Peršokti į turinį

deadly69

Narys
  • Pranešimų skaičius

    281
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie deadly69

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

deadly69 pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

19

Reputacijos taškai

  1. deadly69

    parduodu CS:GO GIFTAI

    Supratau, dėkuj tau, būsiu supainiojęs Anyway niekas nesikeičia, pardavinėjimi toliau, tik kainas tuoj pasitikslinsiu. Patarsi gal protingą kainą?
  2. deadly69

    parduodu CS:GO GIFTAI

    Am, kuo skiriasi tie kodai ir giftai? Matai, kai nežaidžiu nelabai ir žinau. Kiek aiškino tai tiesiog šį kodą įrašius gauni legalų cs:go ar klystu?
  3. deadly69

    parduodu CS:GO GIFTAI

    Nu kaip suprantu ne tradable. Paprasti kodai ir tiek. Tokie tarpininkai nedomina, čia šešiolikiniai modai ar ne modai (nėra skirtumo) vaikų forume nieko nesako apie patikimumą. (Neįsižeiskit) Tiesiog, kai seniau čia lankydavaus žinau, kad 85% ribiatos čia neseniai pradines klases baigę ir modų čia tokių buvę, kad graudu. Jei jau kažkam taip norisi to tarpininko (nors manau sunkiai rasit turinti daugiau kompetencijos, reputacijos (ne forumo^^ už mane) tai bent jau kažką iš paimkit bent su min.30 atsiliepimų.
  4. deadly69

    parduodu CS:GO GIFTAI

    Kas per tarpininkas?
  5. Parduodu 3 cs:go giftus, gavau dovanų, kad ir kaip juokingai atrodytų. Deja žaidimų jau seniai nežaidžiu ir neturiu tam laiko. 1 gift kaina - 5eur. Visus 3 iškart už 12eur. Įvairūs vaikėzai scameriai net negaišinkit, pirmas neinu, esu nemažų projektų savininkas, galimi patikimumo įrodymai. AŽ.
  6. Sveiki, Reikia padaryti lapą iš dviejų pusių. 12 klasė, nesunkus darbas. Darbas už porą euriukų. AŽ.
  7. deadly69

    Spe3d123 darbų galerija

    Atrodo idomiai, bet kažko trūksta.
  8. Man idomios žmonių nuomonės būtent apie tai, kaip rašė Dariuspro, o dėl mano žinių php ar kitoj kalboj gali nesirūpinti ir nelabai supratau kodėl išvis apie tai užvedei kalbą, tuo labiau apie kažkokius grp editinimus Bet taip tu čia parašei tiesą kuri ir taip gan aiški. 90% kad ne, nepamenu aš tų savo nickų žaidimo, bet nemanau.
  9. Nesuprantu apie ką tu čia šneki. Temą sukūriau, kad sulaukti žaidėjų nuomonės, ar verta būtų kurti šiuo metu sa:mp projektą, ar sa:mp dar nemiręs, kadangi jau daugiau nei metai sa:mp'u nesidomėjau, todėl ir klausiu ar kas jį dar žaidžia. Mano programavimo sugebėjimais gali neabėjoti, o pawn aplamai programavimu nepavadinčiau. Prieš daugiau nei metus užsiimdavau sa:mp'u, domėjaus tuo pačiu pawn, C++, mysql, html, php, kadangi turėjau porą projektų kuriuos sėkmingai pardaviau. Per tą ~metų pertrauką dirbau su įvairiom web platformom, kadangi pinigai šitoj srity daug realesni ir didesni.
  10. Kokį dar gamemodą? Išvis iš kur tu ištraukei, kad aš kažką editinau? :DD Sampu jau daugiau nei metai nesidomėjau, tam ir tema sukurta.
  11. Kodėl tu galvoji, kad nesugebu padaryt unikalaus gamemodo?
  12. MTA tokio populiarumo nesusilauks kaip samp. Rašau tik norėdamas sužinot kaip besilaiko samp ir ar dar bežaidžia kasnors jį.
  13. Sveiki, Gan ilgam buvau metęs sa:mp, buvau perėjęs prie didesnių projektų, programavimo, bet dabar kilo mintis ar imanoma šiuo metu būtų pastatyti populiarų sa:mp projektą? Kaip besilaiko visokie sarg, lmg? Kaip laikosi SOC? ar dar žada startuoti? Aplamai, jei apsiimčiau vėl sa:mp galėčiau skirti dideles investicijas, bet kyla klausimas ar verta? Buvau tokios nuomonės jau prieš kokius 2 metus, kad jau neverta, nebe tie laikai ir panašiai, o ką jūs manot? Ką norėtumėt išvysti naujame projekte, kad jus ten patrauktų? Nesakykit, kad kažko unikalaus, sa:mp'e šis žodis taip nuvalkiotas, kad net gėda jį tarti. Domina konkretūs faktai, ačiuks.
  14. deadly69

    Sugalvojat domeną - prizas 10lt

    Šaunu, kažkas į tą pusę, tik būtų geriausia, kad susidėtų iš vieno žodžio
  15. Sveiki, kuriu projektą kuris susijęs su uždarbio idėjomis, jame bus galima užsidirbti, tobulėti, semtis informacijos, diskutuoti, tai bus forumas. Reikia sugalvoti puslapiui vardą (domeną) iš visų pasiūlytų išsirinksiu vieną geriausią ir padovanosiu 10lt banku arba tiesiog tel papildymu arba kaip jums patogiau. Duosiu porą pavyzdžių kaip turėtų atrodyti: verslas.lt idejos.lt ideja.lt verslauk.lt tobulejimas.lt pirmenybę teikiu domenams su lietuvišku raktažodžiu ir .lt galūne, jei jau galvojate su užsienietieška galūne geriausia, kad ir raktažodis būtų angliškas. sėkmės galvojant! patikrinti ar laisvas domenas galite čia: http://www.iv.lt
×
×
  • Sukurti naują...