Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

DeMoN'as

Narys
  • Pranešimų skaičius

    502
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    2 +Pervesti

5 sekėjų

Apie DeMoN'as

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Steam ID
    STEAM_0:0:47246388

Paskutiniai lankytojai

1607 profilio peržiūros

DeMoN'as pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

117

Reputacijos taškai

  1. Sveiki. Ar yra čia žaidžiančių šį žaidimą? Jei taip,tai kiek turit BR? Meskit ss ir nickus. Mano: Br 1,2mln+ Nick: lilyachty Guild(owner with 4 more Lt players: SuicideboyS (guild level 4)
  2. Sveiki. Parduodu steam anketą su CS:GO viduje. Sužaista tik 7 match'ai,vis dar unranked. Yra pora centiniu skin'u. Parduodu nes: greit pradėsiu dirbti ir nebebus laiko žaisti,nors ir taip reitai kada žaidžiu, league of legends labiau patraukė. Tai jei būtų norinčių pirkt rašykit čia arba ąž. Kaina svyruoja nuo 10€,galima susitart gal ir nuleisiu. Visa info,SS numesiu į ąž.
  3. DeMoN'as

    Parduodu/Mainau LOL anekta

    Up
  4. Sveiki. Turiu LOL'O anketą nenaudojamą nes turiu kitą ir šiaip mainyčiau į kažką normalaus jei turit kokių pasiūlymų dėkit čia arba į pm. Arba parduočiau už solidžia suma nei didelė nei maža +- 10/9€ Dabar yra Leaver Buster. Champions: http://prnt.sc/dryt1m Icons: http://prntscr.com/dryrz8 http://prntscr.com/dryse4 http://prntscr.com/dryse4 Skins: http://prntscr.com/drytsr http://prntscr.com/dryu7e http://prntscr.com/dryvi9 http://prntscr.com/dryx4l Taip pat dar yra gautas skinas: Diana Lunar Goddess
  5. Sveiki. Gal atsiras čia žinančių iš kur galėčiau atsisiūst UFC 2/3 (undisputed/not) kompiuterinę versija,tpb jau meginta,kickass taip pat,youtube nepadeda arba pasibaigę link'ai arba reikia visokių license key dėl kurių reikia visokių registracijų ir t.t. Tai jei žinot ką nors,siuntetės patys ir turit koki link'a numeskit,betkokia pagalba bus įvertinta. Ačiū
  6. DeMoN'as

    parduodu Parduodama steam paskyra

    Koks Lol anketos vardas? Arba jei gali į pm numesk SS.
  7. Sveiki. Parduodu steam paskyra su CS:GO viduje. Unranked Sužaista apie: 200 competitive +-, ilgą laiką nežaista,todėl unranked. Nėra skin'u kiek atsimenu,bus reikalynga pažėsim per TW kaip atrodo anketa. Nebežaidžiu nes perėjau prie League of Legends,tai tiesiog stovi nenaudojamas. Jei reikės atsiūsiu SS ir kitokia papildomą informaciją. Kaina būtų apie 10E. Galima derėtis.
  8. Sveiki. Parduodu arba mainau 2 steam paskyras su CS:GO kartu arba atskirai. Mainyčiau į LOL account'us su skinais ir panašiai. Visa info kurios norėsit parašysiu pm. Nei vienoj anketoj nėra VAC ban'u ar kitko. Gold Nova/Silver. Domėkitės,klauskit jei kas įdomu.
  9. Sveiki, parduodu 2 steam anketas su CS:GO (unranked). Visa info ir kaina pm (galimi mainai). SIŪLYTI
  10. DeMoN'as

    CS:GO zengaming komanda

    Link'as veikia kam jį tvarkyt?
  11. Sveiki. Manau dauguma jau žinot kas tai yra: www.zengaming.co,o tie kurie dar nežinot galit viską rasti čia http://zengaming.co/how_it_works Eikim prie reikalo,ką norėčiau pasiūlyti,tai gal būt atsirastų norinčių suburti komandą netik įdomiu pavadinimu,bet ir gerais žaidėjais,žinoma neieškau profesionalų,tiesiog tokių kurie nešaudo pievų ir kai reikia būna rimti,žinoma nereikia visada būt įsitempusiais,galėtume pasižaist prieš kitas komandas,išmegint savo jėgas bei tobulėt. Rankas nėra labai svarbus,bet butų atsižvelgiama ir į jį,labiausiai tiktų bent Gold Nova 3 turintys žaidėjai,bet galima padaryt išimtį ir žaidėjui turinčiam žemesnį ranką,bet žaidžiančiam panašiai kaip GN3. Nepaminėjau,kad jei atsiras komanda kuriai trūksta vieno žaidėjo AWP'er/Rifler galėsiu mielai prisijungti,žinoma nesu pats geriausias,bet tobulėju su lyg kiekviena diena. Be viso to ką paminėjau,žasdami rinksim zencoins kuriuos galėsim keisti į skin'us ir kt. Šiuo metu turiu 444 zencoins. Mano profilis: http://zengaming.co/profile/TokyoGhoul Norintys ar turintys pasiūlymų rašykit čia.
  12. DeMoN'as

    Surenku betkokius case'us skin'us

    Žinau,bet visvien atsiranda kam jų nereikia nes lošia ne iš centų Nesuprantu,vakar pasidariau mobile phone authentication tradinau ir pardavinėjau viskas gerai buvo dabar kažkas ne taip
  13. Sveiki. Surinkinėju betkokius case'us jei tik jie jum nereikalyngi nesvarbu kiekis 1 ar 2 ir t.t Taip pat ir centinius skinu's jei jums jų nereikia visus. Rašykit čia arba pm. Galit tiesia offer siūsti. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=241497610&token=N0qq1Blg Jei kam reiks galėsiu duot visus tuos f.€ nors ir beverčiai
  14. Sveiki visi. Parduodu steam anketą su CS:GO. Rank: Unranked Sužaista: 147 (unranked nes ilgai su juo nežaidžiau taigi krito iki to) Jokių VAC/Trade ban'u Steam wallet neatidarytas Žodžiu paprastas CS:GO accountas be ranko,kas nori pasižaist ar šeip palošt nuo 0 puikiai tiks. O kaina tai būtų bent 7/8€ su rimtu ir pasiderėsim. Taip pat keisčiau į skinus ar skiną. Rašykit čia ar pm.
  15. Sveiki visi. Ieškau žmogaus kuris dirba tikrai gerai su photoshop programa. Reikėtų labai nedidelės pagalbos, yra dvi nuotraukos ir reikia kad antrą variantą padarytumėt kaip pirmą tik su kitokiais žodžiais. Pirmas variantas: http://www.part.lt/perziura/42255e888795a17539a681731dbcedc7856.jpg Antras bus kai rasiu žmogų kuris galėtų tai padaryt. Didelio darbo čia nereikia tiesiog uždėti raudoną juostą su japoniško raidėm.
×
×
  • Sukurti naują...