Peršokti į turinį

peraz

Narys
  • Pranešimų skaičius

    36
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

peraz pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

5

Reputacijos taškai

  1. peraz

    Stronghold Crusader

    [email protected] Vistiek beveik nebežaidžiu multiplayer, dabar užsikabinau ant multi player. Tas originalus su 50 tai sunkus ir nuobodus, bet tas su 30 tai afigienas, visi lengvi lygiai ir prisistatai 1k karių ir vis dar lieka 50k goldo. Nuostabu, visiškas sandboxas, man patinka
  2. peraz

    Stronghold Crusader

    Aš jau pasidariau, bet vistiek dėkui, už pagalbą
  3. peraz

    padekit su prisijungimu i serveri

    Kokia versija? 4.3.4 4.0.* ar 3.3.5?
  4. peraz

    Pasiulykit zaidima

    SA:MP ir 2k13 strateginiai? SERIOUSLY? Ir LOL? SERIOUSLY?
  5. peraz

    Parduodu lolo acc

    Žmonės ištikrųjų galvoja, kad LoL yra strateginis žaidimas... Visas žaidimas: Išbėgi iš krūmų, įkerti 4 skillus ir bėgi iki turreto arba seki apstuninta priešą. Strategija? HELL NO. O visa bendruomenė sudaryta iš noobų ir vaikų. Kaip draugų broliai dar iš pradinės neišlipę ranked team žaidžia... Nepasirašau tokiam žaidimui, sorry.
  6. peraz

    Stronghold Crusader

    Mano draugas parašė iiiilgai rašytą straipsnį apie SHC2, kuriam interviu davė vienas iš Firefly Studios narių. http://www.fwd.lt/2013/nuomones/stronghold-crusader-2-paskutine-firefly-studios-viltis Sumesčiau per gameranger, bet tarp my games SHC nemeta, todėl neina paleist, nors ir SHC ir SHC Extreme turiu...
  7. peraz

    Vis dar ką nors domina C++ pamokos?

    Mokykloje nemoko, tik berods jeigu ten į kokį nerdų būrėlį eini arba nuo 11 klasės jeigu programavimą pasiimi turėtų bent pradmenys duot.
  8. peraz

    Šansas išmokti [C++]

    O šiaip aš labai susidomėjau. Noriu išmokt programuot, lyg ir logiškai atrodo normaliai mąstau, nesu toks nemandagus kaip visi lietuviai, planuoju ir į VKA stoti galbūt, nes tikrai noriu išmokti programuoti Parašysiu kada į skype Arba pridėk dabar - Wiliuxhinho Edit: Angliškai moku, bet bandžiau pasimokyt c++ angliškai, sunkoka nes labai sunkiai į galva įsikerta tie terminai angliškai, o kai žalias tai išvis... Edit2: Su C++ galima sukurti daug ką, bet su ribotomis galimybėmis. Grynas pavizdys: SAMP ir MTA. SAMP stovi ant c++ ir visi serveriai tokie patys. MTA stovi ant lua ir kartais keista žiūrėt, kaip įmanoma tai suscriptinti.
  9. peraz

    GameMG

    Ehhhm... I don't know... Gal žudyti?
  10. Sveiki, Parsisiunčiau šį žaidimą, iš pradžių prašė cracko, tai nuckrackinau. Prašo CrySystem.dll, padariau su dll installeriu, paspaudžiu ant exe, nieko, net performance pc nepasikeičia. Manualiniu būdu suinstaliavau CrySystem.dll dabar meta štai ką: Warning! The editor has crashed and is now unstable. Saving may cause level corruption or further crashes Proceed with Save? 1. Save (scary) 2. Don't save. Žaidimas net neįsijūngė, ir štai ką metą. Paspaudi bet ką, žaidimas neįsijūngia. Any tips?
  11. peraz

    Strateginiai žaidimai

    Stronghold Crusader hands down geriausias strateginis žaidimas. Greitai išeina Stronghold Crusader 2 . Jeigu online, tai Starcraftas. -1 Rep kas parekomenduos LoL kaip strateginį žaidimą...
  12. peraz

    Trackmania 2 canyon

    Žaidimas tikrai geras, bet Trackmania United/Nations Forever yra geriau, nes linksmiau. Tos animacinės grafikos labai linksmos, o Trackmania 2 Canyon jau rimtas žaidimas, dėl to jau kaip ir visi kiti...
  13. peraz

    padekit su prisijungimu i serveri

    Jeigu 3.3.5, tai nueini į WoW/Data/enUS/realmlist.wtf atidarai su notepad ar wordpad ar kita texto editinimo programa, trini viską lauk, įrašai set realmlist logon.molten-wow.com Turėtų veikti. Prisijungdinėk ne per emailą, nes betką suvedus email pradeda kažką updatint.
  14. peraz

    Geri žaidimai prastiems kompiuteriams

    Srr uz diuble post Dar gal kazkas pasiulys? Atsiliepimai apie Liberty city stories?
  15. peraz

    Geri žaidimai prastiems kompiuteriams

    O kaip del Liberty City Stories? Kiek matau, tai grafikos/animacijos kaip sa, bet gameplay turbut ant prikolo susuktas ir trumpas. Gal kas zaide?
×
×
  • Sukurti naują...