Peršokti į turinį

Finas_Kingas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    96
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    85.7%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

7 sekėjų

Apie Finas_Kingas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1036 profilio peržiūros

Finas_Kingas pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

35

Reputacijos taškai

  1. Pakviesk skype; senas12345
  2. Finas_Kingas

    parduodu Parduodu SARG.LT pinigus.

    Patikimas, sekmės pardavime.
  3. Labas vakaras, atsirado daug tikslų kituose srįtyse kuriuose reikia pinigų, todėl atsikratau man nereikalingo inventoriaus. Parduodu SARG.lt vartotoją kuriame nėra jokių B-listų, yra 1lygio adminas, 2k verslas su vip, bei nemažai skinų. Į visą tai įeina ~100k bendro XP iš jų 17k mafijų/gaujų ir kt. http://imgur.com/a/elKcV Kainą - Sutartinė ATSISKAITYMAS TIK PAYSERA Skype; senas12345 Pirmas neinu, kad ir kiek atsiliepimų turite einu tik per tarpininką už kurį mokate jūs, jokie nemokami ir t.t. man neįdomūs. Platesnės nuotraukos, informacija skype.
  4. Paskyros platesnis aprašymas - ACC žaistas nėra daug, MG2 cs go rankas yra šiektiek kitų žaidimų, bet jie yra beverčiai. Paskyros CS:GO rankas - MG2 greit MGE kilt turėtu. Norima kaina - 5eurai paysera arba 30SARG.lt milijonų. Seni savininkai - Senasis paskyros savininkas BaubasPoLova, taipogi atiduodu dabartinį naudojamą emailą ir t.t. Kontaktai ir kt informacija - swyn127
  5. Finas_Kingas

    parduodu Parduodami sarg milai

    Patikimas, nupirko CS:GO paskyrą už milijonus, patikimas.
  6. Dėkui už rekomendacijas .. Giftų likutis - 0!!!!!!!!
  7. Finas_Kingas

    parduodu Parduodu SARG milijonus

    Patikimas, daug ką pirko.. Visuomet viskas sklandžiai.
  8. Labas vakaras, šiandien norėčiau parduoti savo CS:GO paskyrą, kadangi pradėjau į gyvenimą žiūrėti labiau ir daugiau pinigų išleisti pramogoms, todėl parduodu šį accountą, jį tikrai prižiurėjau, saugojau, nemažai investavau. * CS:GO Silver 1 rankas. * Atrakintas marketas. * Galimybė kviesti draugaus į Steamą. * Kiti Counter Strike žaidimai. * Jokių VAC, alerts. Štai ir nuotraukos - http://www.part.lt/perziura/bcf66f6bb2aa9b1c917ca9455aaa815b466.png Plačiau visas nuotraukas galim apžvelgti skype, turite visuomet galimybe prašyti aprodyti paskyrą ( Skype vaizdu ) visuomet šia galimybe jums suteiksiu, o už paskyrą daug nenoriu tai būtų - 6€. Skype; senas12345 Naujos prekės! Atsirado CS:GO giftai kurių likutis - 0, 1vnt kainą - 5,4eurai! Jeigu prekių nebėra jų greitu metu atsiras! Visuomet yra galimybė imti tarpininką už kurį mokate jūs, kadangi pirmas einu tiek tiems kas turi 30+ atsiliepimų.
  9. Finas_Kingas

    Superku sargo limonus.

    Nepatikimas gi esi... Matosi gi pilni įrodymai visi rašo , kad nepatikimas
  10. Finas_Kingas

    Nusipirkčiau SARG.LT vartotoją.

    Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai. Senas pranešimas:
  11. Finas_Kingas

    Sarg.LT Account`as

    Iš ko sprendi?
  12. Finas_Kingas

    Sarg.LT Account`as

    Iš ko sprendi?
×
×
  • Sukurti naują...