Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Spookas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    793
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

4 sekėjų

Apie Spookas

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis
  • Steam ID
    spookass

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

Spookas pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

287

Reputacijos taškai

  1. Spookas

    Windows 7 palaikymas baigiasi...

    Tie kas čia rašo, kad pasiliks su W7 - patys sau meluoja. Išeis Dx12 ir pasitiksit tuos W10 su gėlėm.
  2. Jau prieš kelias dienas GTAforums.com forume buvo išaiškinta, kodėl tos nuotraukos padirbtos. Jeigu domina tokie dalykai patys galit eiti ir pasižiūrėti. Žmonės ten labai protingus palyginimus ir tyrimus atlikę. Su pažengusia nuotraukų redagavimo programų pagalba buvo ištyrinėta nuotrauka ir puikiai matėsi, kaip ji padirbta - niekas nesulygiuota, naudojami kitokie šriftai ir t.t. Buvo padaryta PS4 nuotrauka identiška tam fake'ui. Iš pradžių skyrėsi šešėliai, bet poto išsiaiškinta, kad tas, kuris padirbinėjo nuotraukas naudojo weather cheat savo naudai. Tad žmonės, nebūkit tokie naivūs ypač laukiant Rockstar kurtų žaidimų. Patarčiau niekur nežiūrėt, ir tiesiog laukti ir stebėti patikimiausią šaltinį - Rockstar Newshire.
  3. Spookas

    Trečias pasaulinis (diskusija)

    Šitie Illuminati pranašautojai visalaik kabanoja akis, kai įvykis jau įvyksta, sakydami "taip jau buvo išpranašauta prieš tai". Koks jums tolkas būtų nieko nepasakyt prieš tai, jeigu Illuminati viską valdo? Ir dar norėjau paklausti, kas tau čia dabar rašyti, jeigu sakai, kad niekas Illuminati nesustabdys ir niekas nesikeis? Gal tave irgi pasikvies į tą kambariuką? Bus kaip su SSRS? Aktyvus žmogus bendruomenėje, pluši skleisdamas čia savo teorijas ir už tai gausi būstą ir privilegijas? Sekmės su tokiu požiūriu. Štai žmonės, ką sugeba žiniasklaida ir troliai! Visi protinami, kad netikėtų visokiomis propagandomis ir t.t. Bet yra štai tokių nevispročių, kurie nieko nesupranta ir nežino kaip viskas klostosi. Kodėl mūsų seneliai, proseneliai gal net ir tėvai nieko nežino apie visokius Illuminati? Nes jie paaugo su mažiau žiniasklaidos. Sutapimas? Ne? Vadinkit mane dabar detektyvu morka teoristu. ŽIŪRĖKIT SUTAPIMAS - TRIKAMPIS TURI 3 KAMPUS, MANO MAMA TURĖJO TREČIA GUOLI. NEBEPIRKIT VOLKSWAGENU!!1!!!111!!!1
  4. Spookas

    Kodėl supergames.lt nariai tokie protingi?

    Kuo depresija dėta su blaiviu mąstymu bei sveiku protu? Ironija šitoje temoje didelė.
  5. Nereikės. Witcher serijos žaidimai visalaik buvo tokie reiklūs pagal savo išleidimo laiką. Kompiuteriai nebrangsta, naujų generacijų detalės kainuoja tiek pat, kiek kainavo prieš tai esančios generacijos, o jeigu nori ilgiau nesinaujinti - visalaik yra entusiastams pasiūlymai kaip i7-5960X ir t.t. Tikrai GTA V nebus kosmosas, galima spręsti iš to, kad žaidimas reikalaus maximumui 2GB atminties, kurios jau daugelis vaizdo plokščių turi. Aišku RAGE variklis yra labiau orientuotas į CPU, bet su i3 tikrai bus galima žaisti.
  6. Kalbu apie tikslius nuotraukų šaltinius, arba kur pats pamatei.
  7. Šaunu, Osvi, kad dalinies, bet ar galėtum šaltinius nurodyti? Ačiū.
  8. Spookas

    GTA SA: CHASING Official trailer (2015)

    Na kaip iš lietuvio, tai neblogai. Aišku griežiu dantimis dėl kamerų pozicijų bei perėjimų. Veikėjų judėjimas bei vairavimas nėra toks švelnus. Mano nuoširdžiausias palinkėjimas būtų palaukt GTA V arba išvis kurti per GTA IV, nes manau miestuose lenktynės nėra įprastas dalykas, kuris manau sukeltu įdomumą. Žodžiu, jeigu nori GTA SA, tai turi pasistengt ir duoti sau daugiau laiko, kad nustebintum net patyrusį žaidėją. Nes dabar visa inercija sugadino tie aštrūs CamHack kameros judesiai bei pats veikėjų judėjimas. Patarčiau išmėginti GTA SA Smooth Cam modifikacija. Sudomino įdėja, bet pats atlikimas galėtų būti geresnis. Ir prašau, nebūk subscriberių bei like'ų kalė, niekam tokie nepatinka. 8.5/10
  9. Spookas

    Parduodu kompiuterį

    Tu supranti, kad parduodi jau naudotą daiktą, + dar 2 metus? Tu gal už jį ir mokėjai tiek, bet kitas su senesnės generacijos GPU ir CPU tikrai nežada tiek mokėti. Driveriu diskai jau bus nieko verti, nes yra seni ir dažniausiai visalaik įeina į motinos pakuotę. Skelbimuose nerašyta taisyklė yra mesti prekės kainą jeigu ji panaudota. Manau sveiko proto žmogus tai supranta. Sekmės parduodant, bet tikrai privalai nuleisti kaina, nes čia yra tikra nesąmonė. Gerb. Tormazas už tokią kainą naują, nenaudotą ir galingesnį surinko.
  10. Spookas

    Parduodu kompiuterį

    Nenoriu būt toks "douchebag", bet perdaug prašai. Kaina be monitoriaus būtų apie ~650 + 150 litų už monitoriu.
  11. Spookas

    Kokia geriausia antivirusine?

    ESET 8 gana lightweight antivirusinė, nenusišneka kai skanuoja. O jei atvirai - galima ir be jos būt, reikia tik mokėt naršyt.
  12. Spookas

    Pc upgrade

    Protingiausia tau dabar būtų naują CPU su nauja motinine nusipirkti. Bet patarčiau ir laikui bėgant atsinaujint RAM'us (nėra dar prasti, bet laikui bėgant nebebus tokie našūs žaidimuose). Dėl CPU - priklauso kiek gali išleist. Jeigu nori gero "bang for the buck", žiūrėkis į i5-4460 ir kokia pigesnė motina su 1150 socket'u.
  13. Spookas

    Stacionaraus kompiuterio dalys

    Čia ko gero kažkas ne to su tuo gadget'u. Jeigu nori tiksliai pasižiūrėt kaip tavo vaizdo plokštė dirba, tai gali naudot visokiausias programas: GPU-Z, mSI Afterburner ir t.t.
  14. Taip, bet būtų ir B85, H81 variantai.
  15. Duok man pinigų ant water loop'o ir G3258, ir aš priversiu tave verkt apsikabinusi savo i7. Čia kalbant performance/price santykiu.
×
×
  • Sukurti naują...