Peršokti į turinį

Darijauskas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    58
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

2 sekėjų

Apie Darijauskas

  • Gimtadienis 03/18/1994

Susisiekimo būdai

  • Skype
    darijauskas2012

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis
  • Miestas
    Klaipėdos rajonas

Paskutiniai lankytojai

628 profilio peržiūros
  • husa

Darijauskas pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

22

Reputacijos taškai

  1. Sveikas, keitimai nedomina Galiu parduoti vieną CS:GO už 8.70 €, o 2 už 17 €. Atsiskaitymas tik banku.
  2. Darijauskas

    perku perku ETS 2

    Sveikas, Abejoju ar kas pasiūlys už 10 LT, o ypač GIFT. Jeigu visgi persigalvotum tai aš parduodu po 25 LT. Atsiskaitymas tik banku.
  3. Sveiki, Galiu patvirtinti, jog grįžau ir vėl užsiimu žaidimų pardavimu. Kaip daugelis žinote, kol manęs nebuvo kažkas apsimetinėjo mano vardu ir apgavo keletą žmonių, todėl būkite budrūs ir pasitikrinkite ar tikrai bendraujate su teisingu asmeniu. Dažniausiai apsišaukėliai prie slapyvardžio (nick) prideda tašką ar kokį mažai matomą simbolį, todėl gali atrodyti, kad tai visiškai tas pats asmuo, jei atidžiai neįsižiūrėsit. Taip pat apsišaukėliai nesivargina rašyti lietuviškomis raidėmis, tvarkingai, o aš tai darau nuolat. Aš niekada neprašysiu Jūsų pridėti manęs į jokius kitus kontaktus, išskyrus šiuos: Skype: darijauskas2012 E-mail: [email protected] Steam profilis: http://steamcommunity.com/id/darijauskas Steam grupė: http://steamcommunity.com/groups/traderdarijauskas ​Internetas yra virtuali erdvė, todėl negaliu užkirsti kelio tiems, kurie apsimetinėja manimi, naudoja mano reklamas, logotipą ir kitus mano sukurtus dalykus. VISADA ATKREIPKITE DĖMESĮ Į ASMENS SLAPYVARDĮ, NELIKITE APGAUTI! Taigi kaip ir minėjau, pratęsiu savo veiklą, todėl žaidimus ir vėl galite saugiai įsigyti nurodytais kontaktais P.S.: Aš visiškai nesuprantu moderatorių logikos. Jie nenori ištrinti komentarų, kurie palikti apsišaukėlio šioje forumo temoje. Jis taip pat nėra pašalintas iš svetainės duomenų bazės, jis turi teigiamą reputaciją. Todėl būkite budrūs ir venkite to asmens.
  4. Taip. Šis žmogus bando Jus apgauti. Nepasitikėkite. Aš šiuo metu žaidimų neparduodu. Todėl būkite labai labai atidūs. O moderatoriams siūlyčiau atydžiau atkreipti dėmesį į tokius dalykus. Mano tikroji tema buvo užrakinta ir pažymėta kaip nepatikima, nors ji net nebuvo naudojama ilgą laiką. Rakinkite temą. Kai grįšiu, bus pranešta visiems aiškiai. KEISIS IR LOGOTIPAS.
  5. Taip, galiu parduoti betkokį kortų rinkinį už atitinkamą kainą. Teamfortress 9 kortos - 5 LT.
  6. Jau nebėra DOTA2 Gift. Jie panaikinti, todėl daugiau nebedalinu
  7. Kad galėtum žaisti DayZ Mod, Tau reikia įsigyti Arma II: Combined Operations. Jo kaina - 45 LT, ir šis žaidimas bus GIFT pavidalu. Atsiskaitymas tik banku. Jei domina, susisiek su manimi (kontaktai pagrindiniame pranešime).
  8. Akcijos jau baigėsi, laukite naujų
  9. MASINIAI IŠPARDAVIMAI jau prasidėjo, todėl siūlyčiau nesnausti ir kviesti mane į skype (darijauskas2012) ir steam (darijauskas), bei teirautis savo norimų žaidimų. Galiu užtikrinti: - Minimalius antkainius (perkant daugiau nei vieną vienetą, stengsiuosi taikyti papildomas nuolaidas, išlygas); - Kiek įmanoma greitesnį aptarnavimą (priklausomai nuo žmonių laukiančių eilėje); - Malonų bendravimą (priklausomai nuo to kaip Jūs bendrausite su manimi); Atminkite: - Atsiskaitymas tik banko pavedimu (negaiškite savo ir mano brangaus laiko siūlydami nereikšmingus dalykus) - Žaidimą gausite tik po pinigų pervedimo (atsiliepimai: http://steamcommunity.com/id/darijauskas/allcomments) Taip pat noriu pridurti, jog kreipiantis privalote eiti iškart prie reikalo. Taip stengsiuosi sumažinti laukimo laiką kitiems žmonėms ir Jums. Taigi, laukiu Jūsų Steam profilis: http://steamcommunity.com/id/darijauskas/ Steam grupė: http://steamcommunity.com/groups/traderdarijauskas
  10. Puiku. Pridėkite mane į skype - darijauskas2012 arba STEAM - darijauskas. Susisieksime ir dėl visko susitarsime
  11. Šaunu Kitoks bankas taip pat galimas, bet jei išvis nerandi galimybės kaip pervesti pinigus, tada nėra šansų.
  12. Pakartosiu išsiuntimą. War Z yra negalimas mūsų regione, todėl nerizikuočiau jo naudoti savo STEAM paskyroje (nors užsakyti yra galimybė). Arma III yra išties brangus, nes jau baigėsi visos nemokamos versijos. Arma III Alpha GIFT kaina siekia 139 LT.
  13. Padovanojau. Legalus GTA San Anreas yra be MP, todėl turint šį žaidimą savo steam paskyroje galima iš interneto parsisiųsti failus, kurie padės žaisti internetu. Viskas paprasta.
×
×
  • Sukurti naują...