Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4912 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki pristatau jums gera SA-MP serveri :)

adminai labai geri padeda kai sunku

Siandien dalinami ViP LT Xp ir Drk

Serverio darbai su pakvietimais:

Medikas 1200xp

Mechanikas 1800xp

Taxistas 2000xp

Policininkas 4000xp

Samdomi Zudikai 4200xp

UAB Tolimas Kelias 5000xp

Extremalai 5200xp

Radistai 5500xp

Motomanai 7000xp

Baikeriai 8000xp

Skelbejai 8900xp

SWAT burys 12000xp

Trasnporteriai 9000xp

Tiuning 9500xp

Apsauga 10000xp

GunDyleriai 12000xp

Armija 20000xp

F.T.B 15000xp

Gaujos ir klubai

The revengers 5000xp

Night Extazy 6000xp

Quality 7000xp

Groove Street 8000xp

Las' calidas 7000xp

Unity 10000xp

Na stai visi darbai,gaujos ir klubai be pakvietimu nekeliu patys pamatysit

Na stai ir viskas daugiau informacijos serveryje :)

IP:gta-host.lt:1414

Ne nu man tai juokinga darosi, nuo tokių dalykų. Kaip ir rašiau jau vienoi panašioi temoi. Aš nesuprantu kas jums darosi? Gerai atsidarykit jus ta serverį, pasikvieskit klasiokų ir žaiskit. Vistiek nieks nesirinks jūsų serverį normaliam žaidimui.. Čia saves negerbimas yra. O su hostingais, tai aš pažadu tikrai sukursiu, nes kai pagalvojų į dieną atsidaro nuo 3 iki 10 projektų. Vidurkis 5 serveriai. 1 Serverio kaina 10~lt 5x10=50lt į dieną, daugiau gauni neigu oficialiame darbe :D Wow, nuostabus pelnas. Padarai kokių 10 servu, vistiek kas 3-4 dienas užsidarys visi tie projektai, ir serveriai laisvi, atlaisvini ir kiti jau perka. Gera idėja YAY

Ne nu man tai juokinga darosi, nuo tokių dalykų. Kaip ir rašiau jau vienoi panašioi temoi. Aš nesuprantu kas jums darosi? Gerai atsidarykit jus ta serverį, pasikvieskit klasiokų ir žaiskit. Vistiek nieks nesirinks jūsų serverį normaliam žaidimui.. Čia saves negerbimas yra. O su hostingais, tai aš pažadu tikrai sukursiu, nes kai pagalvojų į dieną atsidaro nuo 3 iki 10 projektų. Vidurkis 5 serveriai. 1 Serverio kaina 10~lt 5x10=50lt į dieną, daugiau gauni neigu oficialiame darbe :D Wow, nuostabus pelnas. Padarai kokių 10 servu, vistiek kas 3-4 dienas užsidarys visi tie projektai, ir serveriai laisvi, atlaisvini ir kiti jau perka. Gera idėja YAY

Vsio isdavei ideja visiems dabar eis visi kurti hostingu nebe servu :DDDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4912 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...