Peršokti į turinį

nenaudojamas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    55
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie nenaudojamas

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

nenaudojamas pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

-1

Reputacijos taškai

  1. nenaudojamas

    Reikia pagalbos dėl errorų.

    atsidaryk infusion.php failiuka jame 42 eilutėj vietoj TYPE pakeisk į ENGINE ,o tada per Įskiepiai instaliuoji moda.
  2. A tai jai ne tu piešei, tai nieko tada, čia Puodžius tada tas ripintojas.
  3. nenaudojamas

    Kaip jūs kovojat su ripperiais?

    Čia gal nedarašei kažko, nes PHP kalba tai naudoja visos turinio valdymo sistemos.
  4. nenaudojamas

    Kaip jūs kovojat su ripperiais?

    Nieko nereikia daryti ištikro ir dėl tokių smulkmenu neverta patraukt baudžiamajai atsakomybei, paprasčiausiai jai pas tave unikalus visi tie paveikslėliai, žmonės vaikšto po visus forumus ir žino kas nuo ko kopijavo ir panašiai, esmė kad to tinklapio lankytojai negerbs jai viskas bus kopijuota ir dažniausiai tokie projektai žlunga tai ir dėl visi šito reikalo nereikėtu sukti galvos.. Internete pastoviai viskas yra kopijuojama vagiama, bet išlieka tik tie kas pirko/ užsisakė unikalius piešinius, modifikacijas ir t.t. visi kiti ripintojai, vagys, greitai žlunga ir lieka nieko nepeše, sugaiše savo brangu laika ir pažeminti. per ilga savo interneto gyvenima galiu pasakyti kad čia faktas!
  5. Čia tas tavo kurtas ( CSP.lt - visos sistemos, redaguotas php-f variklis.) tai buvo kopija šio: http://s-a-v-i-0-r.deviantart.com/art/Flat-gaming-503606605ir jaigu kopijuoja kitų žmonių darbus tai nepatikimas.
  6. Kai mama už elektra sumoka ir kompa nupirko nieko ir nevertina vaikygaliai neišprūseliai.
  7. nenaudojamas

    Kuriu tinklalapius.

    Jaigu nepieši ir nekoduoji, kam čia anketoje užsirašes: ? http://versliukai.lt/interneto-svetainiu-kurejai/birzuose/kristupas-ki141 Tinklapių dizaino kūrimas Vartotojų sąsajos (UI) dizainas Interneto svetainių dizaino pritaikymas naršyklėms Internetinės svetainės pritaikymas mobiliesiems įrenginiams
  8. nenaudojamas

    Koks tinkamiausias hostingas php fusion

    Eik tu *Myliu SuperGames.lt* neturi pora litu sms'kei dėl hosto ? nusišauk o tvs ant bet kokio hostingo visi eina
  9. Sukoduočiau už 50 lt. jaigu kas rašykit asmenynę žinutę, kodas HTML5/CSS3 W3 Valid
  10. nenaudojamas

    Parduodamas SA-MP dizainas.

    Kaip gali dizainą parduoti antra karta ? Apsurdas, kas šitam forume dedasi. Jaigu tu piešei dizainą tai tu esi visiškai neunikalus ir NEPATIKIMAS! jaigu dizainą pardavinėji vieną po keleta kartų.
  11. nenaudojamas

    Koduoju html/css dizainus.

    šneki ir nusišneki net nesi matęs mano nei vieno koduoto dizaino iš naujesnių ir table niekas nedraudžia naudoti kvailas padare, vėl atėjo savo gudrumo rodyt. kalbėk apie vienas, tas įsikiša kalba apie visai ka kita durnelis iš kokios tu psichuškės paleistas.
  12. nenaudojamas

    Koduoju html/css dizainus.

    Aš tai moku, turiu 5 metų patirti, pas mane nėra klaidų jokių HTML kodavime, beto kalbu apie šita asmenį ir čia vos nevisi tokie žopliai susirinke, teikia paslaugas nors nieko apie kodavima nenusimano, beto pagrysk savo vaikiška pasisakyma, kad aš nemoku, vaikas.
  13. nenaudojamas

    Koduoju html/css dizainus.

    Kodas tai tragedija pas tave, vien klaidos ir apsispresk ka koduoji HTML 4, xHTML ar HTML 5 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.rdsiuvykla.lt%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fnespausk.96.lt%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ftsg.lt%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
  14. nenaudojamas

    Siūlau: kodavimo paslaugas

    Tikriausiai kiekviena žodi googlinai kaip rašosi klaunas, tai dabar apie mokykla kalbėsim ir gramatika ? mokykla mano baigta prieš daug metų kur aš čia atsiminsiu taisiklynga gramatika ir man gyliai *Myliu SuperGames.lt* ant gramatinių klaidų ir ant tavęs atsilykelio, paskutyni karta atrašau čia tau. durnas matosi esi, kaip sakoma durniui kelia reikia duot, sekmės isipysinėjant toliau iš visų. iš normalių žmonių ne vienas į skype rašė kad bereikalo čia kažkokias paslaugas siųlau ir išvis čia rašau nes 90% žmogeliu čia amžius svyruoja nuo 10 iki 17 metų ir tikrai taip ir yra, nei prašiau kokių komentarų nei dar kažkokių įvertinimų, bet prie visko kimba prie ko tik įmanoma ir jis dar man sako kad aš net 10 klasių nepasiekes, 18-niolikynis pienburnis, 5 metų patirti turi sako tai nuo 13 metų pradėjai programuoti taip išeina įdomu kokioj čia spec atsilikelių mokyklai mokeisi.
  15. nenaudojamas

    [PHP,SQL,HTML,JSCRIPT] Paslaugos

    Sąskaitos atstoja pavizdžius ? anekdotus skaldai juodai, visuose temose kiek paskaičiau iš kokio tu miško išlindes, nei vieno pavyzdžio nepateiki bijai apsikelt turbūt, tiek prisibazarines taip ? prašiau nick'o kad pažiurėti kas per žmogus esi ir to neduoda, žemas lygis tavo išvis, tik stumti ant žmoniu forumuose ir tesugebi daugiau nieko realybėje esi valkata koks ir tiek.
×
×
  • Sukurti naują...