Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

-Modestas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    293
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    4 +Pervesti

Apie -Modestas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai: Programavimas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

-Modestas pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

51

Reputacijos taškai

  1. -Modestas

    Telefono aplikacija

    Kodėl jūs negalit tiesiog temoje parašyti plačiau? Kodėl kiekvienam asmeniškai tau rašyt? Nusimanau šioje srityje, bet tingiu tau pm rašyt..
  2. -Modestas

    Kuriam MMORPG žaidimą Fataho

    Turėjau omenyje, kad tie žaidimai (bent jau šiame forume), dažniausiai padaryti su unity ir dauguma panašūs, dauguma is tutorialų nukopijuoti, todėl jie man ir atrodo eiliniai. O dėl to programavimo/modeliavimo supratimo, tai vistiek unity reikalauja mažiau to supratimo apie programavimą, nei kuriant paprastai su OpenGL ar Directx API. Ir šiaip tie kuriantys be varikliukų nusimano labiau apie žaidimų kūrimą, kadangi pats turi sukurti tai, kas varikliuke būna jau padaryta (bent jau man taip atrodo). Aišku būna išimčių, kai su varikliuku dirbantis žmogus nusimano daugiau, nei žmogus kuriantis žaidimus be varikliukų, jeigu jam įdomu ir jis domisi kaip kiekviena smulkmena veikia, arba jeigu yra kūręs žaidimus prieš tai be varikliukų.
  3. -Modestas

    Kuriam MMORPG žaidimą Fataho

    Pagaliau kažkas normalaus, o ne eiliniai vaikai su savo unity žaidimais.. Laukiu nesulaukiu naujų video.
  4. -Modestas

    Kur ir kaip mokintis JAVA?

    thenewboston youtubeje Java tutorialus paziurek, ismoksi pagrindus, o tada pats mokykis. Susigalvok ka nors suprogramuoti ir programuok. Kas neiseina ar nesupranti, pagooglink. Bent jau as taip ismokau, ir siuo metu programuojant jokiu problemu neturiu.
  5. -Modestas

    neuzsiveda masina

    Gera foruma radai tokiem klausimam sampe neuzsivestu, tai papasakotu kame reples. Siaip del to neuzsivedimo daug kas gali buti, purkstukai, siurblys, filtras oro/kuro, jei benzas, tai dar ir zvakes kaltos gali buti.
  6. Nezinau kaip ten su windowsais, bet galbut iseina grazinti i ankstesni update? Jei ne, gal pamegink sita https://support.microsoft.com/en-us/help/2718841/-0xc0000005-error-message-and-windows-explorer-stops-responding-on-a-computer-that-s-running-windows-7-sp1-or-windows-server-2008-r2-sp1
  7. Windowsu update gal darei, arba fone ivyko?
  8. timecyc.dat nekeitei? stream.ini savo vietoje?
  9. -Modestas

    Unity žaidimas ieškomas žmogus.

    Tai pasimokei ziuredamas tutoriala ir kurk savo. Koks tu kurejas jei tik perdarineji zaidima? Tuo labiau padaryta pagal tutoriala.. Ir isvis jau nekalbant apie tai, ar zaidimas perdarytas ar ne, ar is tutorialo ar ne, kam jus tokius keliat i viesuma? Toks jausmas tarsi ismokstat pagrindus per menesi (nu arba kazka pakopijuojat, paredaguojat) ir puolat demonstruot ka gero sugebat, kai istiesu ten nieko gero nera. Geriau jau pasimokytum puse metu, ar ten kokius metus laiko, kad ir ilgiau, bet bent jau kazka parodytum, ne kaip dabar.
  10. -Modestas

    Pagalba dėl Java SE

    Kuom tas rr turetu padet? Programa irasei ir viskas, naudokis. Jeigu isirasei Java runtime, tai javac ir nebus tau, turi isirasyti JDK, tad pabandyk parasyt cmd lange java ir spausk enter. Jei nieko su java susijusio neparasys, tai "path link'e" blogai nurodei javos folderi.
  11. -Modestas

    Pagalbos dėl ciklo for

    suma += s tai tas pats kaip suma = suma + s, prie sumos pridedi s
  12. -Modestas

    Keylog

    Jei saugotu slaptazodzius, tai paprasciausiai narsykles nustatymuose rastum jos slaptazodzius, nereiketu nei extensionu, nei dar kokiu ratu. O su extension ka turejau omeny, tai, kad ikeliant extension tuo paciu istrinti cookies, kad jai reiketu isnaujo prisijungti visur, o tada tau atsiustu visus prisijungimus.
×
×
  • Sukurti naują...