Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

KSoorak`

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1191
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    93.8%
  • Forumo eurai

    79 +Pervesti

Apie KSoorak`

  • Gimtadienis 04/29/1997

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    kb3069

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

6347 profilio peržiūros

KSoorak` pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Rėmėjams Retas

Neseniai gauti ženkliukai

306

Reputacijos taškai

  1. Realu kad surfsharkas tiek vietos išnaudoja? 😮 Ištryniau surfshark atsirado 650GB vietos. Ačiū Tau
  2. Sveiki, turiu problemą su kompiuterio atmintimi. Karts nuo karto pamatau vaizdą kad kompiuteryje nėra atminties, nieko nedarant ji šokineja po 3-4GB. Kompiuteryje žaidimas yra tik 1 kuris išnaudoja tik ~10GB atminties. Yra įrašytos programos Adobe Premier Pro, Photoshop, Adobe After Effect su kuriomis dirbu. Daugiau be šitų dalykų kompiuteryje nieko nėra, bet 930GB atminties mažai ir nesuprantu kodėl. Per tas programas montuoju įvairiausius reels, todėl mano 1 klipas užima ~15MB, jų kompiuteryje yra ~100, bet vistiek tai nesudaro tiek daug atminties. Gal galite pasakyti kas čia gali būti? Kompiuteris apynaujis pirktas 2022 Gruodžio mėnesį. Prieš ~3 dienas buvo laisvos vietos 200GB, šiandien vaizdas va toks, nors 2 dienas prie kompiuterio išvis net nebuvau prisėdęs.
  3. KSoorak`

    Euro centu keitimas

    Labai daug skaičiuoti ir nereikia. Vistiek nuneši į parduotuvę, pasveria ir pagal svorį žino kiek jų ten yra, bent jau pas mus taip darydavo. O jeigu po 2e yra monetų ar po 1e, tai į kazino nuneši ir pakeičia su mielu noru.
  4. KSoorak`

    Ieškome žmonių norinčių užsidirbti

    Nežinau kodėl, bet asmeniškai manęs nelabai užkniso. Čia nėra tas dalykas kad reikia rinkti 10000 followerių kad gauti CPB, bet jeigu keldamas vaizdo įrašus dar gausi ir 10000 followerių, tai prie viso šito dar gali prisidėti ir CPB, tuomet už video gausi dvigubą užmokestį. Praeitame šio žmogaus projekte yra lietuvių kur per mėnesį užsidirbo 5000 dolerių.
  5. Sveiki, taigi ruošiasi startuoti vienas amerikiečių projektas, susijas su video kūryba. Ką reikės daryti? Tiesiog bus duota vaizdo įrašo medžiaga, kurią reikės susikarpyti ir kelti į TikTok, YouTube, Instagram platformas. Kiek galima uždirbti? Yra duodama suma už 1000 peržiūrų, gaunate 1dolerį. (Per vieną video galima gauti ir 200 tūkstančių peržiūrų, galima gauti ir 1 milijoną peržiūrų). Kaip išmokami pinigai? Pinigai yra išmokami kriptovaliutomis. Ar reikia turėti 18 metų? Nebūtinai, galėsite išsigryninti pinigus ir su tėvų duomenimis. Kokius kriterijus reikia atitikti kad ten patekti? • Reikia turėti bent jau minimalias anglų kalbos žinias. • Reikia suprasti kas yra TikTok'as. • Turėti bent jau minimalias žinias keliant vaizdo įrašus į TikTok. (To nemokančius galėsiu privačiai išmokinti) • Mokėti montuoti vaizdo įrašus, tai yra: apkarpyti vaizdo įrašą, sudėti auto caption, padaryti geresnes vaizdo įrašo spalvas, bei pagerinti audio kokybę ir toliau jau dirbs jūsų vaizduotė. (Nemokančius galėsiu pamokyti) • Turėti daug daug motyvacijos. Atitinku kriterijus kaip į visą šitą veiklą įeiti? Susisiekite su manim Discorde kb3069 Kada prasidės visas šitas projektas? Šiuo metu daug žmonių prie šio projekto dirba, greitu metu turėtų startuoti. Iš kur žinai kad tai ne scamas? Buvau praeitame šio kūrėjo projekte, principas buvo panašus ir pinigus tikrai išmokėjo. Į visus kitus kilusius klausimus galėsiu atsakyti privačiai.
  6. KSoorak`

    🍸〢Baras 24/7

    Nežinau kiek tau metų, bet jeigu esi vyresnis tai turėtum prisiminti mirC laikus. Manau daugelis nori atkurti kažką panašaus. O jaunesni žmonės, tiesiog mato kad labai daug discord serverių atsiranda su šia tematika, realiai per savaitę matau bent 1 serverį susikūrusį šia tema, o tai leidžia suprasti jog šiuo metu yra bumas kurti tokius serverius, todėl visi juos bando kurti.
  7. KSoorak`

    🍸〢Baras 24/7

    Jau man atrodo tu pralošei savo šanca papulti į administracija. O apie serverį: Buvau prisijungęs, galvojau patikrinsiu kas gero ir kas įdomaus, realiai supratau kad tai ne man per 4 minutes. • Šriftas.... Tragiškas, kuomet buvau antrokas, tada gal ir patiko tokie šriftai. • Rolių pridaryta, svarbiausia kad kažką daryti. Nu nereikia ten tiek nesąmoningų rolių... Jeigu jau darai daug rolių, tai tegul jos būna normalios. • Teksto klaidas pastebėjau per pirmą minutę. • Paskutinis pastebėjimas buvo kanalas "STUMIMAI", aš nežinau, bet šitas dalykas privertė išeiti iš grupės. 4 minučių įspūdis kad prisijungiau į kažkokį WAP žaidimą. Asmeninis patarimas, jeigu jautiesi jau toks subrendęs, bandai daryti kanalą į kurį eitų subrendę žmonės, nu nedaryk tokių nesąmonių, geriau daryk viską paprastai ir aiškiai. Pilnai pritariu Salvini nuomonei kad pirmą reikėjo pasidaryti pilnai serverį, o tuomet jį kelti į viešumą.
  8. KSoorak`

    Reikia informacijos apie kriptovaliutas

    Mano nuomonė kaip pradedančiajam pradėk naudoti programą "Binance" (Manau daug kas sakys kad nesąmoninga programa ir panašiai, bet bent jau man buvo mokintis papraščiausiai) Investuojant į BTC nereikia sedėti prie to kompiuterio ir varvintis akis. Karts nuo karto pasižiūri ir viskas arba užsidėk "Alert", tuomet gausi pranešimą kaip pakils. Asmeniškai aš sekimui naudoju "CoinGecko" programėlę. Ir taip Tu esi visiškai teisus, investuoji kad ir po tuos 50 eurų į bitcoiną kiekvieną mėnesį ir tiesiog lauki. Yra ir kitas dalykas kaip uždirbti ir kriptovaliutų, tai tradinimas, bet apie tai informacijos suteikti negaliu, nes esu visiškai žalias. Jeigu daugiau klausimų yra gali rašyti man į DC, minimalių žinių turiu šitoje sferoje. Asmeninis patarimas dabar BTC nepirkti, kadangi šiuo metu jis labai stipriai pakilęs.
  9. Sveiki. Siūlau padaryti galimybę ištrinti neigiamą atsiliepimą už tam tikrą sumą pinigų. Suprantu kad prasidėtų betvarkė, tačiau turiu 1 neigiamą atsiliepimą, jis gautas prieš 8 metus ir tai dėl jo buvo kilę įvairiausių diskusijų, tačiau toje situacijoje likau kaltas. Norint nusiimti neigiamą atsiliepimą, kad nebūtų betvarkės, reikėtų padaryti taip kad suėjus tarkim 5 metų terminui, tiesiog tu gautum teisę nusiimti tą 1 neigiamą atsiliepimą. Žmonės per ilgą laiką kardinaliai pasikeičia ir gal jie turi šitame forume gerą anketą ir tiesiog nenori jos keisti, todėl reikia suteikti galimybę žmogui pasitaisyti. Faktas yra tame kad galima susikurti naują accountą ir tiesiog juo naudotis. Tačiau manau nevisi to nori.
  10. KSoorak`

    Vaizdo įrašų montavimas

    Ta prasme pavyzdžių? Prajuokinai. Yra du variantai: 1. Esi tipinis Lietuvis, kuris netgi gaudamas kažką už dyką randa prie ko prisikabinti. 2. Esi tiesiog pranešimų rinkėjas. Neturi ką parašyti bet reikia gauti į savo sąskaitą +1 pranešimą ir rašai nesąmonęs. Už tai ką darau neemu jokių pinigų, jeigu imčiau pinigus tai būtų ir pavyzdžiai viskas kad tik klientas susidomėtų mano teikiamomis paslaugomis.
  11. Sveiki, Esu pradedantysis vaizdo įrašų montuotojas. Patirties turiu nedaug (2-3 mėnesiai), bet esu užsidegęs kažką išmokti, o kaip žinoma jeigu nieko nedarysi, tai ir neįgausi patirties. Paskutinį mėnesį kiekvieną dieną montuoju TikTok, YouTube trumpus filmukus ir visuomet stengiuosi išgauti aukščiausią kokybę savo vaizdo įrašuose. Matau kad man šis dalykas labai patinka ir noriu kuo daugiau visko išmokti, noriu gauti kuo daugiau įšukių šitoje veikloje (Kuo daugiau įšukių, tuo daugiau visko išmoksti). Todėl kuriu šią temą su įdomiu pasiūlymu. Galiu pamėginti sumontuoti jūsų duotą medžiagą, visiškai už dyką, jeigu patiks mano montavimas, ateityje galėsime kažką pasiplanuoti daugiau. Ko tikiuosi iš jūsų: ♦ Noriu kad būtumėte supratingi ir suprastumėte, tai jog už montavimą neemu pinigų, todėl nenorėčiau gauti spaudimo iš jūsų. Esu pilnametis asmuo, gyvenantis užsienyje, turintis darbą, turintis kitų projektų iš kurių stengiuosi laisvu laiku užsidirbti pinigų, todėl prie jūsų duoto vaizdo įrašo prieičiau, tik tuomet kada turėčiau laisvo laiko. ♦ Noriu sulaukti iš jūsų pasiūlymų ir įsivaizdavimo kaip norite kad atrodytų jūsų vaizdo įrašas. Su žmonėmis kurie tiesiog atsiųs savo vaizdo įrašą ir pasakys, aj daryk kaip tau atrodo geriau NEPRASIDĖSIU. Galiu duoti pasiūlymų kaip man atrodo geriau (kadangi esu labai daug valandų praleidęs žiūrėdamas kitų kurtą turinį), bet norėčiau kad ir jūs bendradarbiautumėte ir nebūtų taip kad nusiunčiau vaizdo įrašą ir tegul jau jis daro kaip jam atrodo geriau. ♦ Noriu kad neturėtumėte lūkeščių gauti tokį montavimą, kokį gautumėte iš profesionalo. Kadangi tai darau mokymosi tikslams, todėl nemanau kad galiu padaryti vaizdo įrašą tokį kokį padaro profesionalai, tačiau stengsiuosi visuomet būti kuo arčiau to. Su manimi galite susiekti per discord'ą kb3069 Ačiū už jūsų supratingumą.
  12. KSoorak`

    Problema su CS 2 FPS

    Problema išsisprendžiau, tiesiog kuomet pirkau kompiuterį buvo su windows ir driveriais, bet NVIDIA driverių nebuvo įrašytų, tad įsirašiau ir dabar fps 200-170. Dėkui visiems kas bandė padėti.
  13. KSoorak`

    Problema su CS 2 FPS

    Taip
  14. KSoorak`

    Problema su CS 2 FPS

    Nežinau kur išjungti jį tiksliau. O ant CS2 jeigu šitas tai irgi išjungtas
  15. Sveiki, Turiu problemą su CS2 FPS, man kažkodėl aukščiau 60 FPS nekyla, visuomet laikosi tas 60 fps, nors kompiuteris yra galingas, monitorius 165Hz, bet fps stovi ant 60 ir nei aukščiau, nei žemiau nešokinėja, kaip pasidaryti didesnį FPS. Refresh Rate: 144Hz Power saving: Disabled
×
×
  • Sukurti naują...