Peršokti į turinį

myrrdin

Narys
  • Pranešimų skaičius

    837
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    11 +Pervesti

Apie myrrdin

  • Gimtadienis 07/07/1997

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai: ๖ۣۜCloudMinders™ savininkas - 185.80.129.91

Paskutiniai lankytojai

4713 profilio peržiūros

myrrdin pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

223

Reputacijos taškai

  1. myrrdin

    perku [MINECAFT] PERKU SERVERI

    labas, siūlau savo projektą kuris nebuvo baigtas iki galo, 80%. Beveik visiškai viskas lietuviu kalba, pastatytas pagrinde ant scrip'tu, tad lengva išmokti redaguoti ar kurti kažką naujo. Galiu padėti užbaigti ir paleisti online. 30-150eur. PM
  2. Hi folks, kuris sužaisti Minecraft? survival/adventure mode iki galo per pora dienu online dviese ar daugiau? kažkada buvau kiečiausias mc, o tu?

    1. myrrdin

      myrrdin

      gal kas atsiusit naujausia versija cracked mc? nežaidžiau jau pora metu

    2. NedasKO
  3. Teikiu grafinio dizaino, reklamos paslaugas brangiai, pm

  4. myrrdin

    Retro nuotraukos !

    Gamina? nesupratau. Su photoshopu?
  5. myrrdin

    Dizainu kurimas

    Idėjas generuoja vaizduotė. Ir joks youtube video nepadės, tik pamatyti vaizdai gal pažadins vaizduotę ir kažką sugeneruosi. Apie youtube kalbėjau, kad išmoktum kaip naudotis photoshop. No more free posts, Best regards.
  6. myrrdin

    Kokį jūs pasirinktumėte serverio stilių ?

    Tik neprarask to pasitikėjo savim Matai, kai turi idėją, visada galvoji darysiu viską geriausiai, mokėsiu kitiems eur, kad tik būtų geriau sukurtas projektas ir pnš. O po kiek laiko nebesinori nieko pirkti, stengtis per daug, sakai gerai bus ir tie free pluginai mc su kiekvienu update tampa vis lengvenis ir toliau nuo realybės Pritariu, todėl ir buvo smagu žaisti pirmasias mc versijas kur buvo tikrai hard.
  7. myrrdin

    Dizainu kurimas

    Na aš dar ir google.lt paminėjau Matai, tikriausiai neįsigilinau labai į temą, kalbėjau apie patį dizainą, jo kūrimą, naudojimasi photoshop ir kt. programomis. Nes dizainas nėra tikslusis mokslas ir nėra jokių taisyklių kurias privalai išmokti. Nebent kaip išmokti naudotis jo kūrimo priemonėmis. Žmogus rašė, kad nori išmokti piešti dizainą tai ir atsakiau. Na nes piešiant tereikia photoshop. O ką toliau daryti su tais exportintais .png ar kitais failais, jau kitas klausimas ir nebe dizaino tema.
  8. myrrdin

    Dizainu kurimas

    Jei tau reikia kito žmogaus ir dar jam mokėti, kad tokius dalykus išmokti, tai geriau išjunk pc dabar. Sumokėsi žmogui ir? Kaip jis tau paaiškins kaip photoshop naudotis? Numes linką į youtube tutorial? :DD Žodžiu jei nori kažko išmokti, įsijunk youtube ir tikrai greitai, suprantamai viską sužinosi. Taip pat ir google.lt. Tereikia tik noro, o jei nėra noro, išjunk vėl pc ir eik daryk tą kam yra noras
  9. myrrdin

    Kokį jūs pasirinktumėte serverio stilių ?

    Manau nauji minecraft žaidėjai visada renkasi survival/factions tipo serverius. Kadangi konkurencija tokiu didelė, reikės labai pasistengti kuriant. Kiek galima padaryti sunkesnį ir realištiskį gal? Tada gal pritrauksi ir senbūvius žaidėjus. Atžaidus mc pora metų, labiau domina įvairus minigame. Bet ir čia teks labai pasistengti arba sugalvoti naujų įdėjų minigame. Nes kodėl turėčiau tą patį pvz HungerGames žaisti pas tave, jei yra servas kuriame hungergames dar geresnis ir modifikuojant įdėta daugiau darbo.
  10. myrrdin

    Iphone 6 No Service

    Buvo ir man. Pasikeičiau SIM kortelę, pagerėjo kažkuriam laikui. Vėliau vel dingo, po laiko atsirado ir nebedinginėja ryšys Telefonas tikriausiai buvo sušlapęs kažkiek, drėgmės gavęs, tai ir yra to priežastis.
  11. myrrdin

    EzRanksPro *rank'ų sistema*

    Tik atrodo sunku, bet ištikro nėra ko nemokėti ten. Labai lengva, pora val. arba vienas youtube video ir išmoksi viską. O jei tam net nėra noro, tai geriau nekurti jokių projektų Betkokiu atvėju ankščiau ar vėliau manau teks išmokti, tad.
  12. myrrdin

    EzRanksPro *rank'ų sistema*

    Atsinaujink spigot.jar (jei tokį naudoji) į naujausią. Naudok tik PermissionseX ir Essentials, essiantialsChat naujausią versiją. Jei vistiek niekas neveikia, tiesiog išbandyk ant naujo tuščio local server su tais pačiai plugin, be pašalinių.
  13. myrrdin

    Pagalbos su statymu

    Nieko nerasi geriau už seną gerą WorlEdit.
  14. myrrdin

    Parduodu saukima i kariaumene

    Jis visada apsidaužęs. No offense Imprint.
  15. Nesupratau apie ką tu čia, bet I'm in.
×
×
  • Sukurti naują...