Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

AdventurerDave

Narys
  • Pranešimų skaičius

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

2 sekėjų

Apie AdventurerDave

  • Gimtadienis 12/29/1996

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Mažeikiai

AdventurerDave pasiekimai

Žalias (-ia)

Žalias (-ia) (1/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

43

Reputacijos taškai

  1. 4 mėnesių trukmė =/= 4 mėnesiai darbo. Noras statyt man užplaukia "bangomis" - jei savaitę sąžiningai pasidarbuoju, ateinančias 2 savaites malu šūdą, kol randu įkvėpimo vėl darbuotis.
  2. Spookas, DarkMan, dėkui pupuliai. Alter, nieko nepadarysi, taip jau išėjo :S Dabar taip, vanilla ir visa kita. Visų pirma, "nolife" iš ProGreen. Kad ir kaip būtų netaktiška ir netikslinga atskleisti, kiek laiko stačiau tą miestelį, šioj situacijoj tas neišvengiama. Šių metų sausio vidury jau buvau susigalvojęs miesto dimensijas ir išsidėliojęs grubias formas. Darbai daugmaž baigėsi prieš savaitę, tai bendras laikotarpis - 4 mėnesiai(resursų rinkimo neskaitau). Atrodo nežmoniškas laikas, sutinku, bet iš tikrųjų darbingas laikotarpis yra gal 1-2 mėnesiukai, po vidutiniškai 20-30 minučių darbo per dieną. Tai tiek iš "nolife" pusės. Įdomu buvo išgirsti "laiko švaistymas" iš vienų geriausių builder'ių Lietuvoj. Jei aš ruoščiaus kokiam konkursui ar treniruočiaus priėmimui į prestižinį serverį, tada taip, statymas vanilla būtų laiko švaistymas. Tačiau aš jokių panašių planų neturiu ir statau savo malonumui ir todėl, kad statymas survival šiuo metu yra gerokai nuvertintas. Kažkur esu girdėjęs frazę "Time you enjoy wasting is not wasted time". Mano situacijoj ji labai tinka. Kalbant apie vanilla. Kai pagalvoju, tai gerai nežinau, kodėl man labiau prie širdies. Neturiu nieko prieš creative režimą, ten dažnai planus daraus. Pati resursų rinkimo ir jų panaudojimo idėja man vienas geriausių šito žaidimo aspektų. Man patinka rinkti medžiagas su mintim, kad jas sulipdysiu į statinį. Be to, survival serveriuose žmonės atrodo mažiau suvaržyti noro kuo greičiau užbaigti vieną statinį ir pradėti naują, vietoj to, kad ramiai paveiktų ką nors drauge, eitų į požemius ar šiaip šūdą pamaltų. Tikiuos, kad išaiškinau kai kuriuos klausimus. Nuotrauka iš viršaus: http://i.imgur.com/fBYAOpC.png *Myliu SuperGames.lt* kiek prirašiau
  3. <3 Dėkingas. Ir taip, mėgstu survival Ačiū. Jei kalbi apie stilių, tai taip, gali būti, kad matei ar youtubėj ar kitur. Bet būtent šitas projektėlis yra mano ir tik mano. Vienas iš mano šito projekto tikslų buvo sugebėt išsiversti su minimaliu kiekiu skirtingų medžiagų. Atsiprašau, jei nepavyko Dėkoju abiems. Į statymo vanilla režimu klausimą jums atsakysiu, kai sugalvosiu rišlų atsakymą(nuotrauką irgi įkelsiu).
  4. Prašau perskaityt, kad nekiltų neaiškumų, ačiū! Hai, čia vėl aš. Praėjo nemažai laiko nuo paskutinio mano statinio, tad laikas dar kart peržvelgti, ko išmokau ir ko neišmokau. Naudinga informacija: - Viskas statyta solo, rankomis ir vanilla rėžime. Visi blokai legaliai sukrapštyti ir sudėlioti, be jokių skraidymų 'n shit. - Miestelio progreso albumas: http://imgur.com/a/K59mM#0 Nuotraukėlės: Dėkui, kad peržiūrėjot! -A. D.
  5. AdventurerDave

    Medieval kaimelis. By Julius :)

    Malačius, nemažai patobulėjai, tik labai akis bado flatland'as :S
  6. Minecraft toks, kokį jį žinome dabar, buvo išleistas 2009 gegužės vidury, tad Minecraft'ui gerokai virš 4 metų. http://minecraft.gamepedia.com/Minecraft
  7. AdventurerDave

    Small house

    Menkutis pastebėjimas - kai darai screenshot'us, išsijunk HUD. Sėkmės statant.
  8. Dėkui <3 Btw, brūkštelsiu AŽ tau.
  9. AdventurerDave

    Pelkių kaimelis

    Gražu, labai gražu. Dinamiškos linijos, graži spavų paletė. Jei būtų galima, patarčiau pasižaisti su gamtos elementais, pvz.: lapais, kur nors įgrūsti nedidelį vandens telkinuką, gėlių. Neseniai Mojang'as palaimino mus su 2 blokų aukščio žole, manyčiau, labai tiktų. Taip pat nebijok smooth stone. Statai šauniai, įdomu bus pamatyt galutinį variantą.
  10. Ačiū, bet pavydėt nėra ko, su trupučiu noro ir laiko visi gali pasiekt daug geresnių rezultatų {^.^}
  11. Nedrįsk niekam pasakot ;D Dėkoju, bet kad aš pats dar tik mokinuos, nieko gero neišmokyčiau Dėkingas <3
  12. AdventurerDave

    Al'Kael | The Lands of Mogrim

    Šaunu buvo su jumis padirbėt. Tikiuos, ne paskutinį kartą Iš pristatymo pusės Meikus, kaip visuomet, nenuvilia.
  13. Ačiū, bet tikriausiai turėsiu atsisakyt, kadangi mano statymo žinios šiuo metu yra labai ribotos.
  14. Daaaamn, net nežinau, ką atsakyt, ačiū! Su shader'iais man dangus pastoviai bugovas, buvo tokia idėja viską fotkint su shader'iais.
×
×
  • Sukurti naują...