Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , taigi ištiko tokios bėdos kuriu nesuprantu, ną apačioję pamatysit mano problemas parašykit kur ką kur ieškoti

1. Kaip pakeisti mirimo vietą? nu pvž aš miriau ir manę metą į vieną vietą o aš noriu kad atsidurčiau kitoję kaip mirštu koke komanda naudoti ?

2. Vat mane šitas mane juokiną jog dabar kaškaip nesuprantu kaip pakeisti darbo mašinos vietos , nu pvž taxi mašiną esą vienoję vietoję o aš noriu pakeisti vietą

3. tas pats su pickup'ais neiną man pridėti/pakeisti pickupu kaip pakeisti ?

4. vat šitas dalyką norėčiau žinoti jog žinot kur sanfierro statybos vietą? tad sumappinau toję vietoję mapp darbą bet kaip pajungiu ant servo man rodo dar objektus nors per programą jų nerodo

76561198021428691.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...