Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Karu

Narys
  • Pranešimų skaičius

    490
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    39 +Pervesti

1 sekėjas

Apie Karu

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    °Karu #7410

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2480 profilio peržiūros

Karu pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

202

Reputacijos taškai

  1. Sveiki norėjau paklaust ar butu žmonių žaidžiančių lietuviška FiveM RP serveri? Pagrinde butu žaidžiama pasirinktam mieste/vietoj ir ten roleplay'inami scenarijai. Aišku serveris turės ir namus, mašinas, bei kitus įdomius dalykus. Serveris butu WhiteListed, kad butu geras RP ir neprisirinktu bet kokiu žmonių kurie tiesiog šaudo kitus ir vagia mašinas.
  2. Karu

    Logo

    Parasyk ir padarysiu for free aisku.
  3. Karu

    Ieškom žmonių i projektą

    Viskas angliškai ir yra, todėl ir rašiau kad ieškau angliškai šnekančiu žmonių. Pas mus komandoj irgi keli anglai yra todėl didesnius šansus ir turim.
  4. Karu

    Ieškom žmonių i projektą

    Galima diskutuot kodėl vienas žmogus viską padaryt gali ir negali. Pagrinde viską dabar vienas ir darau, tačiau ne visur esu viską isbandes. Pažįstami žmones padeda ir negaliu pakankamai atsidėkoti kaip jie man palengvina darbą. Kol aš dirbu prie Web, Interviu, šnekėjimo su žaidimu kūrėjais ir daugiau, kitas žmogus rašo žaidimo apžvalga arba kuria video. Taip susitaupo daugiau laiko ir per ta sutaupyta laika galima dar daugiau padaryt. Man nutraukt projektą tik pradėjus neapsimoka. Nes tik i minusą išeisiu ir kampe apleista hostinga su domenu turėsiu, ko man nereik. Todėl ir stengiuosi padaryt tai realybe su kitu žmonių pagalba.
  5. Karu

    Ieškom žmonių i projektą

    Kaip matau keli žmones kaip visada puola nepasiklausius. Idesiu ką privačiai žmogui rašiau del reklamu Kaip anksčiau sakiau, visi žmones kurie komandoj yra dirba laisvalaikiu. Niekas nesėdi 24/7 prie šito dalyko ir nei vienas žmogus nėra verčiamas to daryti. Taip už ačiū mažai kas dabar ir pažiūrės i toki dalyką, tačiau yra žmonių kurie nori išbandyti kažką naujo ir įgauti patirties. Niekada žmonių nestabdom ir už gerkliu nelaikom kad pasiliktu ir dirbtu.
  6. Sveiki visi Taigi darbuose yra projektas pavadinimu LoadingIndie kuris sukasi aplink Indie žaidimus, jų kūrėjus, naujienas, apžvalgas ir daugiau. Visas projektas yra angliškas tad jei nemokate anglu kalbos, tai deja prie mūsų prisijungti nepavyks. Mum reikia pastiprinimo iš žmonių kurie turi daugiau laisvo laiko ir nori nuveikt kažką kito. Visas sąrašas ko ieškome: Rašytoju - Rašytojai kuria mūsų svetaines straipsnius ir video scenarijus. Teksto redaktorių - Teksto redaktoriai patikrina kiekviena straipsni prieš jo išleidimą kad nebūtu klaidu ir kad kiekvienas sakinys butu savo vietoj. Žaidimu kritiku - Žaidimu kritikai žaidžia mūsų rastus žaidimus, užsirašo svarbius dalykus apie žaidimą ir siunčia viską rašytojams. Socialiniu tinklu prižiūrėtoju - Prižiūrėtojai paskleidžia naujus veido, straipsnius, atsako i klausimus ir bendrauja su žmonėmis. YouTuberiu - Ieškome YouTuberiu kuriem patinka žaisti žaidimus ir daryti jų peržiūras. YouTuberiams turime specialiu pasiūlymu apie kuriuos galima sužinoti privačiai. Video editoriu - Video editoriai gauna nesukarpyta medžiaga ir balso įrašymą, sukarpo viską i vieta ir paruošia video ikelimui. Discord moderatoriu - Moderatoriai prižiūri kad nieks nelaužytų taisyklių, padeda jei kažkas turi problemų ir bendrauja su mūsų nariais. Kadangi projektas nesenai prasidėjo ir ruošiamės Gamescom apžvalgai, piniginio atlygio dar nėra ir turbūt apie metus jo nebus. Kiekvienas mūsų komandos narys dirba savo laisvu laiku. Nei vieno neskubinam ir dirbame tokiu tempu kad kiekvienas spėtų. Jei norite išbandyti viena iš šiu pozicijų tada parašykit privačiai arba prisijunkit i Discord ir tag Administratorių. Turit klausimu? Rašykit ir pasistengsiu atsakyti.
  7. Karu

    reklama mano dainų

    Sad My dainos pirmas build up kazkaip ne i tema. Kai kuriuose vietuose yra bsk blogai sudetu dalyku bet visai neblogai.
  8. Karu

    SpydArt po ilgo laiko again

    Aciu, ikeliau dar viena tai jo... galit ziuret, galit neziuret. Your choice.
  9. Karu

    SpydArt po ilgo laiko again

    Aciu
  10. Karu

    SpydArt po ilgo laiko again

    Kazkur apie Pusantros valandos. Daznai experimentuoju naujus dalykus ir visokias idejas tai visada uztrunku ilgiau
  11. Net nezinau kodel ikeliau, jeigu norit ivertinkit. Final Result: HERE Naujas darbelis (is streamo istraukiau medziaga) Final result: HERE
  12. Daily experiment lol

    When you step into the abyss
  13. Karu

    MD Galerija, Revived :D

    2 Variantu landscap'us mažus padariau, nieko rimto nėra, tačiau nuomones vis tiek svarbios, tad kritikuokit
  14. Karu

    5 CS:GO Skinai!

    Laimėtojai buvo išrinkti! Jeigu laimėjote, prašome susisiekti per 24h Steam'e kuri galite rasti video aprašyme.
×
×
  • Sukurti naują...