Peršokti į turinį

Domiŋykas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1201
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    7
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    13,468 +Pervesti

Domiŋykas paskutinį kartą laimėjo Kovo 30

Domiŋykas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

5 sekėjų

Apie Domiŋykas

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    dexasz#9421

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis
  • Miestas
    Pagėgiai
  • Steam ID
    landocalr1ssan

Paskutiniai lankytojai

7510 profilio peržiūros

Domiŋykas pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Rėmėjams Retas

Neseniai gauti ženkliukai

363

Reputacijos taškai

  1. another day - another samp beef never change, supergames, never change.. o čia jums gif pamąstymui..
  2. as yrgy girdiejou, kad chia laba afygyena siarva, bet gyrdejau, kad zhalgiris lb isidirbineje ish zaideju ir liece neadekvacei savo sheimos narius, modas afygyenas, skryptery turbut liagendini turiejot, jauchiu koks arkshine kodyno cszhalgiris siarva. linkiu jiums siakmes ir tykosi jog surasyt kaska panashaus i arkshine. +rep pac asmenyshkai losiu siarve ir zinou jog cia fry nebanyna.. tai nereike lele meloti..
  3. Domiŋykas

    Gerda Biel Disstrackas OUT NOW ON YOUTUBE !!!

    Nu tai, kad ne? kam tada baust už tokius dalykus, jeigu bausmių nedalinat lygiai kaip turėtumėt. Man yra nesuvokiama kodėl už tokius dalykus yra tuomet baudžiama apskritai. Forumas ir taip dead.
  4. Domiŋykas

    Gerda Biel Disstrackas OUT NOW ON YOUTUBE !!!

    Nejuokinkit su tokiom dainom. Baigia nusivažiuot liaudis. Lyg kažkam įdomi ta Gerda būtų Btw. Čia kiek suprantu moderatoriams galima tik fotkes vienas kelt į postus ir shitpostint, bet jeigu aš įkelsiu tik fotke arba gif, tai iškarto bausmės gausiu paragaut
  5. dead ass dead forumas, kur mergos, kur bahurai? Net ir tie pradingo. Liko tik samperiai vieni kurie čia dar kuria temas man taip atrodo tik :D

    1. Ridas

      Ridas

      moderatoriai shitpostina ir visiems įspėjimus dėlioja, tai ir nebėra forumo narių :) 

    2. Domiŋykas

      Domiŋykas

      Ko toks jautrus, @Ridas? Viskas bus gerai. :D Aš per mažai forume esu, kad man svarbu būtų. Tik užpisa, kad kai aš kažką padarau panašaus tai man iškart paleidžia nerašyt keletą dienų, tai poto ir nebesijungiu :D 

    3. Ridas

      Ridas

      Čia ne jautrumo klausimas. Nefaina gaut tokius komentarus tiesiog, kai pvz. bent jau aš stengiuosi ir prie forumo prisidėt, vien kiek mano temų čia - https://www.supergames.lt/forum/35-žaidimų-naujienos/. Aš asmeniškai įspėjimus dedu tik tada, kai jau peržengtos taisyklių ribos, man nesunku tiesiog paslėpti komentarą ir nedėti įspėjimo dėl menko taisyklių pažeidimo, bet kai to nevertina, tai žn :) 

  6. Domiŋykas

    parduodu Parduodamas SFG.lt domenas

    Ahh, samperių dramos naujos.. Kaip gi aš jas myliu.. <3
  7. Domiŋykas

    Dingti per 60 sekundžių Parodija/41 dalis!

    taip juokinga buvo ir taip stipriai juokiaus, kad net pamirsau, jog juoktis reikia cia stenkis ir nesustok, i respect you king
  8. e cie ira mergu? 

    1. NightKata
    2. ZoLq

      ZoLq

      čia tipo su dviem X chromosomom kur? Ne neteko matyti

  9. Domiŋykas

    Ieškau GTA:VC

    https://www.eneba.com/lt/steam-grand-theft-auto-vice-city-steam-key-global
  10. Domiŋykas

    Wap Terraria

    Perskaičiau tiek temą, tiek čia parašytus komentarus. @iVron Kūrimo sąvoka turi daug prasmių, ne vien sedėt ir kodint. Jeigu aš prišiksiu, tai reiškias sukūriau šūdo krūvą klozete. Kodint nereikėjo, bet dirbau daug ir ką tu man? Norėjai b*biais pasimatuot, bet nelabai kažkas protingo išėjo. Net nesuprantu kodėl varginais ginčytis tokiais dalykais, būtum galėjęs savo laiką panaudot daug protingiau. Nejaugi pats to nepastebi, ar aš čia *Myliu SuperGames.lt* turbūt? O jeigu labiau į temą, tai @shadowlight nelabai suprantu šito žaidimėlio prasmės, kada yra paprastas Terraria ir dar modintas kur turi šimtais kartų daugiau turinio ir ką jame veikti, negu tu kadanors pats sumąstysi užduotėles WAP svetainei su šūdina platforma? Čia tik asmeninis pastebėjimas, bet žaidimukas nėra vertas nei tavo, nei kažkieno kito laiko išvaistyto ant jo. WAP era jau baigėsi ir įdomumas tokiais žaidimukais jau senai užgesęs. Tas pats tiek su SA-MP ir CS 1.6 žaidimų serveriais. Technologijos juda pirmyn, bet atsiranda tokių kurie nori sugrįžti į akmens amžių ir jame pasilikti.
  11. Domiŋykas

    Neveikia Citizens pluginas

    Visiškai žalias, dar paklausk ką daryt jeigu serve naktis, o reik padaryt dieną. Bent minimalus errorų pagooglinimas internete tau parodys, kad žmonės prašo error logų. Atsiųsk error logą. Ką rašo tau servo konsolė kada neišgali užkraut Citizens. Pro Tip: Jeigu turi senesnę servo versija ir bandai naudot naujausią Citizens plugino versija (dev buildus) tai tau jie neveiks. Dev buildai ant senų MC versijų neveikia. Jie visad ant naujausių versijų, o oficialus plugino autorius tau supporto neteiks, nes 100% servą nelegalams darai.
  12. Domiŋykas

    parduodu Parduodu steam account

    swz, smziene, pasililgau tavęs ir tavo CS skillų. Jau *Myliu SuperGames.lt* kelintą kartą STEAM paskyrą pardavinėji, ne pirma tavo paskyra čia, kiek prisimenu. Tavo best friend in CS, dex
  13. Domiŋykas

    GTA VI - Mergina Vice City mieste?

    Na, žinant kokios seksualinės temos tvyro tiek GTA IV, tiek GTA V, įdomu bus pamatyt ar leis mūsų latinai apžiot, atsiprašant. Ar bus dar vienas Woke trash, kaip ir pastaruoju metu yra trendas visur.
  14. Domiŋykas

    namelessmc svetainė

    Esu naudojęs, šiaip labai priklauso kam tau reikia, t.y. ko tu tiksliai ieškai. Realiai nusiskundimų neturiu. Žinoma, galėtų būti daugiau įvairių dizainų (temų) tam, bet kažką blogo pasakyt tai neturiu. Developeriai malonūs ir neturi problemų padėt. NamelessMC yra labai Minecraft-centriškas ir jeigu kažkam kitam norėsi naudot, tai nelabai tokiu atveju.
  15. Domiŋykas

    SSL wordpress sertifikato problema

    Vienintelis atvėjis, dėl ko tau nerodytu secure, yra tik jeigu tau webą jungtų http, vietoj https. Čia gali būt kažkas ir iš hostingo pusės, gali pasiklaust kas darosi. Kitokių įdėjų nelabai ir turiu.
×
×
  • Sukurti naują...