Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Keša sport forume rašo. Dar 0.3x nėra pilnai išleista todėl nebūsime rytoj su naujausia versija;D

Jei ką dar nemačiau kad išleista oficialiai :P Mantai, tu nebesvaik dūhu buvai dūhu ir liksi. Šį gamemodą pradėjau rašyti gal prieš 2-3 mėnesius, iš pradžių jis buvo skirtas vsamp.lt projektui bet jis užsidarė, tagi sugalvojau baigti gamemodą SF mieste. Tai yra pimas mano gamemode rašytas nuo Blank pwn, Skriptų tikrai yra traukta iš kitur GRP ir tt..

Redaguota , nario Kesa_Tunex

nepatinka man jie , nebuvo tvarkos pamenu atejau lost . Idarbino mane i taksi . O ten masinas ismeto ir panasiai ....

Nesirūpinom kadangi žinojom kad bus naujas gamemodas , nauja tvarka... Dar viena priežastis neturėjom laiko. O dėl dalinimų... Mum buvo negaila, nes su nauju gamemodu visų acc nebus...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...