Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , pristatau savo sa-mp serveri. Šis sa-mp serveris dar neatsidare , bet web'e vyksta atrankos į Diriktorių postus (jiem bus duota xp) Bus paskelbta šiandien ir atrankos į Admin , bei Vip postus , nes serveriui reikia dar dviejų admin ,ir dviejų vip. Serveryje gražūs mapp darbai , pakankamai darbų su pakvietimu , jų yra aštuoni. Serveryje jau yra išrinkti Prižiūrėtojai (Admin/Vip ir Direktorių/Pavaduotojų)

Serveryje yra sutvarkyta Admin levelių sistema , mašinos valdymo sistema neeilinė ,bet būna tokia ir kituose serveriose ,bet retai ,mašinos valdymas su"space+e".Dar yra mašinos diržų sistema ji valdoma "space+q".Prižiūrėtojų komandos sutvarkytos , na žinoma ir admin bei vip. Serveryje yra išimtos vartų komandos ir įdėta sistema kur vartus darinėti reikia su "space"

Serveris buvo startaves ir pasiekė 19 žmonių rekordą, na bet aš žinoma kaip ir kitų serverių savininkas norėčiau bent 25 žaidėjų rekordo. Serveryje visos darbų su pakvietimu bazės yra kituose vietose , ir sumappinta profesionaliai.

Na dabar išvardinsiu Darbus su Pakvietimais:

Medikų darbas

Mechanikų darbas

Policijos Departamentas

S.W.A.T Special Weopons and tactics

Kareivinės

Kontrabandininkai

Taksi darbas

Radistų darbas

FTB Federalinis Tyrimų Biuras

Cosa Nostra

Nėra dar nei vieno išrinkto direkoriaus,tai gi pildykite! :)

Serverio Informacija http://www.sf-vg.webs.com

Na ir Atsipašau jog Web'as yra "webs.com" Na nes man atrodo jog man padorus šis Web'as

IPAS: s1.justhost:7789

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...