas nepasiekė. Jeigu neesi jokiame klane arba žadi išeiti iš dabartinio klano,siūlau išbandyti. Rinksiu porą co-leaderiu ir kelis elderius. http://i.imgur.com/P3vZZvh.jpg Reikalavimai : 1.6TH. 2.Nerušhintos gynybos , sienos bei reikalingi klanų karams troops'ai. 3.2 atakos. 4. Per sezoną išdalinti bent 250 karių. Tema bus redaguojama, dėsiu gfx'us, praplėsiu informaciją. Prisijunk prie mūsų ir padėk mum augti!
  2. Master4Džo

    Plakatas žaidimų parodai

    Viskas kūl. Mldc.
  3. Master4Džo

    Little job.

    Galėtum šeip ir stocką numest nes nežinau ką čia vertint reik.
  4. Master4Džo

    Facebook puslapis.

    Kaip buvo 13 like'ų taip ir yra 13. Vistiek ačiū.
  5. Master4Džo

    Anekdotai nakčiai ;)

    1,5 geri.. Šaunu,kad dalinies. ;dd.
  6. https://m.facebook.com/profile.php?id=545798702243763 - šiame puslapyje bus dedami anekdotai ir kitokie įvairūs ,,prikolai". Šis puslapis naujas,todėl normalu,kad aš prašau jūsų pagalbos. Jei galite paspauskite mygtuką ,,like" tai nieko nekainuoja.
  7. Kokiu dydžiu reik gfx'int dizainus?

  8. Kokiu dydžiu reik gfx'int dizainus?

    1. Lazar
    2. dasngajslsadgds

      dasngajslsadgds

      TavoPCRezoliucija x į sveikatą kiek norį tiek rašai :D

  9. Master4Džo

    NARKOMANAS naujoji dalis

    Neblogas toks daugiau pakurk. O šeip man kažko trūko.
  10. O tai pričiom čia tas SFG? Matai,norėjau priminti,kad nieko nesugebėdamas peikia kitus serverius. Kalbant apie nerimą tai kur tu čia matai nerimą(kitaip sakant lindima į subine)? Tiesiog sakau ką aš galvoju ir nereikia iškart kišti ta lendima į subinę. Matosi pačiam neblogai sekas.
  11. Ai,be to leisk paklaust,o kodėl tu keli šį vaizdo įrašą? Nes ,,Marius" šeip gyvena Klaipėdoje,o tu kiek suprantu iš Panevežio?
  12. Nežinau čia tikrasis autorius video įkėlė,bet žodžiu. Kūrėjas yra žaidęs šį serverį su savo broliu matyt nepavyko kažko pasiekt su savo radija,leavino ir dabar bando pakenkt ar kažkas panašaus. Aš siūlau jeigu esi toks rimtas kentas tai kodėl pas nesusikuri savo serverio? Aj,sorry,bandėt susikurt rekordas 15 taip? Jeigu savo serverio nesugebėjai išlaikyt dviejų mėnesių tai ko kalbi apie SFG.LT,kad jis žlugs ar kažkas pnš? Apie atnaujinimus tai teisingai, nedaro jų kas savaitę ponas Gedas (Dwayne_Walsh) turi ir savo gyvenimą tai nemanau,kad jis privalo kiauras dienas sedėt ir daryt tuos atnaujinimus. Jeigu kalbant apie vaikus kurie žaidžia sampą,bet tu pagalvok jei yra su kuom galvot. Kodėl samp serve turi žaist tik visokie 20-mečiai,kad projektas būtų rimtas? Kas nori tas žaidžia. Kaip sakoma visokių yra visokių reikia. Taip,kad prieš kažką sakydamas pagalvok.
  13. Lauksim visų, norinčių prisidėti.
×
×
  • Sukurti naują...