Peršokti į turinį

gytis123

Narys
  • Pranešimų skaičius

    2712
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie gytis123

  • Gimtadienis 02/26/1999

Susisiekimo būdai

  • Skype
    gytis_live

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Kaunas
  • Steam ID
    khax

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

gytis123 pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • 2000 pranešimų Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

22

Reputacijos taškai

  1. gytis123

    Ar patikima svetainė timberlandbox.com

    Na net neįsivaizduoju, nes egzistuoja dar viena svetainė, bent jau egzistavo vakar, http://www.timberlandproshop.com/ Ten taip pat footeryje nepakeistas adresas, mano manymu, tos visos svetainės yra fake, scamai visokie, o dėl tos originalios timberlandbox.com net nežinau, su ja viskas gerai, tik įtarimas dėl kainų.
  2. Gal žinot ar šita internetinė parduotuvė timberlandbox.com patikima? Gal pirkot kažkas iš jos? Nes ten kaip matau vyksta labai didelės akcijos, keistoka net, o pati svetainė irgi turi kiek matau bug'ų
  3. Sveiki, parduodu savo STEAM paskyrą. Pagrindiniai žaidimai joje: CS:GO, CS 1.6, The Elder Scrolls: V Skyrim, Payday 1, Sniper Elite v2, XCOM: Enemy Unknown Parduočiau už 15-20 eurų banko pavedimu! Pagrindinė informacija apie paskyrą: Atsiskaitymas: Swedbank banku. Žaidimų sąrašas (122 žaidimai): http://puu.sh/ruVj0/cf9eebb847.jpg , http://puu.sh/ruVkg/ceb68c969a.jpg , http://puu.sh/ruVkN/62fd7e73d9.jpg , http://puu.sh/ruVlE/81497887ca.jpg Nuoroda iki visų žaidimų sąrašo: http://steamcommunity.com/id/khax/games/?tab=all Nuoroda iki paskyros: http://steamcommunity.com/id/khax/ STEAM Level: 14. Paskyra buvo sukurta prieš 10 metų. Steam Wallet be abejo atidarytas, yra atlikta 468 Market Transactions ir 326 Trades. Paskyra turi gerą reputaciją, komentaruose virš ~40 +REP. Informacija apie VAC, Trade banus: http://puu.sh/ruVWC/2214f377e5.jpg Pagrindinė informacija apie CS GO: Counter Strike: Global Offensive pražaistas virš 1k valandų, nelošiau jo 2 mėnesius, tai nežinau kaip ten dėl Rank viskas vyksta, bet kai žaidžiau, buvo Supreme. Counter Strike: Global Offensive nuotrauka su visa informacija: http://imgur.com/qae4z76 Kainą siūlykit komentaruose! Su manim susisiekt galit per Skype (gytis_live)!
  4. Aš galėčiau mainyt. O koks steam account?
  5. Kažką tu čia maišai, negavo jis 3 knife (2 gavo). Jis tą knife gavo anais metais per paskutinį case. Bet šiaip atidarinėti case rizikinga ir mano nuomone nesamonė, nebent turi daug pinigų.
  6. gytis123

    parduodu Parduodami linkomanijos pakvietimai

    Perkant 3 pakvietimus vienu kartu nuolaida taikoma. Swedbank.
  7. Sveiki, kaip iš temos supratot, parduodu 3 linkomanijos pakvietimus. 1 pakvietimas - 1.5 euro. 2 pakvietimai - 2.5 euro. 3 pakvietimai - 2 eurai. Atsiskaitymas banku. Susisiekti su manim galite (skype gytis_live) arba (el. paštu [email protected])
  8. gytis123

    M4A1-S | Cyrex GiveAway on Saturday

    4. Stay in channel and EARN MONEY! 1 minute = 1 € + (Extra € (euro) Only for VIPS). O kaip čia šitą suprast? Gali plačiau paaiškint?
  9. Žaidimą dalino tikrai nemokamai, tik reikėjo spėt jį pasiimti, nes pvz aš padariau viską pagal autoriaus instrukcijas (reddit instrukcijas) ir pasiemiau jį, aktyvavau CD Key kuris buvo per klaidą padalintas Steam. O dabar neveikia nes Steam sutvarkė jau viską.
  10. iMM. (iMMortal) - Nemirtingi. Skaičius 4.
  11. gytis123

    Windows 10 ar verta ?

    Iš Linkomanijos siunčiausi vien dėl to, jog pas mane Windows 7 buvo Genuine (neaktyvuoti). Bandžiau daugelį kartų aktyvuotis VISAIS būdais, bet neišėjo. Bet visvien, nors ir atsisiųsti jie iš Linkomanijos, o ne pačio Microsoft, viskas kolkas veikia puikiai be klaidų. O apie kokias čia klaidas visi šneka tai neįsivaizduoju, nes kolkas nepastebėjau nei vienos pats.
  12. gytis123

    Windows 10 ar verta ?

    Čia prieš porą savaičių persirašiau iš W7 į W10, nes pabodo tie 7, tai likau netgi labai patenkintas. Aš W10 parsisiunčiau iš Linkomanijos, ir ištryniau viską iš kompiuterio perrašynėdamas, tai man viskas užtruko iki valandos, gal mažiau. Dabar viskas veikia žymiai geriau, kompas užsikraudinėja per minutę, kai seniau per 10 minučių, o programų dabar turiu tiek pat kiek tada. Viskas veikia žymiai geriau, greičiau ir gražiau Kompiuteris mano ne vienas iš geriausių. Kitiems - rekomenduočiau
  13. Tai čia kaip suprantu "betini" tuos stickerius ant tam tikrų komandų, ir jeigu ta komanda laimi, atgauni stickerius ir dar gali gauti kokį tai nors ESL One Cologne Souvenir Package dropą?
×
×
  • Sukurti naują...