Peršokti į turinį

darq

Narys
  • Pranešimų skaičius

    260
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    4 +Pervesti

1 sekėjas

Apie darq

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

3610 profilio peržiūros

darq pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

80

Reputacijos taškai

  1. Daug nepristatinėju: Šviežiai iškeptas lietuviškas r6 discordo serveris rimtiems bei tobulėjimo siekiantiems veikėjams. Tikslas yra surinkti kuo draugiškesnę, esportu ir naujienomis besidominčią bendruomenę. Todėl yra tam tikri apribojimai, nedideli reikalavimai, jog būtų išvengta masofke: Plat+ bent 3 sezonus, 1.0 kda. https://discord.gg/7c8BfHV Iki malonaus.
  2. darq

    Black Desert Online

    Čia kartais tas streameris ne iš IronWolf? Gildijoje nebuvau bet esu praleidęs laiko su juo, malonus čiuvakas.
  3. darq

    Black Desert Online

    Kaip mmorpg žaidimas tai tikrai vienas iš aukštesnės klasės. Grafika stulbinanti, didelis pasaulis, o combat system tikrai išsiskiria ir yra įdomus (maigai mygtukus/darai combo be perstojo) Pats esu pražaidęs ne daug - 90hrs steame. Pasikėlęs tamer bei witch iki awk weapono ir ties tuo mano žaidimas baigėsi, tiesiog neesu "grinderis" ir nerandu įdomumo grindinti geresni gearą metus ir pasikelti savo lygį iš 56 iki 60. Pats žaidžiu kaip ir minėjau per steamą, lietuvaitis draugas yra pildęs savo steam walletą būdamas uk, tai nupirko man už 10e ir gavau kaip dovaną. Paieškojus, tikrai galima atrasti užsieniečių, kurie galėtu tai padaryti Gal ir planuoju kada nors sugrįžti, žiūrėsiu laikui bėgant Peace.
  4. https://imgur.com/a/X8blt

    Kiek būtų galima gauti už šitą accountą lietuvoje?

    1. Ankstesni komentarai  1 daugiau
    2. Džemal.

      Džemal.

      Gražus steam'as :)

    3. darq

      darq

      43 minutes prieš, faithas parašė:

      žinai, kad lietuviai mokės mažiau, tai kodėl nepardavus užsieniečiams?

      Tai ir planavau, tiesiog norėjau pasidomėti kiek lietuviai galėtu sau leisti.

      2 minutes prieš, Džemal. parašė:

      Gražus steam'as :)

      Galbūt ne pats gražiausias, bet vienintelis ir paskutinis mano accountas su 13+ years badge

    4. *Rolkā

      *Rolkā

      Pubg , gta v, arma 3, cesai, h1z1 nemanau, kad duos daugiau  nei 50

    5. freemanas

      freemanas

      prieš 15 valandas(-ų), faithas parašė:

      žinai, kad lietuviai mokės mažiau, tai kodėl nepardavus užsieniečiams?

      todėl nes šansas jog apipis didesnis nei Lietuvoje.

  5. Kviečiu prisijungti į naują discordo serverį! https://discord.me/gamenowlt

  6. Sveiki, Tautiečiai! Noriu pranešti apie GameNow discord serverio startą ir pasidžiaugti perkopus 200 narių slenkstį! Iškart norėčiau tave pakviesti prisijungti, bet prieš tai reikia susipažinti. GameNow prasidėjo kaip nedidelė žmonių grupelė mėgusių žasiti Smite, dabar - esame solidi ir vieninga bendruomenė. Su savo požiūriu, įdomiais žmonėm ir atvirom durim visiem norintiem praplėsti savo pažįstamų ratą ar pasidalinti savo idėjomis. Nemanau, kad daug galima aprašyti žodžiais, bet jei ieškai naujos kompanijos, draugo žaidimui, komandos ar vietos išsiliet - nemanau, kad reikia sakyti ką daryti toliau. (Paspaudus ant paveikslėlio būsite nukreipti į serverį) Truputis serverio informacijos: 1. Kas yra riešutai ir kam man jų reikia? Rieštų tau reikia, kad nusipirktum P2P "šlamštą" už kurį nesiruoši tuštinti savo piniginės. O gal steam'e žaidimų trūkumas? Taip, tai mūsų serverio valiuta už kurią tai gali įsigyti. (Ties šituo vis dar yra dirbama, viskas bus sutvarkyta artimiausiu metu) 2. Kaip juos rinkti? Daug aiškinti, manau, nereikia: būk aktyvus diskusijose, dalyvauk streamer'ių kuriamuose event'uose, lošk. Žodžiu, dalyvauk serverio veikloje! 3. Kokias žaidimų bendruomenes palaikome? Pilnas mūsų palaikomų žaidimų sąrašas: SMITE, DOTA2, League Of Legends, CS:GO, Rust, PUBG, H1Z1, DayZ, rs3/osrs, hearthstone, MINECRAFT, osu!, Warframe, GTA V, Paragon, Paladins, Path Of Exile, Overwatch, Black Desert Online. Laikui bėgant sąrašas didės! Pačiame discordo serveryje parašius komandą: .gamejoin [žaidimas] prisijungsite į tam tikrą žaidimo kanalą ir matysite tik tai kas jums yra aktualu. Streamer'iai ir mūsų palaikymas Jei esi streamer'is, mes pasiruoše tave palaikyti, padėti tiek techniniais tiek kitais klausimais ir žinoma automatiškai pranešti serverio publikai jog pradėjai stream'int! Mainais nereikalaujame visiškai nieko, bet jei kils noras dar labiau plėsti savo auditoriją galėsime padėti parengti event'ą, reklama, giveaway ar kitą dalyką kuris galėtų būti naudingas. Daugiau informacijos rasi serveryje arba susisiekęs su mumis. Reklama mūsų serveryje Reklama 2017 metais yra išties sunkus reikalas. Niekas nemėgsta reklamos ir mes nesame išimtis, todėl mūsų informaciniai pranešimai yra specializuoti. T.y. 1. Jūsų informacija atsiranda po specifinio raktažodžio. 2. Jūsų informacija visada bus aktuali, nes rašoma būtent to žaidimo kanale. 3. Mes patys sugalvojame ir igyvendiname efektyviausia būdą jūsų norimai informacijai pranešti. Manau mintį pagavai Jei tave domina, prašau su mumis susiekti, bet prieš tai noriu pranešti, kad būtent šiuo metu ieškome publikos, kurią domintų mainai/partnerystė! Šarlotė Šarlotė yra mūsų serverio širdis ir veidas. Sezono pabaigoje, top klubai bus apdovanoti! Laukiame naujų narių!
  7. darq

    Ieškomas asmuo [Counter-strike]

    Parašiau tau į až su savo aprašymu
  8. darq

    boostinu acc nemokamai (rank - global)

    Jeigu protingas žmogus, duos boostinti per family share. Viskas pilnai veikia, ta prasme gali žaisti mm, tik su keliais apribojimais. Negali rašyti friendams, pasikeisti nicko su avataru. Jau esu paboostines +-10 acc už skinus, žmonės taip labiau pasitiki.
  9. darq

    SMITE.LT - Lietuvos Smite Bendruomenė

    Būtinai prisiregistruosiu ir padėsiu plėstis, jau smite žaidžiu 1k hrs bet neesu matęs vienos didelės bendruomenės. Sėkmės su projektu!
  10. Norėčiau paklausti patyrusių, kiek galėčiau gauti už šį acc? +csgo rankas globalas https://steamdb.info/calculator/76561197970618339/?cc=eu

    1. F0rtis

      F0rtis

      ~40/45€ (lietuvoje)

    2. EK'ON

      EK'ON

      120€ užsienį.

    3. žygel1s

      žygel1s

      o tu real darqlt?

    4. darq

      darq

      Prie savo vardo neesu niekad prisirašęs "lt". Tai manau yra kas nors kitas

  11. darq

    Renkame CS:GO komandą (rakinkite)

    Neparašyta kokių rankų ieško, matyt per rimtas jiems esi
  12. darq

    Gražiausi Steam Profilio Backgrounds. Kokį naudojate?

    Asmeniškai gražiausias bg ir truputi GoT fanboy shit
  13. darq

    SMITE Bendruomenė

    Aš buvau tas dota 2 žaidėjas, kuris stumdavo ant Smite ir labiausiai ant LoLo. Bet sužaidus geroje kompanijoje tikrai užkabins. Galima sakyti viskas labai panašu į lolą, bet kad tik iš kito persono
  14. Sveiki draugai, Noriu jums pristatyti neseniai susikūrusią Lietuvišką SMITE bendruomenės grupę. Ši grupė siekia suburti kuo daugiau Lietuvos SMITE žaidėju į vieną būrį. Mūsų steam grupė: http://steamcommunity.com/groups/SMITELietuva Mūsų facebook grupė: https://www.facebook.com/groups/1669296083343398/ Jeigu dar neesi girdėjęs apie SMITE, tai išskirtinis MOBA kuriame veiksmas su vaizdu už nugaros! Oficialus SMITE website: http://www.smitegame.com/ Geros dienos!
×
×
  • Sukurti naują...