Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 mėnesių...

Sveiki visi!

Taigi siandien noreciau pradeti nuo to, kad visi sako arba nesako kad naujokai loxai, pidarastai, nemokos.

As taip nemanau nes pats esu naujokas, ir gal as pats tapsiu skripteris, bet galiausiai einame prie temos!

Taigi kaip ir pastebejote esu naujokas jieskau pagalbos, noriu is SALG T.I.E.S.T.O edito isimti ta supista egle nes jinai nepriciom ir prie jos esanti pick upa.

Mano skype: Jonukxas

Uz pagalba jums duosiu +rep

Aciu, kas perskaite mano prasoma pagalba.

IKI!

• Parašė po 1 mėnesio...

Sveiki visi!

Taigi siandien noreciau pradeti nuo to, kad visi sako arba nesako kad naujokai loxai, pidarastai, nemokos.

As taip nemanau nes pats esu naujokas, ir gal as pats tapsiu skripteris, bet galiausiai einame prie temos!

Taigi kaip ir pastebejote esu naujokas jieskau pagalbos, noriu is SALG T.I.E.S.T.O edito isimti ta supista egle nes jinai nepriciom ir prie jos esanti pick upa.

Mano skype: Jonukxas

Uz pagalba jums duosiu +rep

Aciu, kas perskaite mano prasoma pagalba.

IKI!

Gavai pagalbos? Jeigu dar reikia parašyk į skype Augustinas1234.

Reikia pagalbos su skriptinimu? Rašyk.

Reikia SAMP ar kitos svetainės? Rašyk.

Mano SKYPE: Augustinas1234

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...