Peršokti į turinį

Vasturia

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1316
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    1 +Pervesti

Vasturia paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 10 2014

Vasturia turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Vasturia

  • Gimtadienis 10/10/1996

Susisiekimo būdai

  • Skype
    batthew.mennett

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Toli

Paskutiniai lankytojai

2324 profilio peržiūros

Vasturia pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

483

Reputacijos taškai

  1. Iš mano pusės idėjos buvo bandyta rašyti, bet Roko lygio patempti vargu ar kada patempčiau jeigu netektų rimčiau susidurti su .pwn, taip mintis savu stiliumi išdėstyti galiu, bet to ko reikalauja Rokas tikrai dabar nesugebu ir vargu ar kada nors sugebėčiau. Galbūt visiems atrodo, kad "kas čia yra tas idėjų rašymas" bet patys įsigilinę į pvz galit pamatyti, kad netgi ir turint idėjų tiesiog gali jų nerealizuoti, aprašyme praleista spraga vėliau gali daug kainuoti, tad nuoseklus rašymas yra vos ne svarbiausia detalė.
  2. Žinoma kad nėra argumentų. Einant prie to papeikimo kvailo , kam į jį atsakinėti jeigu jis parašytas be visiškos logikos. Kaip mechanikų direktorius galėjo išrinkti direktorių? jeigu ponas toks mandras tai atsakyk į šita klausimą. O dėl papeikimų tikrinimų ir viso kito , nemanau kad jis privalo jums aiškintis , jis renkasi kada , ką tikrinti. O jeigu matote liberty tiek daug + tai kodėl dar čia komentuojat ir bandote kažką įrodyti , projektas gyvuos ir su 20 žaidėjų , turėjom sunkius laikus ir juos išgyvenom , visada ir visur būna pakilimai ir nusileidimai , tad jeigu dabar jis bus , niekas savo planų tikrai nekeis. Drąstiškus sprendimus darom dėl tų žaidėjų kurie , žaidžia ir jaučia malonumą čia , nori tobulėti ir kažko pasiekti , tuščiomis kalbomis kąstis duobe galite tik patys , o ir susirinkęs draugų burelis , negali pateikti objektivios nuomonės.
  3. Na matau nevien expertas esi , bet ir dar tikras šmaikštuolis. Žinant Zavaska tikrai nedėčiau tokios delionės kokia dedi tu. Vienintėlis projektas kuris buvo pas jį geras , tai tik pats pirmas vLrg kiti buvo žemiau klyno.
  4. Vasturia

    League Of Legends EUWEST accountai #FREE

    Būtų zjbs jeigu eitu gmailus , passwordus pakeist
  5. Šiuo laikotarpiu pradėjo kepti gana gražius interjierus , didelė rekomendacija !!!
  6. Jeigu kalbi apie plagijavimus , tai pasakyčiau to projekto pavadinimą kuris yra ant tavo parašo , nepasakyčiau kad jis yra labai ūnikalus , o kaip tik užneša į greenside pavadinimą. Na o čia dar vienas neišpasakytas išminčius , turbūt esi tas kuris žaidžia lemege ir laukia nesulaukia 1.8? Tas kuris tiki durnais akių dumimais ir galvoja , kad tai kažką tikrai nutiks. Grįžtant prie tavo teiginio "miręs projektas" tai dabar gražuoli pasakyk , kas tavo žodžiais yra "nemiręs projektas" "kopintas gamemode" nuo ko nuo lemege? jeigu rasi bent 30procentų panašumo parašyk.
  7. Vasturia

    SunSide.lt - Sandelys.

    Spreadas ir NameTagas , jasna su tuo projektu , juokdariai.
  8. Vasturia

    Age of empires 3 failed to join problema

    Gerai dq tam kartui užteks , užmesiu rep limitą.
  9. Vasturia

    Age of empires 3 failed to join problema

    http://prnt.sc/dhnfut Manau kalbi būtent apie šita dalyką , išgaunu gateway ip suveda į naršyklę , ten prisijungi viskas čiki. Ir kaip pradžioj numečiau ta fotke , bandyta viskas keisti , BET visiškai niekas nereguoja , nes kažkas yra kitaip ir tokios pat pamokos lygiai niekur nėra. Trigger portas visiškai nežinomas dalykas. Kažkas pnš jeigu tu apie tai kalbi.
  10. Vsem priviet , susidūriau su tokia problema. Bandydamas jungtis online per es online arba lan į žmonių lobby , manęs neprijungia ir rašo "Failed to join game" , ieškojau internete visur problemos išsprendimo ir radau neigiama varianta. Kiek supratau iš video pas mane yra netokie router nustatymai , tad juos kažkaip reikia pakeisti. Bandydamas viską atlikti pagal video youtubėj tiesiog rasdavau viską skirtingai. Video - Pas mane http://prnt.sc/dhnfutBandžiau ir nenaudoti tu laukelių su Trigger port , tačiau visiškai niekas nepadėjo. Gal bus žinančių kaip išsprėsti ta problema?
  11. Sveikinu sudominot tvinki , kiek mačiau jau mano V_P ten užregistruotas , sėkmės kariaut su juo. iks d
  12. Vasturia

    LMG.lt - Pristatymas 2

    Vien , kad lmg lievas video.
  13. Na dar vienas jaunuolis pykstasi su savo mintimis. Nei viename projekte nėra taip , kad tu žaisdamas ilga laiką turėsi ką veikti , visada viskas atsibos ir tikrai tau niekas nepadės. Bus atnaujinimas gerai turėsi ką veikti 1-2 savaites , po to vėl atsibos ir darysi ką darei iki tol , stumei laiką visur taip yra jeigu neturi pareigų ar dar ko , taspats sarg kas ten ilgai žaidžia tikrai neturi ką veikt , einant prie lv ten irgi žmonių skaičių sukėle buvo pokerio sistema (ar kokia ten yra nesigilinu) ką dabar turi lv ? nieko , nes per godžius pilvus viską prarado ir susigrąžinti viską bus begalo sunku. Sarg'e žmonės žaidžia vien todėl , kad neturi kur žaisti , kiekvienas žaidėjas turi skirtinga idealogija , vienam patinka žaisti kaimeliuose , kitam san fierre , kitam vėl kažkur kitur ir kiekvienas renkasi pagal savo norus ir poreikius. Tą ką dabar turime GreenSide yra tas aukso viduriukas kuris daugeliui tinka , žinoma nepavyko įgyvendinti pilnai įdėjos su launcheriu , tačiau kiek žinau niekas rankų nenuleis ir bandys toliau užtikrinti visiems mums malonų ir patogų žaidima.
×
×
  • Sukurti naują...